Για τα χόρτα έχω Αλογο.Σουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:34 Μπλου, για τα χόρτα θα πάρω κατσίκια
Επειδή εγώ είμαι και μεγαλωμένη στην πόλη και δεν μπορώ εκ των πραγμάτων -λογω φυσικής καταστασης-να κουμαντάρω κατσικια μονη μου, θα φωνάζω τον Άγι πχ καλη ωρα και θα του λεω: θείο, έχω πεντε κατσίκια, ανέλαβε σε παρακαλώ το μπειμπυσιτινγκ τους λιγες ωρε την εβδομαδα και θα τα βρουμε στο ζυγι στον χασάπη μετα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Α : Σπίτια και Εναλλακτικά σπίτια ......
Re: Α : Σπίτια και Εναλλακτικά σπίτια ......
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σουβλιτσα. Οταν θες εξοχη απλα πας ενα ΣαββατοκυριακοΣουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:34 Μπλου, για τα χόρτα θα πάρω κατσίκια
Επειδή εγώ είμαι και μεγαλωμένη στην πόλη και δεν μπορώ εκ των πραγμάτων -λογω φυσικής καταστασης-να κουμαντάρω κατσικια μονη μου, θα φωνάζω τον Άγι πχ καλη ωρα και θα του λεω: θείο, έχω πεντε κατσίκια, ανέλαβε σε παρακαλώ το μπειμπυσιτινγκ τους λιγες ωρε την εβδομαδα και θα τα βρουμε στο ζυγι στον χασάπη μετα![]()
Θα σε ενοχλησει εαν κανεις τετοια αλλαγη.Θελει πολυ σκεψη.
Να φανταστεις το σαββατο πηγα εκδρομη με το καπη.
Ενταξει ειμασταν 3 νεοτερες και καλα ηταν...
Θα το μπορεσεις;;
το άλογο θέλει πολλή φροντίδα και έξοδα, εδώ μιλάμε να γίνουμε και λίγο σπαρτιάτες (εκτός αν σου νοικιάζω-να με πλερώνεις δηλαδη-την σουπερ φοράδα μου για να κάνει παρείτσα στον ψωριάρη σου
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
https://www.kofinas.gr/flexyhome/pricelist/
Προκάτ - λουκούμι για εξοχικό - κτήμα .

21-22 χιλ το πολύ για να στηθεί με φπα και μεταφορικά.
Ηλεκτρολογικά - υδραυλικά κρατικο μαλακίες - συνδέσεις κλπ σιγάααα σιγααα οπως τα θέλουμε κανα 8 -10 αρι
*Σιγά την φροντίδα Σούβλυ που θέλει το Αραβανλιδικο - ασε που είναι και γκομενοπαγίδα .
Προκάτ - λουκούμι για εξοχικό - κτήμα .

21-22 χιλ το πολύ για να στηθεί με φπα και μεταφορικά.
Ηλεκτρολογικά - υδραυλικά κρατικο μαλακίες - συνδέσεις κλπ σιγάααα σιγααα οπως τα θέλουμε κανα 8 -10 αρι
*Σιγά την φροντίδα Σούβλυ που θέλει το Αραβανλιδικο - ασε που είναι και γκομενοπαγίδα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Να πας εκδρομή στους Αγίους Τόπους που τις οργανώνουν με λίγα λεφτά οι μητροπόλεις.
Τί να σου πω ρε Μπλου, δεν είναι οτι δεν ξέρω οτι έχει ζόρι η εξοχή, είναι που γενικότερα έχω δει αλλιώς τα πράγματα στη ζωή μου, έχω άλλες ανάγκες/προτιμήσεις και είναι που η Αθήνα πια απλώς ειναι μια κολαση.bluerose έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:38Σουβλιτσα. Οταν θες εξοχη απλα πας ενα ΣαββατοκυριακοΣουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:34 Μπλου, για τα χόρτα θα πάρω κατσίκια
Θα σε ενοχλησει εαν κανεις τετοια αλλαγη.Θελει πολυ σκεψη.
Να φανταστεις το σαββατο πηγα εκδρομη με το καπη.
Ενταξει ειμασταν 3 νεοτερες και καλα ηταν...
Θα το μπορεσεις;;
Να μου πεις, γιατί δεν ψάχνεις κάτι λίγο πιο έξω απο την Αθήνα, δεν ξέρω, όλες αυτες οι περιοχές λίγο πιο εξω απο την Αθήνα, για καποιο λογο δεν μου καθονται καλα
Βασικά, το προτιμότερο για εμενα θα ήταν λίγο πιο έξω από μια επαρχιακή πολη πχ Ναύπλιο (ειναι κοντα και σε διαφορα αλλα μερη που με ενδιαφερουν), το Ναυπλιο ειναι πολύ ομορφη πολη, αν πληξεις δηλαδη στο κτημα σου, πας μια βολτιτσα εκει και εισαι καλα, το κακο πχ που ελεγα και πριν ειναι οτι νομιζω πως το Ναυπλιο αναπτυσσει τουρισμο και μαλλον κακο...(για τα δικα μου γουστα). Το καλο παλι σε αυτην την περιπτωση ειναι οτι μπορεις να εκμεταλλευτεις το οικονομικο οφελος που προκυπτει.
Παντως ΑΘηνα μενω νομιζω πια μονο λογω αναγκης για τους γονεις μου +θεματα υγειας τους (δευερευοντως τα δικα μου)
Επισης ενα μειον στν επαρχια την απομονωμενη ειναι η ασφαλεια. Μεγαλο προβλημα αυτο. Θα χρειαστει να πω σε κανα μπαρμπα Αγι παλι δηλαδη να με βοηθησει -με το αζημιωτο- με μαντροσκυλα
Δε το συζηταω σιγουραΑγις έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:43 https://www.kofinas.gr/flexyhome/pricelist/
Σιγά την φροντίδα που θέλει το αραβανλιδικο - ασε που είναι και γκομενοπαγίδα .![]()
Κανενα κοντα σε αγορα εχεις;
Και μια πιστωτικη;;
Μια, μην ειμαστε κι αχαριστοι ανθρωποι
Υπάρχουν και ημιαστικές περιοχές και τα έχεις όλα .
Και την πόλη όταν θέλεις και ησυχία + θάλασσα κοντά + προιόντα καραβιολογικά δικά σου.
*Οι άμυνες είναι πολυστρωματικές και επιθετικές ,οι Μουργοι είναι ένα μόνο τμημα.
Και την πόλη όταν θέλεις και ησυχία + θάλασσα κοντά + προιόντα καραβιολογικά δικά σου.
*Οι άμυνες είναι πολυστρωματικές και επιθετικές ,οι Μουργοι είναι ένα μόνο τμημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 20 Ιουν 2018, 00:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το τραγελαφικο ειναι οτι δε πηγαν τετοια εκδρομή αλλα για αναψυχή
Τετοιες σε κατηχητικα με νεαρα ατομα γινονται και πηγαινω συχνά στη κοντινότερη πολη εκκλησια
Τωρα λενε για Καλαματα. Εγω το πρότεινα οταν εμαθα για κεινο το εκκλησακι
Αρπα τη Μηχανικέ!bluerose έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:49Το τραγελαφικο ειναι οτι δε πηγαν τετοια εκδρομή αλλα για αναψυχή
Τετοιες σε κατηχητικα με νεαρα ατομα γινονται και πηγαινω συχνά
Τωρα λενε για Καλαματα
Μα γιατι; Αυτο μαρεσει
Μετα δε ξερω. Προς το παρόν αυτό
Μετα δε ξερω. Προς το παρόν αυτό
Εμένα το λες το γιατί? Εγώ στηρίζω!
(ποιό εκκλησάκι? του αγίου Εφραίμ?)
(ποιό εκκλησάκι? του αγίου Εφραίμ?)
Αυτό είναι λίγο που με αποκαρδιώνει, εγώ δεν θέλω να βάλω ενασχολήσεις τέτοιες στο κεφάλι μου, να ησυχάσω θέλω, προτιμώ παθητική ασφάλεια κατα βάση, δηλαδή να γαυγίζει το μαντρόσκυλο, να ορμάει στον εισβολέα αλλα μεχρι εκεί, έχω σκεφθεί ειναι η αλήθεια και τους καταπέλτες αλλά μπλέκεις μετά με ΥΠΕΧΩΔΕ, με αδειες κυνηγετικού και τα ρεστα.Αγις έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:49 Υπάρχουν και ημιαστικές περιοχές και τα έχεις όλα .
Εκτος, αν τα βρω με καμια εταιρεια και την εξυπηρετω εγω καπως αλλιως (να δανειζω δυο στρεμματα πχ να εκτρεφει τα σκυλακια της )
Εχεις το Γορτύνιο δαιμόνιο - μια χαρά θα τα πάς - για κάτι τέτοια θέλουμε στρέμματαΣουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:58Αυτό είναι λίγο που με αποκαρδιώνει, εγώ δεν θέλω να βάλω ενασχολήσεις τέτοιες στο κεφάλι μου, να ησυχάσω θέλω, προτιμώ παθητική ασφάλεια κατα βάση, δηλαδή να γαυγίζει το μαντρόσκυλο, να ορμάει στον εισβολέα αλλα μεχρι εκεί, έχω σκεφθεί ειναι η αλήθεια και τους καταπέλτες αλλά μπλέκεις μετά με ΥΠΕΧΩΔΕ, με αδειες κυνηγετικού και τα ρεστα.Αγις έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:49 Υπάρχουν και ημιαστικές περιοχές και τα έχεις όλα .
Εκτος, αν τα βρω με καμια εταιρεια και την εξυπηρετω εγω καπως αλλιως (να δανειζω δυο στρεμματα πχ να εκτρεφει τα σκυλακια της )
*Φοβού τους Καλαματιανούς
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος