!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Καλά ,σε 10 μέρες που θα καταρρεύσουν οι δομές υγείας κι η Λάρισα θα μπει σε lockdown , έλα να μου το ξαναπείς. :011:
Τον "ήπιαμε" πανηγυρικά αλά Γουχάν..
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Re: Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Fluffy έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:04 όχι, είχα ανοίξει νήμα αν η μακεδονία θα περάσει στο μουντιαλ ή στο γιουρο, με το εκαναν πγδμ και δεν ξαναμπηκα να κανω προπαγανδα εκει

Nandros likes this post
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Στύγιος έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:45 Καλά ,σε 10 μέρες που θα καταρρεύσουν οι δομές υγείας κι η Λάρισα θα μπει σε lockdown , έλα να μου το ξαναπείς. :011:
Δεν καταλαβαίνεις όμως πως το να στοχοποιείς ακόμα περισσότερο καταδιωγμένους ανθρώπους δεν βοηθάς την κατάσταση απλά
1. βγαζεις το αχτι σου
2. τους σπρωχνεις στο περιθώριο ακομα πιο πολύ;
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

alekhine έγραψε: 12 Απρ 2020, 14:01
Fluffy έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:04 όχι, είχα ανοίξει νήμα αν η μακεδονία θα περάσει στο μουντιαλ ή στο γιουρο, με το εκαναν πγδμ και δεν ξαναμπηκα να κανω προπαγανδα εκει

Nandros likes this post
ο κυριος με εχει ξεσκεπασει εξαλου
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Μαφία Ρομά: O αρχηγός της έκρυβε 11 τόνους αντισηπτικών
Σήμερα, 30 μήνες μετά, ο «Σέφκης», ο capo της φαμίλιας των Ρομά, απασχόλησε και πάλι τις Αρχές καθώς φέρεται να του ανήκει η αποθήκη στην Ελευσίνα με τους 11 τόνους αντισηπτικού που κατασχέθηκε από την Αστυνομία, αφού η παρτίδα δεν είχε δηλωθεί στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου, όπως προβλέπει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου στο πλαίσιο δράσεων για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Στον 40χρονο ξύπνησε το επιχειρηματικό δαιμόνιο και σκέφτηκε ότι μπορούσε να κάνει business στην εποχή του κορωνοϊού, εισάγοντας από την Κύπρο τεράστιες ποσότητες αντισηπτικού gel σε μπουκάλια του ενός λίτρου. Oμως προφανώς, λένε οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, για να μην μπει σε καθεστώς τιμολόγησης και να πουλήσει σε καλύτερες τιμές, δεν δήλωσε τους 11 τόνους, με αποτέλεσμα το υπουργείο Ανάπτυξης να του κόψει μεγάλο πρόστιμο.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... isiptikon/

Από πάσα του Εθνι. :lol:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Στύγιος έγραψε: 11 Απρ 2020, 20:45 Καλά ,σε 10 μέρες που θα καταρρεύσουν οι δομές υγείας κι η Λάρισα θα μπει σε lockdown , έλα να μου το ξαναπείς. :011:
Αυτό το πράγμα είναι η αριστερά. Αυτό που διαβάζετε από πάνω
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Λάρισα - Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης: «Θα σπάσουμε την καραντίνα και σ' όποιον αρέσει!»
Αυτοί εδώ τώρα βρίσκονται σε καραντίνα:
Εικόνα

https://www.protothema.gr/greece/articl ... on-aresei/

Καραντίνα μόνο για Έλληνες.
Λάθρο και Ρομά ειν' αφεντικά.
:003:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020
"Βράζουν" οι γύφτοι της Λάρισας και απειλούν: "Θα σπάσουμε μόνοι μας την καραντίνα"

Εικόνα

Πολλές είναι οι αντιδράσεις στον οικισμό των γύφτων στη Νέα Σμύρνη Λάρισας μετά την ανακοίνωση ότι συνεχίζεται η καραντίνα. Τη διατήρηση της καραντίνας σε ένα κομμάτι του οικισμού των γύφτων στη Νέα Σμύρνη, για ακόμη επτά ημέρες...
ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκος Χαρδαλιάς στην απογευματινή ενημέρωση των δημοσιογράφων για την πορεία εξέλιξης του covid-19 στη χώρα μας.

