Τη δημοσίευση σου σχολίασα, δεν ξέρω τι λένε για εσένα.Cavaliere έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:12Aντίθετα, τη βρίσκω εξοντωτική. Μην πιστεύεις σε ψέμματα που λένε για μένα, διάβασε τι λέω εγώ κατ΄ευθείαν.κορόιδο έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:08
Προφανώς δέχεσαι ότι η πολιτική που εφαρμόστηκε από την Γερμανία στην Ελλάδα από το 2010, ήταν η μοναδική που μπορούσε να εφαρμοστεί. Εγώ όχι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας
Re: Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Εγώ έλεγα εδώ επί χρόνια, πως θα τους γαμήσουν με τα μνημόνια, αλλά όταν τους υποσχόντουσαν νταούλια και αγορές να χορεύουν, τους βόλευε. Και πάλι τους είπα, ας κοροϊδεύουν. Επίσης το 2004 τους έλεγα πως θα έρθουν να ζητάνε τα ρέστα κάποιας ευκαιρίας, και γράφανε, χα, χα, ας έρθουν να τα ζητήσουν. Δεν μπορείς εύκολα να εξηγήσεις το προτεσταντικό βόρειο μυαλό με ρωμαίικους κώδικες, πρέπει να το καταλάβεις για να το πολεμήσεις.κορόιδο έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:19Τη δημοσίευση σου σχολίασα, δεν ξέρω τι λένε για εσένα.Cavaliere έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:12Aντίθετα, τη βρίσκω εξοντωτική. Μην πιστεύεις σε ψέμματα που λένε για μένα, διάβασε τι λέω εγώ κατ΄ευθείαν.κορόιδο έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:08
Προφανώς δέχεσαι ότι η πολιτική που εφαρμόστηκε από την Γερμανία στην Ελλάδα από το 2010, ήταν η μοναδική που μπορούσε να εφαρμοστεί. Εγώ όχι.
Ordem e Progresso.
Είναι η προτεσταντική ηθική για την οικονομία.Cavaliere έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:22Εγώ έλεγα εδώ επί χρόνια, πως θα τους γαμήσουν με τα μνημόνια, αλλά όταν τους υποσχόντουσαν νταούλια και αγορές να χορεύουν, τους βόλευε. Και πάλι τους είπα, ας κοροϊδεύουν. Επίσης το 2004 τους έλεγα πως θα έρθουν να ζητάνε τα ρέστα κάποιας ευκαιρίας, και γράφανε, χα, χα, ας έρθουν να τα ζητήσουν. Δεν μπορείς εύκολα να εξηγήσεις το προτεσταντικό βόρειο μυαλό με ρωμαίικους κώδικες, πρέπει να το καταλάβεις για να το πολεμήσεις.
Σαφώς και οι Έλληνες τους πιστεύουν ακόμα και τώρα.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Κανείς δεν τους πιστεύει, αλλά κανείς πια δεν πιστεύει κανέναν στην Ευρώπη. Τελείωσε. Η πιπεριά γαμήθηκε.κορόιδο έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:24
Είναι η προτεσταντική ηθική για την οικονομία.
Σαφώς και οι Έλληνες τους πιστεύουν ακόμα και τώρα.
Ordem e Progresso.
Όχι όλοι, μόνο οι προτεσταντίζοντες της Δεξιάς, Μητσοτάκης, Τσιόδρας, Χατζηνικολάου, Χαρβαλιάς... Πάρε π.χ. τον τυπικό νδκράτη Χαρβαλιά που έφερνε όλους τους ξοφλημένους δυτικούς ομοφυλόφιλους και ναρκομανείς (π.χ. Ίγκυ Ποπ) και τους έθετε ως πρότυπα για τη δύσμοιρη νεολαία μας που αυτοκαταστρέφονταν... Που είναι η ψαλμωδία, η λατρεία του Θεού εν τηι ερημία Του, στα δάση και τα σπήλαια, που είναι οι σκλεθρώδεις ασκηταί που ξηγάνε τα ονείρατα και προορώνται τα μέλλοντα;κορόιδο έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:24Είναι η προτεσταντική ηθική για την οικονομία. Σαφώς και οι Έλληνες τους πιστεύουν ακόμα και τώρα.Cavaliere έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:22Εγώ έλεγα εδώ επί χρόνια, πως θα τους γαμήσουν με τα μνημόνια, αλλά όταν τους υποσχόντουσαν νταούλια και αγορές να χορεύουν, τους βόλευε. Και πάλι τους είπα, ας κοροϊδεύουν. Επίσης το 2004 τους έλεγα πως θα έρθουν να ζητάνε τα ρέστα κάποιας ευκαιρίας, και γράφανε, χα, χα, ας έρθουν να τα ζητήσουν. Δεν μπορείς εύκολα να εξηγήσεις το προτεσταντικό βόρειο μυαλό με ρωμαίικους κώδικες, πρέπει να το καταλάβεις για να το πολεμήσεις.
