!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Α : Σπίτια και Εναλλακτικά σπίτια ......
Re: Α : Σπίτια και Εναλλακτικά σπίτια ......
Εχω κανει δουλειές σε όλα σχεδόν τα νησιά - τα έζησα για μεγάλα χρονικά διαστήματα - η ζωή δεν είναι οπως φαίνεται στους ενθουσιασμενους διαβατάρηδες.
Η Ερμούπολη αρέσει πολύ στην σύντροφο κ συμπατριωτισσα σου .
Η Ερμούπολη αρέσει πολύ στην σύντροφο κ συμπατριωτισσα σου .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
bluerose έγραψε: 20 Ιουν 2018, 01:23 Ειδες; Γουστα ειναι σ αλλους αρεσουν τα νησια
Εγω μπορω να φιλοξενησω ωσπου φυγει φυγει
Εχουνε και μοναδες με τοπικα προιοντα εχουνε και λίμνες για ψαρεμα εχουνε και μονές εχουνε και λουτρα
Μετα δε θα μπορω. Το διαμερισμα ειναι μικρουτσικο
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Αγι, δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος να μην του αρεσει η Ερμουπολη
Εναλλακτικά σπίτια είναι χαμηλού κόστους.Σουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 01:02 Πάνα, αυτά είναι σαν τα σπιτάκια των 2 εκ των 3 γουρουνακίων του παραμυθιού, είπαμε, ψάχνουμε την αντισεισμικότητα αυτών των κατασκευών, έχουν αρχίσει και οι πλακες να χορεύουν πεντοζάλι![]()
the end
Δεν αποκλείεται - τα νησιά δεν μ αρέσουν γενικά για μόνιμα η επένδυση .Σουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 01:26 Αγι, δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος να μην του αρεσει η Ερμουπολη
Το μόνο που συμπάθησα κάπως - οι Σπέτσες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το δαιμόνιο των γυναικών έχει, που απαιτούν πάντα τα διπλά ή τριπλά από ότι τους αναλογούν.
Σε παρακαλώ, μην με μπερδεύεις με τις άλλες!
Πάνα, ναι, ξανακοιτάζοντας δε το πρώτο, αν κρινω καλά από αυτό που έχει για σκεπή, δεν κινδυνεύεις η σωματική σου ακεραιότητα από σεισμό, μόνο μένεις ξεσπιτωμένος αλλά βέβαια για λίγο για τι το ξαναστηνεις στο πατ κιουτ.
Το κακό είναι πως αυτά τα τσαρδάκια είναι πλήρως εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες (τουλάχιστον)
Πάνα τι λες γι αυτό το εναλλακτικό σπιτάκι;
Γυρίζεις και την Αφρική με σχετική άνεση.
.
.
Τροχόσπιτα μεγάλα - μεταχειρισμένα - που τα βαρέθηκαν οι κάποτε ενθουσιασμένοι ιδιοκτήτες τους - και ασε τον ΠΜ να χτυπιεται.Πάνας έγραψε: 20 Ιουν 2018, 01:27Εναλλακτικά σπίτια είναι χαμηλού κόστους.Σουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 01:02 Πάνα, αυτά είναι σαν τα σπιτάκια των 2 εκ των 3 γουρουνακίων του παραμυθιού, είπαμε, ψάχνουμε την αντισεισμικότητα αυτών των κατασκευών, έχουν αρχίσει και οι πλακες να χορεύουν πεντοζάλι![]()
Εχω ρίξει ένα στο πάνω κτήμα - να υπάρχει...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αλλοι ερχονται απ αλλου και κολλανε κι εγω γεννηθεις εις το κεντρον και μεγαλωμενη στα στενα εφυγα
Για ποσες μπάτσες ειμαι;
Ειναι λατρεία εχει δικιο το τραγουδι
Για ποσες μπάτσες ειμαι;
Ειναι λατρεία εχει δικιο το τραγουδι
Έχω δει ένα πιο μεγάλο σε στρατιωτική έκδοση που γύρναγε στην Ελλάδα πριν μια εικοσαετία.Μηχανικός έγραψε: 20 Ιουν 2018, 01:35 Πάνα τι λες γι αυτό το εναλλακτικό σπιτάκι;
.
1.jpg
the end
Τελος παντων ΠΟλ, θα μας πεις τωρα για την αντισεισμικοτητα κτλ των κτιριων αυτων για τα οποια μιλαμε? (φυσικη δομηση)
Τα αντισεισμικά τα αναλύω στις γυναίκες στο κρεβάτι με προσομοίωση.
Συμβατικά η περνας και σε Κινκυ αναλύσεις ;Μηχανικός έγραψε: 20 Ιουν 2018, 01:43 Τα αντισεισμικά τα αναλύω στις γυναίκες στο κρεβάτι με προσομοίωση.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-