Κοίτα επειδή χρειάζομαι κάποιον να συζητάω ξεκίνα με Αγγλική επανάστα και Κρόμγουελ
Και αιωνίως την Ελληνική
Κοίτα επειδή χρειάζομαι κάποιον να συζητάω ξεκίνα με Αγγλική επανάστα και Κρόμγουελ
Πώς δούλευες πριν και γιατί δεν θες να συνεχίσεις να δουλεύεις έτσι;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:54Ναι το γράψιμο με τραβάει το έγραψα ξεκάθαρα. Θέλω να δουλέψω μαυτό αλλά όχι όπως πριν.Βλήμα έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:50Δεν σε ξέρω αρκετά για να σου προτείνω. Πρώτα απ' όλα το χόμπι σου δεν το διαλέγεις για να έχεις ένα χόμπι. Σε τραβάει, ασχολείσαι μαζί του χωρίς να ποντάρεις να έχεις κανένα κέρδος, και σιγά σιγά είστε ζευγάρι. Ποια άτομα είναι που θαυμάζεις; Τι σου αρέσει να κάνεις; Εκεί θα βρεις το χόμπι σου.
Έκανα δημοσιογραφία.Βλήμα έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:59Πώς δούλευες πριν και γιατί δεν θες να συνεχίσεις να δουλεύεις έτσι;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:54Ναι το γράψιμο με τραβάει το έγραψα ξεκάθαρα. Θέλω να δουλέψω μαυτό αλλά όχι όπως πριν.Βλήμα έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:50
Δεν σε ξέρω αρκετά για να σου προτείνω. Πρώτα απ' όλα το χόμπι σου δεν το διαλέγεις για να έχεις ένα χόμπι. Σε τραβάει, ασχολείσαι μαζί του χωρίς να ποντάρεις να έχεις κανένα κέρδος, και σιγά σιγά είστε ζευγάρι. Ποια άτομα είναι που θαυμάζεις; Τι σου αρέσει να κάνεις; Εκεί θα βρεις το χόμπι σου.
Μια ιδέα είναι ν' αρχίσεις να γράφεις ημερολόγιο για να ξεκλειδώσει ο τρόπος γραφής σου. Έχεις διαβάσει κάποιο βιβλίο που να πεις "τέτοιο πράγμα θέλω να κάνω κι εγώ";
Βλήμα έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:59
Πώς δούλευες πριν και γιατί δεν θες να συνεχίσεις να δουλεύεις έτσι;
Μια ιδέα είναι ν' αρχίσεις να γράφεις ημερολόγιο για να ξεκλειδώσει ο τρόπος γραφής σου. Έχεις διαβάσει κάποιο βιβλίο που να πεις "τέτοιο πράγμα θέλω να κάνω κι εγώ";
Ο Ορέστης είναι η δική μας καταστροφή, τύπε.Μπίστης έγραψε: 11 Απρ 2020, 19:04Βλήμα έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:59
Πώς δούλευες πριν και γιατί δεν θες να συνεχίσεις να δουλεύεις έτσι;
Μια ιδέα είναι ν' αρχίσεις να γράφεις ημερολόγιο για να ξεκλειδώσει ο τρόπος γραφής σου. Έχεις διαβάσει κάποιο βιβλίο που να πεις "τέτοιο πράγμα θέλω να κάνω κι εγώ";![]()
Σωστός !
Ισχύει.
Έγραφες πολύ καλά αν και εκτός γραπτών έδινες την εντύπωση πως είσαι πιό κατεστραμένος και από τον Ορέστη ...
1) Δεν τον έχω διαβάσει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 19:02 Έχω διαβάσει τον Αρχάγγελο και ψήθηκα πολύ άσχημα. Τον έχεις διαβάσει; Γενικά ιστορικά μυθιστορήματα.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 19:10 https://www.ianos.gr/to-mistiko-tou-arx ... 14634.html
Διάβασε την περίληψη μπορεί να σε ενδιαφέρει
Βλήμα

Βρε συ, τι αντικομουνιστικίλες είναι αυτές που μου προτείνεις;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 19:10 https://www.ianos.gr/to-mistiko-tou-arx ... 14634.html
Βλήμα
Ξεπέρασε τα αυτά και θα δειςΒλήμα έγραψε: 11 Απρ 2020, 19:14Βρε συ, τι αντικομουνιστικίλες είναι αυτές που μου προτείνεις;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 19:10 https://www.ianos.gr/to-mistiko-tou-arx ... 14634.html
Βλήμα
Καλά, έχω άλλες προτεραιότητες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Απρ 2020, 19:16 Ξεπέρασε τα αυτά και θα δεις![]()
Άλλωστε η περίληψη είναι αυτή από τη μεριά του βιβλιοπώλη
Δουλειά κάνει και εδώ μέσα. Εμ πως. Ξέρω και άλλους και άλλες που κάνουν τέτοιες δουλειές, πιθανόν και στην πολυκατοικία που μένω. Να τα κάνουν στους άλλους τσουρέκια. Λεφτά υπάρχουν, τι νόμιζες;Μηχανικός έγραψε: 11 Απρ 2020, 18:53 Το ερώτημα είναι ποιος τον ταΐζει.
Γιατί δουλειά δεν έχει από ότι λέει.