!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Α : Σπίτια και Εναλλακτικά σπίτια ......
Re: Α : Σπίτια και Εναλλακτικά σπίτια ......
Δεν έχω σεισμική τράπεζα να την βάλω πάνω σαν την Σία Κοτσιώνη.
Τους πληρωνεις και αποζημίωση μετά ή τσάμπα το κρας τεστ?Μηχανικός έγραψε: 20 Ιουν 2018, 01:43 Τα αντισεισμικά τα αναλύω στις γυναίκες στο κρεβάτι με προσομοίωση.
Εισαι απαραδεκτος παντως, σε ρωτανε συμφορουμιτες καποια πραγματα μερικες φορες και δεν φιλοτιμησαι να απαντησεις δυο λογια.
Θα ελεγα κατι για την Καλαματα αλλα εχω κι απο κει ριζες και δεν με συμφερει
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Εχει εκνευριστεί ελαφρά - τον πικράναμε απόψε - με έκανε να αρχίσω να νοιώθω τύψεις - αλλά ήπια μια γουλιά μπλάντυ μαιρη και μου πέρασε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Με συγχωρείς αλλά εγώ δεν πίκρανα κανέναν ούτε είχα σκοπό να πικράνω.
Ίσα ίσα που εδειξα ανωτερότητα και καταδέχτηκα να μιλήσω και με σένα
Αλλά απάντηση για αυτό που ρώτησα, ακόμη δεν πήρα, ποιός πικράθηκε λοιπόν?
Αλλά απάντηση για αυτό που ρώτησα, ακόμη δεν πήρα, ποιός πικράθηκε λοιπόν?
Α ναι είμαι ασυγχώρητος Εκλαμπροτάτη που δεν σας ευχαρίστησα για την τιμή που μου κάνατε να συνομιλήσουμε.Σουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 02:17 Με συγχωρείς αλλά εγώ δεν πίκρανα κανέναν ούτε είχα σκοπό να πικράνω.
Αλλά απάντηση για αυτό που ρώτησα, ακόμη δεν πήρα, ποιός πικράθηκε λοιπόν?![]()
*Τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είσαι όντως, επειδή όμως μου άρεσε αυτό το Εκλαμπροτάτη, σου δίνω μια ευκαιρεία να εξιλεωθείς, μπορείς να μου βρεις πληροφορίες γι αυτό που ρωτώ, φαντάζομαι για έναν πολυμήχανο σαν εσένα δεν θα είναι δύσκολο (μονο μην το καθυστερησουμε καμια βδομαδα, ρωταω και τιποτα πιο κοντινους μου αν ειναι)
Ποιά ηταν η ερώτηση ; - ευχαρίστως να βοηθήσω αν μπορώ.Σουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 02:39 Είσαι όντως, επειδή όμως μου άρεσε αυτό το Εκλαμπροτάτη, σου δίνω μια ευκαιρεία να εξιλεωθείς, μπορείς να μου βρεις πληροφορίες γι αυτό που ρωτώ, φαντάζομαι για έναν πολυμήχανο σαν εσένα δεν θα είναι δύσκολο (μονο μην το καθυστερησουμε καμια βδομαδα, ρωταω και τιποτα πιο κοντινους μου αν ειναι)
* πππςςςςςς αψογοι τρόποι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Να μας πείτε, αν και δεν υπάρχουν μελέτες σε ήδη υφιστάμενα κτίρια, κατα ποσο οι κατασκευες αυτες της φυσικής δόμησης αντεχουν σε σεισμους (το μόνο σχεδόν που έχω διαβάσει είναι η σύγκριση που γίνεται με αρχαίες ή πολύ παλιές κατασκευές οι οποίες έχουν αντέξει στα χρόνια και τους αιώνες, ειδικά τα μεγαλιθικά, βέβαια μεγαλιθικά ειναι και τεσπα )
Επισης, εαν υπαρχουν καποια άλλα σημεία τα οποία θα έπρεπε κανείς να προσέξει και τα οποία πιθανώς θα μπορούσαν να αποτελούν σημαντικό μειονέκτημα για την συντήρηση, καλη λειτουργία πχ ενός τέτοιου σπιτιού
*Μα τί λέτε, με τέτοιο συνομιλητή, με τέτοιους αβρούς τρόπους, αλλοίμονο....να τα βλέπει ο Μανού στις Βερσαλλίες να παίρνει μαθήματα
Επισης, εαν υπαρχουν καποια άλλα σημεία τα οποία θα έπρεπε κανείς να προσέξει και τα οποία πιθανώς θα μπορούσαν να αποτελούν σημαντικό μειονέκτημα για την συντήρηση, καλη λειτουργία πχ ενός τέτοιου σπιτιού
*Μα τί λέτε, με τέτοιο συνομιλητή, με τέτοιους αβρούς τρόπους, αλλοίμονο....να τα βλέπει ο Μανού στις Βερσαλλίες να παίρνει μαθήματα
Με δύο λόγια σου απάντησα ότι αυτά είναι βλακίες για τίποτα κουλτουριάρηδες αναρχοάπλυτους.Σουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 01:55 Εισαι απαραδεκτος παντως, σε ρωτανε συμφορουμιτες καποια πραγματα μερικες φορες και δεν φιλοτιμησαι να απαντησεις δυο λογια.
Ότι σπίτι φτιάξεις πρέπει να πληρεί όλους τους κανονισμούς.
Δεν μπορείς να φτιάξεις καλύβες με οικοδομική άδεια.
Στατικά αυτά τα σπίτια από πηλό ή άχυρο ή μπουκάλια ή παπάρια, πρέπει να έχουν εσωτερικά έναν σκελετό από ξύλο ή μέταλλο ή τσιμέντο αλλιώς δεν μπορούν να συμμορφωθούν με τον αντισεισμικό κανονισμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 20 Ιουν 2018, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν έχω ιδέα - καμία σχέση .Σουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 02:58 Να μας πείτε, αν και δεν υπάρχουν μελέτες σε ήδη υφιστάμενα κτίρια, κατα ποσο οι κατασκευες αυτες της φυσικής δόμησης αντεχουν σε σεισμους (το μόνο σχεδόν που έχω διαβάσει είναι η σύγκριση που γίνεται με αρχαίες ή πολύ παλιές κατασκευές οι οποίες έχουν αντέξει στα χρόνια και τους αιώνες, ειδικά τα μεγαλιθικά, βέβαια μεγαλιθικά ειναι και τεσπα )
Θα συμφωνήσω με τον ΠΜ -
Από την άλλη συμβατικό που λεει ο δικός μας - δεν υπάρχει περίπτωση να το σκεφτόμουνα - καλύτερα να με θάψουν στα θεμέλια.
Λύσεις υπάρχουν - μελετημένες - δοκιμασμενες - με διαφορα υλικά να διαλέξεις.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και τα σπιτάκια Comb είναι ωραία.

Σα το χωριό των Στρουμφ και των Χομπιτ

«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Συμβατικό είναι και ένα ισόγειο σπίτι από τούβλα ή ιτον και πάνω ξύλινη στέγη, χωρίς σκελετό από μπετό και χωρίς κανονική θεμελίωση.Αγις έγραψε: 20 Ιουν 2018, 10:13 Από την άλλη συμβατικό που λεει ο δικός μας - δεν υπάρχει περίπτωση να το σκεφτόμουνα - καλύτερα να με θάψουν στα θεμέλια.![]()
Οικονομικότερο και καλύτερο από όλες τις προκατασκευασμένες παπαριές.
Μόνο ότι θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί και δεν θα έχει μεγάλες μπαλκονόπορτες πάνω από 2 μέτρα.
Ευχαριστώ δεν θα πάρω.Μηχανικός έγραψε: 20 Ιουν 2018, 10:51Συμβατικό είναι και ένα ισόγειο σπίτι από τούβλα ή ιτον και πάνω ξύλινη στέγη, χωρίς σκελετό από μπετό και χωρίς κανονική θεμελίωση.Αγις έγραψε: 20 Ιουν 2018, 10:13 Από την άλλη συμβατικό που λεει ο δικός μας - δεν υπάρχει περίπτωση να το σκεφτόμουνα - καλύτερα να με θάψουν στα θεμέλια.![]()
Οικονομικότερο και καλύτερο από όλες τις προκατασκευασμένες παπαριές.
Μόνο ότι θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί.
Τα προκάτ είναι γαμάτα- παπαριες κάνουν αλλοι.
Προτιμώ 1-2 κυβικα μπετον - τσιμέντωμα σε βαρέλι και πεταμα στη θάλασσα να κάνω μπουρμπουλήθρες.
Πόσο χρεώνεις αυτή την εργασία ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ισόγεια σπιτάκια χωρίς εξώφυλλα στα παράθυρα.paul25 έγραψε: 20 Ιουν 2018, 10:34 Και τα σπιτάκια Comb είναι ωραία.
Δεν θα αφήσουν τίποτα μέσα οι λαθρομετανάστες και οι γύφτοι.
κατηγορείς αθώους ανθρώπους άδικα.
ντροπή σου
ντροπή σου
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα