Κι άλλη κλανιά;The Rebel έγραψε: 12 Απρ 2020, 19:35[img]https://i.postimg.cc/LX6s4QXs/9221 ... .jpg[/img]Χαοτικός έγραψε: 12 Απρ 2020, 01:54 Όταν του είπε για τρόφιμα απάντησε "Ε εντάξει! Πόσο ν φάει πια;" Κι αυτόν το φελλό τον προσκυνάνε κάποιοι. Φαντάσου τι είναι οι ίδιοι. Αλλά τι "φαντάσου". Τους βλέπουμε τι είναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αδωνις: γιατι να σας δωσουμε λεφτα αφου δεν μπορειτε να τα φατε
Re: Αδωνις: γιατι να σας δωσουμε λεφτα αφου δεν μπορειτε να τα φατε
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σανός για να ασχολούμαστε. Καμία μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου πρέπει να κάνουμε, αλλά ποιος έχει εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς. Η ακτινοβολία είναι μηδαμινή σε σχέση με τα ευρήματα που πιθανόν να έχουμε.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Ο άδωνις είναι αυτοδημιούργητος. Το καπιταλιστικό ντριμ. Μην φθονείτε τους πλούσιους. Φαίνεστε η χειρότερη εκδοχή του εαυτού σαςAntares έγραψε: 12 Απρ 2020, 19:45 Σανός για να ασχολούμαστε. Καμία μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου πρέπει να κάνουμε, αλλά ποιος έχει εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς. Η ακτινοβολία είναι μηδαμινή σε σχέση με τα ευρήματα που πιθανόν να έχουμε.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Ταγκανίκας

- NKVD_SMERSH
Θα πεταχτεί στην Πηγάδα που θα πάει.
Μαζί με άλλους νεοφιλελέδες, καπιταλιστές, σοσιαλδημοκράτες και οπορτουνιστές.
Μαζί με άλλους νεοφιλελέδες, καπιταλιστές, σοσιαλδημοκράτες και οπορτουνιστές.
“He who controls the spice controls the universe.”
- Γενιά της Αμαρτίας
Εάν ζεις σαν τους αρχαίους προγόνους σου είναι εφικτό.
Άδωνις: Η φωνή της λογικής!!!!
-
Ταγκανίκας
Καληνύχτα Άδωνι... αυτός ο κόσμος δεν θα πάρει ποτέ βιβλίο
Αυτός μου είναι περισσότερο συμπαθής από άλλους. Έχω πει, δεν φθονώ ή δεν θέλω να σκοτώσω κανέναν όταν δεν με πειράζει, ας είναι ότι θέλει, ψηλός/ή, ξανθός/ή, πλούσιος/μεσαίου εισοδήματος, σε κάθε περίπτωση με μεγαλύτερο πλούτο από εμένα. Δυστυχώς για να γίνουν κάποια άτομα πλούσια πρέπει να πειράξουν με έμμεσο ή πολύ άμεσο τρόπο εμάς, οπότε δικαιούμαι να θέλω να σκοτώσω όποιον με εκμεταλλεύεται για να κερδίσει χρήμα και δεν εννοώ μέσω της εργατικής μου δύναμης.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 19:47Ο άδωνις είναι αυτοδημιούργητος. Το καπιταλιστικό ντριμ. Μην φθονείτε τους πλούσιους. Φαίνεστε η χειρότερη εκδοχή του εαυτού σαςAntares έγραψε: 12 Απρ 2020, 19:45 Σανός για να ασχολούμαστε. Καμία μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου πρέπει να κάνουμε, αλλά ποιος έχει εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς. Η ακτινοβολία είναι μηδαμινή σε σχέση με τα ευρήματα που πιθανόν να έχουμε.
- Γενιά της Αμαρτίας
Εμένα τα λεφτά του δε με νοιάζουν. Να τα χαίρεται ο πολιτικός μου αντίπαλος. Είμαι κι εγώ ατομικιστής και του το εκτιμώ. Από κει και πέρα υπάρχει η πολιτική αντιπαράθεση. Στα πλαίσια αυτά κάνουμε παιχνίδι όχι της δολοφονίας που λες. Πολιτική όχι πόλεμος.Antares έγραψε: 12 Απρ 2020, 20:06Αυτός μου είναι περισσότερο συμπαθής από άλλους. Έχω πει, δεν φθονώ ή δεν θέλω να σκοτώσω κανέναν όταν δεν με πειράζει, ας είναι ότι θέλει, ψηλός/ή, ξανθός/ή, πλούσιος/μεσαίου εισοδήματος, σε κάθε περίπτωση με μεγαλύτερο πλούτο από εμένα. Δυστυχώς για να γίνουν κάποια άτομα πλούσια πρέπει να πειράξουν με έμμεσο ή πολύ άμεσο τρόπο εμάς, οπότε δικαιούμαι να θέλω να σκοτώσω όποιον με εκμεταλλεύεται για να κερδίσει χρήμα και δεν εννοώ μέσω της εργατικής μου δύναμης.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 19:47Ο άδωνις είναι αυτοδημιούργητος. Το καπιταλιστικό ντριμ. Μην φθονείτε τους πλούσιους. Φαίνεστε η χειρότερη εκδοχή του εαυτού σαςAntares έγραψε: 12 Απρ 2020, 19:45 Σανός για να ασχολούμαστε. Καμία μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου πρέπει να κάνουμε, αλλά ποιος έχει εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς. Η ακτινοβολία είναι μηδαμινή σε σχέση με τα ευρήματα που πιθανόν να έχουμε.
Και καλά κάνει.
Κάθε φορά παίρνει περισσότερες ψήφους και αξιώματα.
Άρα ή κάτι κάνει αυτός καλά, ή κάτι κάνουμε εμείς λάθος.
Ή και τα δύο.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Το ζήτημα με τον Άδωνη είναι στατιστικό.Όταν είσαι όλη μέρα στα κανάλια κάποια στιγμή θα σου ξεφύγουν και προκλητικές βλακείες αναπόφευκτα
Πολύ συχνά του ξεφεύγουν για να είναι απλά στατιστικό το θέμα. Υπάρχουν φυσικά και άλλοι που βρίσκονται σε ανάλογο επίπεδο, αλλά ειδικά ως προς τη συχνότητα έπαιζε για ένα διάστημα μόνος του. Η αποκαθήλωση ήρθε με τον Μπογδάνο που σπάει ρεκόρ. Ο Άδωνις τουλάχιστον δικαιολογείται γιατί είναι πρωτίστως πωλητής (δεν υπάρχει κακό publicity κλπ) ο άλλος θέλει να ακούει τον εαυτό του τόσο πολύ που θα βγάλει αυτοβιογραφία μόνο για να μπορέσει να την κάνει audiobook με δική του αφήγηση.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 12 Απρ 2020, 20:39 Το ζήτημα με τον Άδωνη είναι στατιστικό.Όταν είσαι όλη μέρα στα κανάλια κάποια στιωμή θα σου ξεφύγουν και προκλητικές βλακείες αναπόφευκτα
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
λες να προλαβει ο μπογδανος τον ναζι με κοστουμι;Μιλλένιαλ έγραψε: 12 Απρ 2020, 20:51Πολύ συχνά του ξεφεύγουν για να είναι απλά στατιστικό το θέμα. Υπάρχουν φυσικά και άλλοι που βρίσκονται σε ανάλογο επίπεδο, αλλά ειδικά ως προς τη συχνότητα έπαιζε για ένα διάστημα μόνος του. Η αποκαθήλωση ήρθε με τον Μπογδάνο που σπάει ρεκόρ. Ο Άδωνις τουλάχιστον δικαιολογείται γιατί είναι πρωτίστως πωλητής (δεν υπάρχει κακό publicity κλπ) ο άλλος θέλει να ακούει τον εαυτό του τόσο πολύ που θα βγάλει αυτοβιογραφία μόνο για να μπορέσει να την κάνει audiobook με δική του αφήγηση.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 12 Απρ 2020, 20:39 Το ζήτημα με τον Άδωνη είναι στατιστικό.Όταν είσαι όλη μέρα στα κανάλια κάποια στιωμή θα σου ξεφύγουν και προκλητικές βλακείες αναπόφευκτα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 48 Απαντήσεις