!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρολόγια
-
Paralimnitis
Re: Ρολόγια
Αφου εχουμε κινητα για να δουμε την ωρα,τα ρολογια γιατι υπαρχουν ακομη?
Οι κλαρινιτζηδες φτιαχνουν με λιρες
Αν βρω το βιντεο με τον τιτζιβι θα το ανεβασω - εξαιρετικος στις επιλογες του
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Για τον ίδιο λόγο που κρατάμε με συγκίνηση την πένα που μας έκανε δώρο ο πατέρας κι ας μην γράφουμε παρά ελάχισταParalimnitis έγραψε: 11 Απρ 2020, 11:58 Αφου εχουμε κινητα για να δουμε την ωρα,τα ρολογια γιατι υπαρχουν ακομη?
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Paralimnitis
Nαι αλλα στο νημα αυτο δεν συζητανε για κειμηλια αλλα για νεες αγορες.Beria έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:02Για τον ίδιο λόγο που κρατάμε με συγκίνηση την πένα που μας έκανε δώρο ο πατέρας κι ας μην γράφουμε παρά ελάχισταParalimnitis έγραψε: 11 Απρ 2020, 11:58 Αφου εχουμε κινητα για να δουμε την ωρα,τα ρολογια γιατι υπαρχουν ακομη?
- Μαυροβασίλης
βρες το κινετικ, ένα από τα πρώτα είχαμε πάρει δώρο στον πατέρα μου, ακόμα το φοράει περιστασιακά
Φλεμινγκ με το εξπλορερΑγις έγραψε: 11 Απρ 2020, 11:31 Κατεβαζουν μαπες - ωραιο εργαλειο με ατσαλινη χορταστικη κασα και μπρασελε
τα σύγχρονα αντέχουν πτώση από 1μ σε σκληρό πάτωμα, κάποιες χιλιάδες τζι δλδ, τότε δεν είμαι βέβαιος ότι πολλά εκτός από τα ρολυζ (προφανώς και τα κουρδιστά mil issued) τα κατάφερναν
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
εγραψα μερικες χρησεις λιγα μνμ πρινParalimnitis έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:08Nαι αλλα στο νημα αυτο δεν συζητανε για κειμηλια αλλα για νεες αγορες.Beria έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:02Για τον ίδιο λόγο που κρατάμε με συγκίνηση την πένα που μας έκανε δώρο ο πατέρας κι ας μην γράφουμε παρά ελάχισταParalimnitis έγραψε: 11 Απρ 2020, 11:58 Αφου εχουμε κινητα για να δουμε την ωρα,τα ρολογια γιατι υπαρχουν ακομη?
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τα σεικο τα καταφερνουν θαυμασιαΜαυροβασίλης έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:10![]()
βρες το κινετικ, ένα από τα πρώτα είχαμε πάρει δώρο στον πατέρα μου, ακόμα το φοράει περιστασιακά
Φλεμινγκ με το εξπλορερΑγις έγραψε: 11 Απρ 2020, 11:31 Κατεβαζουν μαπες - ωραιο εργαλειο με ατσαλινη χορταστικη κασα και μπρασελε![]()
τα σύγχρονα αντέχουν πτώση από 1μ σε σκληρό πάτωμα, κάποιες χιλιάδες τζι δλδ, τότε δεν είμαι βέβαιος ότι πολλά εκτός από τα ρολυζ (προφανώς και τα κουρδιστά mil issued) τα κατάφερναν
Καλη δουλεια κανουν και τα τετραγωνα δαχτυλιδια με σωστες ακμες
Δειτε φωτο απο μαγκες του πειραια η της ναπολης προπολεμικες ++ πισω στο χρονο - ολοι φορουσαν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δυστυχώς δεν έχω στην κατοχή μου πια το πρώτο ρολόι που μου δωρίστηκε. Ένα πανέμορφο σιτιζεν εκο ντραιβ. Βουτηχτηκε και αυτό από όταν μας ψειρισαν προ δεκαετίας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
αν ψωνίζαμε με βάση τη χρηστικότητα θα φοράγαμε όλοι φόρμες και γαλότσες
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Chilloutbuddy έγραψε: 11 Απρ 2020, 14:50 αν ψωνίζαμε με βάση τη χρηστικότητα θα φοράγαμε όλοι φόρμες και γαλότσες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
για όνομα ρε συ
η έτσι σου δε σου λέει τίποτα;
η έτσι σου δε σου λέει τίποτα;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
κανω κ λιγη πλακα - '' γαλοτσες '' Aigle εχω για κυνηγια σε λασπωδη
επισης για να αναψουν τα αιματα - των ωτομηχανοκινητων - προσιτο ρολοι καραστυλατο 26 γραμμαριων - 5.3 χιλιοστα παχος
+- 10 δευτ το χρονο - ενα κουκλι ενα μπιμπελο κ φυσικα Σεικο

https://www.seiyajapan.com/products/sei ... tz-sacm171
επισης για να αναψουν τα αιματα - των ωτομηχανοκινητων - προσιτο ρολοι καραστυλατο 26 γραμμαριων - 5.3 χιλιοστα παχος

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Βγάζει γκόμενα αυτό ή να πάμε σε πιο ακριβά;Αγις έγραψε: 11 Απρ 2020, 15:50 κανω κ λιγη πλακα - '' γαλοτσες '' Aigle εχω για κυνηγια σε λασπωδη
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.