!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Kauldron έγραψε: 11 Απρ 2020, 01:25
Manolis έγραψε: 11 Απρ 2020, 01:08 Οι πλούσιοι κόλλησαν τους τσιγγάνους αφού πρώτα πήγαν εκδρομούλες στο μιλάνο και τους άγιους τόπους και τώρα τους λένε ότι αυτοί φταίνε :smt005:
Και μετά γύρισαν και βάλθηκαν να γλείφουν τα πόμολα των τσιγγάνων, ε? :fp:
οχι μπερδευτηκες

αυτοι τα τρωνε :lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Απρ 2020, 01:30
Manolis έγραψε: 11 Απρ 2020, 01:08 Οι πλούσιοι κόλλησαν τους τσιγγάνους αφού πρώτα πήγαν εκδρομούλες στο μιλάνο και τους άγιους τόπους και τώρα τους λένε ότι αυτοί φταίνε :smt005:
οχι μπερδευτηκες

αυτοι τα τρωνε :lol:
Μήπως είναι τίποτα τέτοια πόμολα?
Εικόνα

Χωρίς πλάκα, μάλλον πιο πιθανό είναι να το κόλλησαν οι "ευπαθείς" από τους λαθρο, με τους οποίους κάνουν εμπόριο με... εχμ, αρωματικά βότανα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Ρομά Θεσσαλίας: «Λόγω κορονοϊού, δεν μπορούμε να κλέψουμε και να ζητιανεύουμε, θέλουμε επίδομα στήριξης»

https://www.gazzetta.gr/plus/perierga/a ... me-epidoma

μλκα μου,γιολαντα το ομολογουν :giggle:

πιθηκα που εισαι? :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Όχι, αλλά μπορεί να πήγαν να κλέψουν κανένα σπίτι και οι ανεύθυνοι πλούσιοι να μην το είχαν απολυμανει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 11 Απρ 2020, 02:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

panos291 έγραψε: 11 Απρ 2020, 02:02
Όχι, αλλά μπορεί να πήγαν να κλέψουν κανένα σπίτι και οι ανεύθυνοι πλούσιοι να μην το είχαν απολυμαίνει.
Αααα, τους αλήτες. Ρατσισμός.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Ώριμη και πολιτισμένη η προσέγγιση του Τσιόδρα. Επικροτώ κι εγώ παρότι δεν είμαι ΝΔ. Αν είναι και χριστιανός τότε καλώς έπραξε για έναν επιπλέον λόγο αφού σύμφωνα με την θρησκεία του και οι Ρομά πλάσματα του Θεού είναι. Όχι σαν κάτι ακραίους εθνικιστές που προσπαθούν να εθνικοποιήσουν τον Ιησού όπως έκαναν οι Φράγκοι το Μεσαίωνα αντιφάσκοντας με την κεντρική ιδέα του δόγματός τους. Τσιόδρα βάστα γερά και το Μάη με αλογοουρά.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Όσοι επικαλούνται τον χριστιανισμό, δεν αντιλαμβάνονται ένα πράγμα.
Ο Χριστιανισμός πουθενά δε λέει ν' αφήσεις να σφάξουν και να βιάσουν αθώους και αδύναμους ανθρώπους, επειδή οι σφαγείς και βιαστές είναι κι αυτοί "άνθρωποι". Αντίθετα, οφείλεις να σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή και των θυμάτων αυτών, και να εμποδίσεις, με κάθε τρόπο τους επίδοξους επιτιθέμενους.

Οι αριστεροί, βέβαια, είναι άνθρωποι που θαυμάζουν τους βιαστές και τους δολοφόνους, γιατί ούτε οι ίδιοι (οι περισσότεροι) μεγάλωσαν σε οικογένειες που τους διδάσκουν την αξία της ανθρώπινης ζωής, ούτε τους έμαθε κανείς να υπερασπίζονται τον αδύναμο (αντίθετα, τον εξοντώνουν, υπακούώντας σε ζωώδη ένστικτα), όπως έκαναν οι δολοφόνοι της οικογένειας του Τσάρου.
Καταλαβαίνουν μόνο με τη βία. Ας είναι, λοιπόν. :D.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Kauldron έγραψε: 11 Απρ 2020, 02:21 Όσοι επικαλούνται τον χριστιανισμό, δεν αντιλαμβάνονται ένα πράγμα.
Ο Χριστιανισμός πουθενά δε λέει ν' αφήσεις να σφάξουν και να βιάσουν αθώους και αδύναμους ανθρώπους, επειδή οι σφαγείς και βιαστές είναι κι αυτοί "άνθρωποι". Αντίθετα, οφείλεις να σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή και των θυμάτων αυτών, και να εμποδίσεις, με κάθε τρόπο τους επίδοξους επιτιθέμενους.

Οι αριστεροί, βέβαια, είναι άνθρωποι που θαυμάζουν τους βιαστές και τους δολοφόνους, γιατί ούτε οι ίδιοι (οι περισσότεροι) μεγάλωσαν σε οικογένειες που τους διδάσκουν την αξία της ανθρώπινης ζωής, ούτε τους έμαθε κανείς να υπερασπίζονται τον αδύναμο (αντίθετα, τον εξοντώνουν, υπακούώντας σε ζωώδη ένστικτα), όπως έκαναν οι δολοφόνοι της οικογένειας του Τσάρου.
ο χριστανισμος ειναι το αλλοθι και πλυντηριο για να ξεπλυθουν τα χειροτερα εγκληματα κατα της ανθρωποτητας απο την εποχη του διοκλητιανου :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Απρ 2020, 02:39
Kauldron έγραψε: 11 Απρ 2020, 02:21 Όσοι επικαλούνται τον χριστιανισμό, δεν αντιλαμβάνονται ένα πράγμα.

ο χριστανισμος ειναι το αλλοθι και πλυντηριο για να ξεπλυθουν τα χειροτερα εγκληματα κατα της ανθρωποτητας απο την εποχη του διοκλητιανου :102:
Μπούρδες.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Achristect

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Achristect »

Εξαιρετικος και συγκινητικός Τσιοδρας. Και οσα είπε και ο κίνδυνος που έβαλε τον εαυτό του για να τα πει απο κοντα. Ακομα και η απουσία μασκας εχει το συμβολισμό της κι ας ειναι στα μάτια των περισσότερων αφέλεια, και ας μπορεί να του κοστίσει (δεν ειναι αφελής ουτε την ξεχασε προφανως). Ελπίζω αυτος ο άνθρωπος να μην υπερεκτεθει στα ανθρωποφαγα μεσα μετα το περας της κρίσης και να επιστρέψει στο εργο του εκτος δημοσιότητας και πολιτικών παιχνιδιών.

Μπορεί να γίνει μεγαλη συζήτηση για το πρόβλημα των ρομα, τη συμπεριφορά τους, τον τροπο ζωης τους, την ανύπαρκτη προσαρμογή τους στην κοινωνία, αλλα ειλικρινά ποιος πιστεύει οτι τωρα ειναι η ωρα πρωτον να ανοίξει αυτη η κουβέντα, δεύτερον να τους φερθεις σαν ανθρώπους β'κατηγορίας.

Ακομα και καθαρα πρακτικά και πολιτικά να το δει κανείς, χωρις ιχνος ανθρωπισμού, παλι σωστα έπραξαν. Ποιος θα ήθελε να πάει ενα πρωι η αστυνομία η ο στρατός να τους αποκλείσει και να ξεσηκωθουν οι Ρομα ολης της Ελλάδας με τους υπόλοιπους πολίτες ολους ταμπουρωμενους στα σπιτια τους?

Το οτι θα τους προσφέρουν οτι χρειαστεί εχει να κανει με το οτι ο αποκλεισμός τους πρέπει να ειναι πιο αυστηρός και απόλυτος σε σχεση με μια κανονική οικογένεια, που κάποιος θα βγει να λαει σουπερ μαρκετ. Τι έπρεπε να τους πουν δλδ, καθιστε στα τσαντίρια και φατε χώμα? Δεν καταλαβαίνω..
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Achristect έγραψε: 11 Απρ 2020, 05:17 δεύτερον να τους φερθεις σαν ανθρώπους β'κατηγορίας.

Ποιοι άνθρωποι β' κατηγορίας;;; Πόσο ακόμη θα παίξει αυτήν η ηλίθια η κασσέτα;

Οι μόνοι που αντιμετωπίζονται ως άνθρωποι β' κατηγορίας είναι οι μη "μειονοτικοί" Έλληνες πολίτες. Μόνο σε αυτούς εφαρμόζεται στην πράξη η καραντίνα.

Η επιβολή της καραντίνας δεν είναι καμμία διάκριση, είναι επιβολή ενός αναγκαίου μέτρου.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”