από ανάμεσα στην ασπρόμαυρη και το φέουδο των Μητσοτάκηδων
αλλά τα 7/8 της καταγωγής είναι από χωριά στο δεύτερο
από ανάμεσα στην ασπρόμαυρη και το φέουδο των Μητσοτάκηδων
Έχω φάει ντολμαδάκια της Μαρίκας.Gouerino 4 έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:17Μητσοτακικος εισαι μωρη τραβιατα v v v;Veni Vidi Vici έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:15Αυτό ακριβώς!Tarkovsky έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:13
Ή δεν μπερδεύτηκες, αλλά ίσως επειδή κάθε κουβέντα περί επίτιμου σου διεγείρει παβλόφια αντανακλαστικά, ένιωσες την ανάγκη να υπερασπιστείς ντε και σώνει το τοτέμ σου.
.
Αν έτρωγες ξεροτήγανα θα πήγαινες στο νοσοκομείο σαν τον Μπους πατέρα.Veni Vidi Vici έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:24Έχω φάει ντολμαδάκια της Μαρίκας.![]()
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Γαμω τα λεφτα σουVeni Vidi Vici έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:24Έχω φάει ντολμαδάκια της Μαρίκας.![]()
Veni Vidi Vici έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:15Αυτό ακριβώς!Tarkovsky έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:13 Ή δεν μπερδεύτηκες, αλλά ίσως επειδή κάθε κουβέντα περί επίτιμου σου διεγείρει παβλόφια αντανακλαστικά, ένιωσες την ανάγκη να υπερασπιστείς ντε και σώνει το τοτέμ σου.
Με τη πούτσα στο χέρι θα μείνεις.Gouerino 4 έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:27Γαμω τα λεφτα σου
μιά άλλη πιθανότητα είναι να μη σου απαντάμε επειδή σε γράφουμε στ αρχίδια μας.κορόιδο έγραψε: 12 Απρ 2020, 00:57 Όλοι ξέρουμε ότι η οικογένεια έχει πολύ χρήμα από τον πατριάρχη της τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Αυτός δεν δούλεψε ούτε μία ημέρα στη ζωή του.
Ξέρει κανείς από πού βρήκε τα λεφτά; Προίκα της Μαρίκας ήταν; (μία εκδοχή που μπορώ να σκεφτώ).
Οι ψηφοφόροι του Κούλη μήπως ξέρετε; Βρίσκω πιθανό να μην ξέρετε και να μην απαντήσετε.

Καλά έτσι όπως το γράφεις είναι σαν να είναι ο Ωνάσης.κορόιδο έγραψε: 12 Απρ 2020, 00:57 Όλοι ξέρουμε ότι η οικογένεια έχει πολύ χρήμα από τον πατριάρχη της τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Αυτός δεν δούλεψε ούτε μία ημέρα στη ζωή του.
Ξέρει κανείς από πού βρήκε τα λεφτά; Προίκα της Μαρίκας ήταν; (μία εκδοχή που μπορώ να σκεφτώ).
Οι ψηφοφόροι του Κούλη μήπως ξέρετε; Βρίσκω πιθανό να μην ξέρετε και να μην απαντήσετε.
και γιατι οι τσοπαναραιοι δεν εχουν αγορασει ολες τις οικοδομες στην πλατεια αριστοτελους?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Απρ 2020, 10:15Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχεις αισθηση του χρονου ουτε της αξιας του χρηματοςperseus έγραψε: 12 Απρ 2020, 10:09 Γιαννοπουλε να μας βαλεις περιουσια Μητσοτακη το 60 ,το 70 το 80 το 90 και το 2000,επισης ,μην ξεχνας οτι τα μοιρασε και σε ολα τα κωλοπαιδα που εχει.
βαλε και αυτων τα περιουσιακα.
Για παραδειγμα το 1960 το να αγορασεςι μια οικοδομη στην πλατεια Αριστοτελους στοιχιζε οσο το να αγορασεις ενα οικοπεδο σε κεντρικη πλατεια μικρου χωριου του νομου Σερρων και τα λεφτα θα μπορουσε να τα διαθεσει πχ καποιος τσομπανος με 400 προβατα
Φαντασου καποιος να επαιρνε βουλευτικη αποζημιωση καινα ηταν υπουργος επι δεκαετιες και κανε την αναγωγη στο σημερα
Veni Vidi Vici έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:24Έχω φάει ντολμαδάκια της Μαρίκας.![]()
Βγάλε 7 χρόνια χούντα και μέχρι να ξαναμπεί στη βουλή (νομίζω το '77).Τι έτρωγε τότε ο ανεπάγγελτος;independent_44 έγραψε: 13 Απρ 2020, 00:44 Μόνο να σκεφτείς ότι απ' το 1946 μέχρι το 2010(;) ήταν βουλευτής συνεχώς βγαίνει πάνω από 5 εκατομμύρια ευρω
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός