Γέμισε τους...
Δεν προσπαθώ να σε προσβάλω είναι μεγάλο μέρος της ελληνική κοινωνίας έτσι. Αφού δεν ασχολείσαι και με insta/discord δεν παίζουν καν φίλοι οπότε είσαι εδώ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:43Ό,τι πεις.SuperRogue έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:42Αφού χαραμίζεις τον χρόνο σου όλη μέρα στο πχορουμ (που δεν καταλαβαίνω γιατί, ένα ψηφιακό ΚΑΠΗ είναι) σημαίνει πως δεν γράφεις πανελλήνιες. Σε κόβω για 20άρη που άφησε την σχολή του, δεν κάνει τίποτα όλη μέρα και τον ταΐζει η μάνα του?Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:32
Αν κρίνω από την επιτυχία των νημάτων μου καλύτερα γράψιμο.![]()
Θα πάθεις τίποτα με τις φαντασιοπληξίες...SuperRogue έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:45Δεν προσπαθώ να σε προσβάλω είναι μεγάλο μέρος της ελληνική κοινωνίας έτσι. Αφού δεν ασχολείσαι και με insta/discord δεν παίζουν καν φίλοι οπότε είσαι εδώ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:43Ό,τι πεις.SuperRogue έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:42
Αφού χαραμίζεις τον χρόνο σου όλη μέρα στο πχορουμ (που δεν καταλαβαίνω γιατί, ένα ψηφιακό ΚΑΠΗ είναι) σημαίνει πως δεν γράφεις πανελλήνιες. Σε κόβω για 20άρη που άφησε την σχολή του, δεν κάνει τίποτα όλη μέρα και τον ταΐζει η μάνα του?![]()
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:30Τι να καταλάβω μωρή ανοργασμικιά;Myrsini έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:28Μπα δεν το κατάλαβες.
Είχα μια ελπίδα ,αλλά μπα...Εσένα αντικατοπτρίζει η κιουρία.Γω δεν κλαίγομαι σε ένα φόρουμ.![]()
![]()
Επιτέλους σου δωσα 1 ποστ προσοχής που απεγνωσμένα ζητούσες.
Ωραία βρε αγόρι, πες κάτι για σένα πως θα σου βρούμε χόμπι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:46Θα πάθεις τίποτα με τις φαντασιοπληξίες...SuperRogue έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:45Δεν προσπαθώ να σε προσβάλω είναι μεγάλο μέρος της ελληνική κοινωνίας έτσι. Αφού δεν ασχολείσαι και με insta/discord δεν παίζουν καν φίλοι οπότε είσαι εδώ.
Είπα σχετικά με το γράψιμο/διάβασμα.SuperRogue έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:49Ωραία βρε αγόρι, πες κάτι για σένα πως θα σου βρούμε χόμπι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:46Θα πάθεις τίποτα με τις φαντασιοπληξίες...SuperRogue έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:45
Δεν προσπαθώ να σε προσβάλω είναι μεγάλο μέρος της ελληνική κοινωνίας έτσι. Αφού δεν ασχολείσαι και με insta/discord δεν παίζουν καν φίλοι οπότε είσαι εδώ.
Άσχετο αλλά μου δημιουργήθηκε μια απορία, οι πουτάνες το παίρνουν το 800άρι;
Εεε οκ καταλαβένω πως έχεις κάνει μία random/trolling περσονα αλλά το τέρμα χύμα δεν μας πάει πουθενά. Σ ρώτησα -εμμέσως- αν έχεις παρατήσει την σχολή σου ή αν έχεις βγάλει το λύκειο. Δηλαδή τι βιβλίο να σου προτείνουμε αν δεν έχουμε ιδέα για σε να. Αν σου πως την γλώσσα α δημοτικού θα προσβληθείς.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:50Είπα σχετικά με το γράψιμο/διάβασμα.
βάλε με στο ιγκνόρΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:21Μη με ακολουθείς ανώμαλε.
Δεν ειμαι φιλος της μουσικής θα έλεγα...EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Απρ 2020, 22:07 Καποιο μουσικό όργανο. Εγω θα δοκιμαζα καποιο πνευστο, τρομπέτα, τρομπόνι, κατι τέτοιο
Αν μένεις σε διαμέρισμα θα φάει ξύλο από τους γείτονες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Απρ 2020, 22:07 Καποιο μουσικό όργανο. Εγω θα δοκιμαζα καποιο πνευστο, τρομπέτα, τρομπόνι, κατι τέτοιο
Ειναι σχετικό. Θα διαβαζεις τις νοτες, μπορείς να γράψεις κ δικα σου τραγούδια, και θελει αφοσίωση. Ειναι δημιουργικό, δεν ειναι ανευρο.
Τοσο το καλύτερο
Ένας φίλος μου όταν ήταν φοιτητής μάθαινε σαξόφωνο.