Η ανακοίνωσή του αυτή έφερε αντιδράσεις από τους κατοίκους που παραμένουν σε καραντίνα, οι οποίοι αναζητούσαν το «γιατί» σε συνομιλίες τους με αστυνομικούς που επιβλέπουν την καραντίνα.

Κάτοικοι δήλωσαν στο Open ότι τήρησαν ευλαβικά την καραντίνα και περίμεναν μετά τα 115 αρνητικά δείγματα ότι θα έληγε σήμερα. Στο σημείο έφτασαν περιπολικά ενώ σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ στην περιοχή έσπευσε ο δήμαρχος της Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους και μέλη του δημοτικού συμβουλίου και συνομίλησε με τους κατοίκους.

«Δεν αντέχουμε άλλο. Θα σπάσουμε την καραντίνα όλοι μαζί» λένε οι γύφτοι στην κάμερα.

Εικόνα

Εικόνα
https://skeftomasteellhnika.blogspot.co ... t_444.html
https://www.larissanet.gr/2020/04/23/la ... mmati-fot/

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020

Ερευνούν νέο κρούσμα κορωνοϊού στη Λαμία - Εξετάζονται οι επαφές νεαρής γυναίκας.

Εικόνα

Την "κοπάνησε" από το νοσοκομείο όταν της είπαν ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.

Ένα ακόμη επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού που έχει σχέση με τη Λαμία είναι μεταξύ των 55 συνολικά κρουσμάτων που ανακοίνωσε την Πέμπτη (23/4) ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για γυναίκα ρομά από τη Λαμία, η οποία διαγνώστηκε με κορωνοϊό στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα η νεαρή ρομά πήγε το παιδί της, το οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, στο νοσοκομείο "Παίδων" στην Αθήνα. Εκεί τους έγιναν εξετάσεις και η μητέρα διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Την "κοπάνησε"

Όταν όμως της είπαν να περιμένει για να δώσει ιστορικό και άλλες πληροφορίες η νεαρή γυναίκα σηκώθηκε και έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς να ενημερώσει κανένα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, καθώς και η αστυνομία η οποία αναζητούν τη νεαρή ρομά η οποία είναι επικίνδυνη για διασπορά του ιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport η συγκεκριμένη γυναίκα την Κυριακή του Πάσχα ήταν σε συγγενικό σπίτι στη Λαμία και γι αυτό δόθηκε εντολή από τον ΕΟΔΥ να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών της στην πόλη της Λαμίας και ήδη έχουν μπει σε «καραντίνα» τα μέλη της οικογένειας με την οποία ήρθε σε επαφή ανήμερα του Πάσχα.

Επιπλέον το απόγευμα της Πέμπτης παρουσιάστηκαν στο ΓΝ Λαμίας ο σύζυγος και ο αδερφός της Ρομά για εξέταση και έμειναν σε καραντίνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του τεστ που τους έγινε. Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι την ίδια ώρα, 14 δείγματα από "ύποπτα" περιστατικά του Νοσοκομείου Λαμίας, επέστρεφαν από το Εργαστήριο του ΕΚΠΑ ως αρνητικά.

Ας ελπίσουμε ότι και σε αυτή την περίπτωση, όπως και του 54χρονου αυτοκινητιστή από τη Λαμία, δεν θα υπάρχει διασπορά του ιού στην περιοχή μας.
http://www.lamiareport.gr/index.php/top ... -sti-lamia
Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC »

Kauldron έγραψε: 20 Απρ 2020, 21:48
Μαφία Ρομά: O αρχηγός της έκρυβε 11 τόνους αντισηπτικών
Σήμερα, 30 μήνες μετά, ο «Σέφκης», ο capo της φαμίλιας των Ρομά, απασχόλησε και πάλι τις Αρχές καθώς φέρεται να του ανήκει η αποθήκη στην Ελευσίνα με τους 11 τόνους αντισηπτικού που κατασχέθηκε από την Αστυνομία, αφού η παρτίδα δεν είχε δηλωθεί στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου, όπως προβλέπει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου στο πλαίσιο δράσεων για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Στον 40χρονο ξύπνησε το επιχειρηματικό δαιμόνιο και σκέφτηκε ότι μπορούσε να κάνει business στην εποχή του κορωνοϊού, εισάγοντας από την Κύπρο τεράστιες ποσότητες αντισηπτικού gel σε μπουκάλια του ενός λίτρου. Oμως προφανώς, λένε οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, για να μην μπει σε καθεστώς τιμολόγησης και να πουλήσει σε καλύτερες τιμές, δεν δήλωσε τους 11 τόνους, με αποτέλεσμα το υπουργείο Ανάπτυξης να του κόψει μεγάλο πρόστιμο.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... isiptikon/

Από πάσα του Εθνι. :lol:
Αχά! Ελευσίνα κιόλας, στο άντρο του προτεσταντίζοντα Χατζηνικ.

Η πρέζα που σπρώχνουν οι δαιμονολάτρεις γύφτοι είναι αβυσσαλέων ποσοτήτων. Τρομερή, ασύλληπτη καταστροφή για τους νέους μας. Ευνουχισμός και ηλιθιοποίηση. Κανονική δηλητηρίαση.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

A0ANACIVC έγραψε: 24 Απρ 2020, 20:14 ... οι δαιμονολάτρεις γύφτοι ...
:bravo:
Σίγουρα ισχύει αυτό. Οι καθημερινές πρακτικές τους με βάση την εξαπάτηση είναι αδιάλειπτες τους έχουν μευαμορφώσει σε μηχανές (όπως δυστυχώς πλέον και γιά τους μπαλαμούς ισχύει η προσχώρηση στον σοδομογομορισμό.)

Αλλά σε ένα εξωτερικό επίπεδο υπάρχει μιά ευσέβεια των χριστιανικών φετίχ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Kauldron

https://www.athensvoice.gr/greece/64065 ... lenti-roma
22.04.2020 | 11:36
Μενίδι: Επίθεση σε αστυνομικούς που πήγαν να διαλύσουν γλέντι Ρομά
Οι άνδρες της ΟΠΚΕ δέχθηκαν ύβρεις και βροχή από πέτρες
Δυο μέρες πρίν. Κατά τ' άλλα ο Τσιόδρανος τους έχει κι εμπιστοσύνη.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Το αδιαχώρητο σε νέο γλέντι Ρομά
Δείτε τις εικόνες από το γλέντι στα Νέα Λιόσια
Απίστευτες εικόνες από γλέντι αθίγγανων στα Νέα Λιόσια, την περασμένη Παρασκευή. Συνωστίσθηκαν σε κλειστό χώρο, ο ένας πάνω στον άλλον κυριολεκτικά, χορεύοντας και πίνοντας με χορεύτριες οριεντάλ για να ξορκίσουν... τον κορωνοϊό.

Φαντάζομαι θα πέσανε πολλά πρόστιμα. Τί έχει να πεί τώρα ο κοντοπούτανος Σκορδαλιάς?
Ο Τσιόδρας?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Kauldron έγραψε: 28 Απρ 2020, 00:41
Το αδιαχώρητο σε νέο γλέντι Ρομά
Δείτε τις εικόνες από το γλέντι στα Νέα Λιόσια
Απίστευτες εικόνες από γλέντι αθίγγανων στα Νέα Λιόσια, την περασμένη Παρασκευή. Συνωστίσθηκαν σε κλειστό χώρο, ο ένας πάνω στον άλλον κυριολεκτικά, χορεύοντας και πίνοντας με χορεύτριες οριεντάλ για να ξορκίσουν... τον κορωνοϊό.

Φαντάζομαι θα πέσανε πολλά πρόστιμα. Τί έχει να πεί τώρα ο κοντοπούτανος Σκορδαλιάς?
Ο Τσιόδρας?

πεφτετε απο τα συννεφα? :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 28 Απρ 2020, 02:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει, κι αυτούς και τους ζαίους.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”