!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη
Ναι, αυτή είναι η αλήθεια, μπορεί σαν φυλή να φέρουν μεγαλύτερα ποσοστά παραβατικότητας αλλά τα κύρια έσοδα είναι μικρεμπόριο και ανακύκλωση.Kauldron έγραψε: 10 Απρ 2020, 23:20slumdog έγραψε: 10 Απρ 2020, 23:19 Αν δεν μπορούν να τους κρατήσουν σε καραντίνα θα κατεβάσουν στρατό. Όμως θα πρέπει να μεριμνήσουν για την σίτιση τους, δεν έχουν πολεμικά αποθέματα στο σπίτι, δεν στοκάρουν κωλόχαρτο, είναι άνθρωποι που ζουν με την μέρα με μικρεμπόριο στο σύνολό τους.![]()
Όσοι επιζήσαμε βαδίζουμε παράμερα, με τα ρολόγια μας σταματημένα σε έναν άλλο χρόνο, γιαυτό και γερνάμε τόσο επώδυνα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι Ρομά προφανώς δεν είναι απειλή κ μπράβο που το είπε ο Τσιόδρας.
Αυτό φυσικά δεν απαλλάσσει τις τεράστιες ευθύνες του κράτους που 1,5 μήνα τώρα δεν έχει κάνει πρακτικά τπτ για τις ευάλωτες ομάδες ως προς τη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους εν μέσω πανδημίας
Yγ
Αυτό φυσικά δεν απαλλάσσει τις τεράστιες ευθύνες του κράτους που 1,5 μήνα τώρα δεν έχει κάνει πρακτικά τπτ για τις ευάλωτες ομάδες ως προς τη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους εν μέσω πανδημίας
Yγ
Spoiler
Απλά να θυμίσουμε ότι η Λάρισα είχε κρούσματα του ιού κ πριν τους Ρομά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΜπλεΜπουμπυς
Μπορεί να υπάρχουν οι όποιες ενστάσεις για τον Τσιοδρα αλλά η τοποθέτηση του σήμερα για τους Ρομά είναι γροθιά στο ρατσισμό. Του αξίζει ένα μεγάλο respect.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αυτός ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει που χάλασε η μπίζνα;
Για όσους δεν γνωρίζουν ένας από τους μετακλητούς που έστησε ψεύτικη εταιρεία δημοσκοπήσεων που έβγαζε ότι νούμερα ήθελε. Από αυτά τα καλά παιδιά που είναι συνήθως μπλεγμένα με την μπίζνα του μεταναστευτικού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Awesomatic την 11 Απρ 2020, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Golden Age
Ούτε και οι Έλληνες το γένος είναι πολίτες ή άνθρωποι β' κατηγορίας. Όπως εφαρμόζεται η καραντίνα σε αυτούς, να εφαρμοστεί και στους άλλους...
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Τους κολλήσαμε εμείς δηλαδή;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 10 Απρ 2020, 23:29 YγSpoiler
Μήπως έκλεψαν κάτι από φορέα του ιού και κόλλησαν;
Τι συνέπειες θα έχουμε;
- Otto Weininger
Οι Ρομά είναι πολίτες Β κατηγορίας (μη σου πω και Γ) και είναι από επιλογή τους. Ζούνε παρασιτικά και δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα. Μόνο προβλήματα.
Οι λαθρομετανάστες, είναι πολίτες αλλά άλλων κρατών. Εδώ είναι απλά παράνομοι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το πορτοφόλι σου γκιατί ντέν το απολυμαίνεις ρατσιστή είσαι? Τώρα εγκώ πώς τα το πάρει?independent_44 έγραψε: 10 Απρ 2020, 23:58Τους κολλήσαμε εμείς δηλαδή;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 10 Απρ 2020, 23:29 YγSpoiler
Μήπως έκλεψαν κάτι από φορέα του ιού και κόλλησαν;
Τι συνέπειες θα έχουμε;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οι πλούσιοι κόλλησαν τους τσιγγάνους αφού πρώτα πήγαν εκδρομούλες στο μιλάνο και τους άγιους τόπους και τώρα τους λένε ότι αυτοί φταίνε 
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
ολος ο κοσμος μπορει να κολλησει ... οταν ομως στο συνοικισμο ειχαμε γλεντια και κανενα μετρο δεν μπορει να μας τους δικαιολογεις ... υπαρχει ζητημα δημοσιας υγειας... απο 3 τηλεορασεις εχουνε ... απλα δεν τους καιγεται καρφιΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 10 Απρ 2020, 23:29 Οι Ρομά προφανώς δεν είναι απειλή κ μπράβο που το είπε ο Τσιόδρας.
YγSpoiler
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Και μετά γύρισαν και βάλθηκαν να γλείφουν τα πόμολα των τσιγγάνων, ε?Manolis έγραψε: 11 Απρ 2020, 01:08 Οι πλούσιοι κόλλησαν τους τσιγγάνους αφού πρώτα πήγαν εκδρομούλες στο μιλάνο και τους άγιους τόπους και τώρα τους λένε ότι αυτοί φταίνε![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση