Α, μόλις πρόσεξα, χάρις στο πόστ σου, ότι τα προφίλ πήγαν στα αριστερά, όπως τα ξέραμε! Εύγε!vatraxos έγραψε: 01 Απρ 2018, 17:08 Προτείνω να δημιουργηθεί μία ομάδα (τεχνικής) υποστήριξης που να πλαισιώσει το Σπύρο και να ασχοληθεί με τα ζητήματα που ήδη έχουν αναφερθεί και όσα προκύψουν στο άμεσο μέλλον.
Όποιος μπορεί να προσφέρει, να το δηλώσει και να γίνει στη συνέχεια μία κατανομή ζητημάτων που θα αναλάβει ο καθένας.
Εγώ έχω ήδη προσφερθεί για το θέμα της θέσης των προφίλ και έχω στείλει τη λύση στο Σπύρο.
Αν κάποιος μπορεί να ελέγξει και το θέμα της αποστολής των emails θα ήταν καλό.
Επίσης, να δούμε πώς μπορούμε να επαναφέρουμε κάποιες λειτουργίες από το παλιό phorum όπως τα τελευταία θέματα (βρήκα ήδη extension), το ραδιόφωνο κλπ.
Ήλπιζα και εγώ σε κάτι τέτοιο. Έχω ζητήσει μάλιστα τρόπο επικοινωνίας με τον Oden γι' αυτό το θέμα (μιας που αυτός είχε μείνει ο μόνος ενεργός από τους Διαχειριστές, καθώς έμαθα), ώστε να του κάνω κάποιες προτάσεις. Έως τώρα όμως δεν έχω βρει ένα τηλέφωνο ή άλλο μέσον επικοινωνίας (Σαλίβερε, ακόμα περιμένω απάντησή σου επ' αυτού). Αν κάποιος έχει κάποιο στοιχείο, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου με π.μ.vatraxos έγραψε: 01 Απρ 2018, 17:41 Λογικά ο μόνος τρόπος είναι να αποκτήσουμε τη database. Δηλαδή να δεχτεί η F-Team να τη δώσει.
Επίσης, έλαβα από συμφορουμίτη στο facebook μια πληροφορία σχετικά με τον Pumkin, με βάση την οποίαν ΙΣΩΣ καταφέρω να έρθω με εκείνον σε επικοινωνία (διδάσκει λέει σε ένα πανεπιστήμιο της Αγγλίας - δεν γράφω περισσότερα, γιατί ίσως εμπίπτει στα προσωπικά δεδομένα), ώστε είτε να του κάνω εκείνου τις σχετικές προτάσεις είτε να μου δώσει δυνατότητα επικοινωνίας με τον Oden. Αν ευοδώσει, βλέπουμε...
Επίσης, ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιος ξέρει: Τι χρονικό περιθώριο έχουμε για να δοκιμάσουμε να πετύχουμε κάτι. Έως πότε δηλ. θα υπάρχουν κάπου φυλαγμένα τα δεδομένα του παλαιού πχρόουμ, πριν διαγραφούν τελείως (ή δεν διαγράφονται ποτέ; ); Ήδη πλέον δεν υπάρχουν στα προσωρινώς αποθηκευμένα του Google.