Το τελικό μου πόρισμα είναι ότι η συμφωνία είναι η ίδια με τη συμφωνία εκδόσεως Ντόρα 2008.
Μερικές εξαιρέσεις που υπάρχουν είναι για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Το μόρφωμα δικαιώθηκε, αν και κατά τους σκοπιανούς δεν δικαιώθηκε απόλυτα - αφού διοργανώνονται συλλαλητήρια εκεί παρομοίου όγκου συμμετοχής με αυτά που διοργανώνονται εδώ.
Είναι συμφωνία τελικά ή sell out ;
Δεν βγαίνει ακόμα συμπέρασμα, αλλά θα βγει βέβαια σιγά-σιγά.
Και δεν βγαίνει αυτή τη στιγμή συμπέρασμα διότι δ-ε-ν ε-ξ-α-ρ-τ-ά-τ-α-ι ο-ύ-τ-ε α-π-ό ε-μ-ά-ς ο-ύ-τ-ε α-π-ό τ-α σ-κ-ο-π-ι-α-ν-ά. Εξαρτάται από τους Άγγλους-Γάλλους-Πορτογάλους, αβγά και μη, οι οποίοι θα δούμε τι θα λένε.
Εγώ καμία απολύτως εθνική ταπείνωση δεν αισθάνθηκα από τους χάρτες των Σκοπιανών με τη Θεσσαλονίκη.
Σκοπιανοί είναι, χάρτες με τη Θεσσαλονίκη θα φτιάχνουν έλεγα.
Καμία επίσης εθνική ταπείνωση δεν αισθάνομαι από τις κατά καιρούς δηλώσεις Ερντογάν - Ντοβούτογλου - Μπουλ Μπουλ πτεραρχίνας. Σαχλούτς τσαπούρ λένε οι άνθρωποι, σουρτζούκ μουρτζούκ, γκιαούρ κιοπογλού κιοπέκ. Δηλαδή τι άλλο να πει μία ανακοίνωση που εκδίδεται από τα μεμέτια ;;;
Αλλά αισθανόμουνα πάντα -και αισθάνομαι- εθνική ταπείνωση όταν βγαίνουν οι διάφοροι ξένοι -αβγά και μη- στο γνωστό στυλάκι φλωρέ και λένε "δεν καταλαβαίνουμε γιατί τσακώνονται αυτοί οι δύο". Όχι ρε θείοι !!!
Αλλά πως το κόβουν αυτοί ; Με την συμφωνία των Πρεσπών που θα την εφαρμόσει ο Ζάεφ είτε καλοπροαίρετα, είτε κακοπροαίρετα, δεν προκύπτει ότι το κόβουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συμφωνία Πρεσπών - το τελικό μου πόρισμα
- wooded glade
Συμφωνία Πρεσπών - το τελικό μου πόρισμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 19 Ιουν 2018, 23:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Re: Συμφωνία Πρεσπών - το τελικό μου πόρισμα
Αν οι μπαγλαμάδες δεν είχαν πολεμήσει οι ίδιοι και δεν είχαν χάσει στρατιώτες - πιλότους για να μην περάσει α) ο φασισμός, β) οι κατσαπλιάδες του Μάρκου, θα έλεγα πάλι "καλά, για την ξένη π**τάνα, περί ορέξεως κολοκυθόπητα, fair enough".
Αλλά να μας κοροϊδεύει η κάθε φτερού της οδού Αθηνάς - πάει πολύ.
Εμείς καθόμαστε και τους κοιτάμε αυτούς τόσο επί Μητσοτάκη, όσο και επί Μιμής-Μάγων, Σημίτη, Καραμανλή, Γιωργάκη, Σαμαρά, Τσίπρα.
Αλλά να μας κοροϊδεύει η κάθε φτερού της οδού Αθηνάς - πάει πολύ.
Εμείς καθόμαστε και τους κοιτάμε αυτούς τόσο επί Μητσοτάκη, όσο και επί Μιμής-Μάγων, Σημίτη, Καραμανλή, Γιωργάκη, Σαμαρά, Τσίπρα.
Ενα απο τα πολλα ζητηματα που δεν υπαρχει στην συμφωνια και δεν συζητηθηκε καθολου ειναι οτι δεν θεσαμε το ζητημα δημιουργιας πιθανης στρατιωτικης βασης στο εδαφοςτων Σκοπιων απο χωρα εχθρικα διακειμενη προς την Ελλαδα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- wooded glade
Η Τουρκιέ, τυπικά, δικαιούται.zteo έγραψε: 19 Ιουν 2018, 23:08 Ενα απο τα πολλα ζητηματα που δεν υπαρχει στην συμφωνια και δεν συζητηθηκε καθολου ειναι οτι δεν θεσαμε το ζητημα δημιουργιας πιθανης στρατιωτικης βασης στο εδαφοςτων Σκοπιων απο χωρα εχθρικα διακειμενη προς την Ελλαδα.
Και στο Ελληνικό δικαιούται βάσει κανονισμού ΝΑΤΟ, άλλο αν εμείς δεν θα την εκχωρήσουμε.
Τυπικα ναι.Γιαυτο μια τετοια συμφωνια θα πρεπει να γινει κατω απο το τραπεζι ομως.wooded glade έγραψε: 19 Ιουν 2018, 23:10Η Τουρκιέ, τυπικά, δικαιούται.zteo έγραψε: 19 Ιουν 2018, 23:08 Ενα απο τα πολλα ζητηματα που δεν υπαρχει στην συμφωνια και δεν συζητηθηκε καθολου ειναι οτι δεν θεσαμε το ζητημα δημιουργιας πιθανης στρατιωτικης βασης στο εδαφοςτων Σκοπιων απο χωρα εχθρικα διακειμενη προς την Ελλαδα.
Και στο Ελληνικό δικαιούται βάσει κανονισμού ΝΑΤΟ, άλλο αν εμείς δεν θα την εκχωρήσουμε.
Αντε ενα κουμουνι πρεπει να σας λεει τι να κανετε τοσο σας εχει παρει το μυαλλο ο Αδωνης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- wooded glade
Ο Έρντο θα την κάνει πάντως στη Βοσνία τη βάση.zteo έγραψε: 19 Ιουν 2018, 23:21Τυπικα ναι.Γιαυτο μια τετοια συμφωνια θα πρεπει να γινει κατω απο το τραπεζι ομως.wooded glade έγραψε: 19 Ιουν 2018, 23:10Η Τουρκιέ, τυπικά, δικαιούται.zteo έγραψε: 19 Ιουν 2018, 23:08 Ενα απο τα πολλα ζητηματα που δεν υπαρχει στην συμφωνια και δεν συζητηθηκε καθολου ειναι οτι δεν θεσαμε το ζητημα δημιουργιας πιθανης στρατιωτικης βασης στο εδαφοςτων Σκοπιων απο χωρα εχθρικα διακειμενη προς την Ελλαδα.
Και στο Ελληνικό δικαιούται βάσει κανονισμού ΝΑΤΟ, άλλο αν εμείς δεν θα την εκχωρήσουμε.![]()
Αντε ενα κουμουνι πρεπει να σας λεει τι να κανετε τοσο σας εχει παρει το μυαλλο ο Αδωνης.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1680 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-