!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Α : Σπίτια και Εναλλακτικά σπίτια ......

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Α : Σπίτια και Εναλλακτικά σπίτια ......

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Σουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:34 Μπλου, για τα χόρτα θα πάρω κατσίκια

Επειδή εγώ είμαι και μεγαλωμένη στην πόλη και δεν μπορώ εκ των πραγμάτων -λογω φυσικής καταστασης-να κουμαντάρω κατσικια μονη μου, θα φωνάζω τον Άγι πχ καλη ωρα και θα του λεω: θείο, έχω πεντε κατσίκια, ανέλαβε σε παρακαλώ το μπειμπυσιτινγκ τους λιγες ωρε την εβδομαδα και θα τα βρουμε στο ζυγι στον χασάπη μετα :003:
Για τα χόρτα έχω Αλογο. :8)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Επειδή εγώ είμαι και μεγαλωμένη στην πόλη και δεν μπορώ εκ των πραγμάτων -λογω φυσικής καταστασης-να κουμαντάρω κατσικια μονη μου, θα φωνάζω τον Άγι πχ καλη ωρα και θα του λεω: θείο, έχω πεντε κατσίκια, ανέλαβε σε παρακαλώ το μπειμπυσιτινγκ τους λιγες ωρε την εβδομαδα και θα τα βρουμε στο ζυγι στον χασάπη μετα :003:
Σουβλιτσα. Οταν θες εξοχη απλα πας ενα Σαββατοκυριακο
Θα σε ενοχλησει εαν κανεις τετοια αλλαγη.Θελει πολυ σκεψη.
Να φανταστεις το σαββατο πηγα εκδρομη με το καπη.
Ενταξει ειμασταν 3 νεοτερες και καλα ηταν...
Θα το μπορεσεις;;
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Αγις έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:37
το άλογο θέλει πολλή φροντίδα και έξοδα, εδώ μιλάμε να γίνουμε και λίγο σπαρτιάτες (εκτός αν σου νοικιάζω-να με πλερώνεις δηλαδη-την σουπερ φοράδα μου για να κάνει παρείτσα στον ψωριάρη σου :003: )
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Αγις

https://www.kofinas.gr/flexyhome/pricelist/

Προκάτ - λουκούμι για εξοχικό - κτήμα .

Εικόνα

21-22 χιλ το πολύ για να στηθεί με φπα και μεταφορικά.
Ηλεκτρολογικά - υδραυλικά κρατικο μαλακίες - συνδέσεις κλπ σιγάααα σιγααα οπως τα θέλουμε κανα 8 -10 αρι

*Σιγά την φροντίδα Σούβλυ που θέλει το Αραβανλιδικο - ασε που είναι και γκομενοπαγίδα . :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

bluerose έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:38 Να φανταστεις το σαββατο πηγα εκδρομη με το καπη.
Να πας εκδρομή στους Αγίους Τόπους που τις οργανώνουν με λίγα λεφτά οι μητροπόλεις.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

bluerose έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:38

Σουβλιτσα. Οταν θες εξοχη απλα πας ενα Σαββατοκυριακο
Θα σε ενοχλησει εαν κανεις τετοια αλλαγη.Θελει πολυ σκεψη.
Να φανταστεις το σαββατο πηγα εκδρομη με το καπη.
Ενταξει ειμασταν 3 νεοτερες και καλα ηταν...
Θα το μπορεσεις;;
Τί να σου πω ρε Μπλου, δεν είναι οτι δεν ξέρω οτι έχει ζόρι η εξοχή, είναι που γενικότερα έχω δει αλλιώς τα πράγματα στη ζωή μου, έχω άλλες ανάγκες/προτιμήσεις και είναι που η Αθήνα πια απλώς ειναι μια κολαση.
Να μου πεις, γιατί δεν ψάχνεις κάτι λίγο πιο έξω απο την Αθήνα, δεν ξέρω, όλες αυτες οι περιοχές λίγο πιο εξω απο την Αθήνα, για καποιο λογο δεν μου καθονται καλα
Βασικά, το προτιμότερο για εμενα θα ήταν λίγο πιο έξω από μια επαρχιακή πολη πχ Ναύπλιο (ειναι κοντα και σε διαφορα αλλα μερη που με ενδιαφερουν), το Ναυπλιο ειναι πολύ ομορφη πολη, αν πληξεις δηλαδη στο κτημα σου, πας μια βολτιτσα εκει και εισαι καλα, το κακο πχ που ελεγα και πριν ειναι οτι νομιζω πως το Ναυπλιο αναπτυσσει τουρισμο και μαλλον κακο...(για τα δικα μου γουστα). Το καλο παλι σε αυτην την περιπτωση ειναι οτι μπορεις να εκμεταλλευτεις το οικονομικο οφελος που προκυπτει.

Παντως ΑΘηνα μενω νομιζω πια μονο λογω αναγκης για τους γονεις μου +θεματα υγειας τους (δευερευοντως τα δικα μου)

Επισης ενα μειον στν επαρχια την απομονωμενη ειναι η ασφαλεια. Μεγαλο προβλημα αυτο. Θα χρειαστει να πω σε κανα μπαρμπα Αγι παλι δηλαδη να με βοηθησει -με το αζημιωτο- με μαντροσκυλα
bluerose

Αγις έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:43 https://www.kofinas.gr/flexyhome/pricelist/

Σιγά την φροντίδα που θέλει το αραβανλιδικο - ασε που είναι και γκομενοπαγίδα . :003:
Δε το συζηταω σιγουρα :P

Κανενα κοντα σε αγορα εχεις;
Και μια πιστωτικη;; :P
Μια, μην ειμαστε κι αχαριστοι ανθρωποι
Άβαταρ μέλους
Αγις

Υπάρχουν και ημιαστικές περιοχές και τα έχεις όλα .
Και την πόλη όταν θέλεις και ησυχία + θάλασσα κοντά + προιόντα καραβιολογικά δικά σου.

*Οι άμυνες είναι πολυστρωματικές και επιθετικές ,οι Μουργοι είναι ένα μόνο τμημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 20 Ιουν 2018, 00:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
bluerose

Μηχανικός έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:45
bluerose έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:38 Να φανταστεις το σαββατο πηγα εκδρομη με το καπη.
Να πας εκδρομή στους Αγίους Τόπους που τις οργανώνουν με λίγα λεφτά οι μητροπόλεις.
Το τραγελαφικο ειναι οτι δε πηγαν τετοια εκδρομή αλλα για αναψυχή

Τετοιες σε κατηχητικα με νεαρα ατομα γινονται και πηγαινω συχνά στη κοντινότερη πολη εκκλησια

Τωρα λενε για Καλαματα. Εγω το πρότεινα οταν εμαθα για κεινο το εκκλησακι
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

bluerose έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:49
Μηχανικός έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:45
Το τραγελαφικο ειναι οτι δε πηγαν τετοια εκδρομή αλλα για αναψυχή

Τετοιες σε κατηχητικα με νεαρα ατομα γινονται και πηγαινω συχνά

Τωρα λενε για Καλαματα
Αρπα τη Μηχανικέ!
bluerose

Μα γιατι; Αυτο μαρεσει

Μετα δε ξερω. Προς το παρόν αυτό
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Εμένα το λες το γιατί? Εγώ στηρίζω!

(ποιό εκκλησάκι? του αγίου Εφραίμ?)
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:49 Υπάρχουν και ημιαστικές περιοχές και τα έχεις όλα .
Και την πόλη όταν θέλεις και ησυχία + θάλασσα κοντά + προιόντα καραβιολογικά δικά σου.

*Οι άμυνες είναι πολυστρωματικές και επιθετικές ,οι Μουργοι είναι ένα μόνο τμημα.
Αυτό είναι λίγο που με αποκαρδιώνει, εγώ δεν θέλω να βάλω ενασχολήσεις τέτοιες στο κεφάλι μου, να ησυχάσω θέλω, προτιμώ παθητική ασφάλεια κατα βάση, δηλαδή να γαυγίζει το μαντρόσκυλο, να ορμάει στον εισβολέα αλλα μεχρι εκεί, έχω σκεφθεί ειναι η αλήθεια και τους καταπέλτες αλλά μπλέκεις μετά με ΥΠΕΧΩΔΕ, με αδειες κυνηγετικού και τα ρεστα.
Εκτος, αν τα βρω με καμια εταιρεια και την εξυπηρετω εγω καπως αλλιως (να δανειζω δυο στρεμματα πχ να εκτρεφει τα σκυλακια της )
Άβαταρ μέλους
Αγις

Σουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:58
Αγις έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:49 Υπάρχουν και ημιαστικές περιοχές και τα έχεις όλα .

Αυτό είναι λίγο που με αποκαρδιώνει, εγώ δεν θέλω να βάλω ενασχολήσεις τέτοιες στο κεφάλι μου, να ησυχάσω θέλω, προτιμώ παθητική ασφάλεια κατα βάση, δηλαδή να γαυγίζει το μαντρόσκυλο, να ορμάει στον εισβολέα αλλα μεχρι εκεί, έχω σκεφθεί ειναι η αλήθεια και τους καταπέλτες αλλά μπλέκεις μετά με ΥΠΕΧΩΔΕ, με αδειες κυνηγετικού και τα ρεστα.
Εκτος, αν τα βρω με καμια εταιρεια και την εξυπηρετω εγω καπως αλλιως (να δανειζω δυο στρεμματα πχ να εκτρεφει τα σκυλακια της )
Εχεις το Γορτύνιο δαιμόνιο - μια χαρά θα τα πάς - για κάτι τέτοια θέλουμε στρέμματα :8)

*Φοβού τους Καλαματιανούς
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”