Εννοώ τον λαό. Όποιον ρωτάω ακόμα και τώρα, λέει ότι φταίμε κλπ.A0ANACIVC έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:35Όχι όλοι, μόνο οι προτεσταντίζοντες της Δεξιάς, Μητσοτάκης, Τσιόδρας, Χατζηνικολάου, Χαρβαλιάς... Πάρε π.χ. τον τυπικό νδκράτη Χαρβαλιά που έφερνε όλους τους ξοφλημένους δυτικούς ομοφυλόφιλους και ναρκομανείς (π.χ. Ίγκυ Ποπ) και τους έθετε ως πρότυπα για τη δύσμοιρη νεολαία μας που αυτοκαταστρέφονταν... Που είναι η ψαλμωδία, η λατρεία του Θεού εν τηι ερημία Του, στα δάση και τα σπήλαια, που είναι οι σκλεθρώδεις ασκηταί που ξηγάνε τα ονείρατα και προορώνται τα μέλλοντα;κορόιδο έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:24Είναι η προτεσταντική ηθική για την οικονομία. Σαφώς και οι Έλληνες τους πιστεύουν ακόμα και τώρα.Cavaliere έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:22 Εγώ έλεγα εδώ επί χρόνια, πως θα τους γαμήσουν με τα μνημόνια, αλλά όταν τους υποσχόντουσαν νταούλια και αγορές να χορεύουν, τους βόλευε. Και πάλι τους είπα, ας κοροϊδεύουν. Επίσης το 2004 τους έλεγα πως θα έρθουν να ζητάνε τα ρέστα κάποιας ευκαιρίας, και γράφανε, χα, χα, ας έρθουν να τα ζητήσουν. Δεν μπορείς εύκολα να εξηγήσεις το προτεσταντικό βόρειο μυαλό με ρωμαίικους κώδικες, πρέπει να το καταλάβεις για να το πολεμήσεις.
Κι οι προτεστάντες είναι αίρεση χωρισμένοι σε...1500 αιρέσεις;;A0ANACIVC έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:35
Όχι όλοι, μόνο οι προτεσταντίζοντες της Δεξιάς, Μητσοτάκης, Τσιόδρας, Χατζηνικολάου, Χαρβαλιάς... Πάρε π.χ. τον τυπικό νδκράτη Χαρβαλιά που έφερνε όλους τους ξοφλημένους δυτικούς ομοφυλόφιλους και ναρκομανείς (π.χ. Ίγκυ Ποπ) και τους έθετε ως πρότυπα για τη δύσμοιρη νεολαία μας που αυτοκαταστρέφονταν... Που είναι η ψαλμωδία, η λατρεία του Θεού εν τηι ερημία Του, στα δάση και τα σπήλαια, που είναι οι σκλεθρώδεις ασκηταί που ξηγάνε τα ονείρατα και προορώνται τα μέλλοντα;
Αυτό το γνωρίζετε ή λάθος ξέρω;
Η προτεσταντική ηθική μικρή σημασία έχει. Ίσως δηλαδή να έχει ως αφήγημα για τον κάτω από το μέτριο ψηφοφόρο του CDU και του CSU.Το συμφέρον των Γερμανικών εταιρειών και των Γερμανικών τραπεζών υπερασπίζεται η Άτζελα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Η ουσία είναι μία, να μην πολυλέμε: Η Ε.Ε. πήγε κατά διαόλου. Το γερμανικό δόγμα ζημίωσε τους πάντες. Το κακό είναι πως όταν το καταλάβουν οι δικοί μας εδώ στη Γερμανία, θα είναι αργά για δάκρυα, και θα είναι πιο αδύνατοι και μόνοι, αλλά για αυτό ουρλιάζουμε. Αλλά πού να καταλάβουν τα παβλωφικά σκυλιά του φόρουμ από αντικειμενικότητα. Ολυμπιακοί, παναθηναϊκοί, που ντύθηκαν τις Απόκριες πολιτικοί συζητητές.
Ordem e Progresso.
Ναι. Και ελπίζω να μην χρησιμοποιείς την κολοβή «αγία» Γραφή τους.bluerose έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:40Κι οι προτεστάντες είναι αίρεση χωρισμένοι σε...1500 αιρέσεις;;A0ANACIVC έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:35
Όχι όλοι, μόνο οι προτεσταντίζοντες της Δεξιάς, Μητσοτάκης, Τσιόδρας, Χατζηνικολάου, Χαρβαλιάς... Πάρε π.χ. τον τυπικό νδκράτη Χαρβαλιά που έφερνε όλους τους ξοφλημένους δυτικούς ομοφυλόφιλους και ναρκομανείς (π.χ. Ίγκυ Ποπ) και τους έθετε ως πρότυπα για τη δύσμοιρη νεολαία μας που αυτοκαταστρέφονταν... Που είναι η ψαλμωδία, η λατρεία του Θεού εν τηι ερημία Του, στα δάση και τα σπήλαια, που είναι οι σκλεθρώδεις ασκηταί που ξηγάνε τα ονείρατα και προορώνται τα μέλλοντα;
Αυτό το γνωρίζετε ή λάθος ξέρω;
Ανοίξτε ένα νήμα με ψηφοφορία για τους Γερμανούς.
Εμένα μου αρέσουν γιατί είναι πειθαρχημένοι και έχουν τεχνολογία.
Αυτά που δεν έχουμε εμείς δηλαδή.
Εμένα μου αρέσουν γιατί είναι πειθαρχημένοι και έχουν τεχνολογία.
Αυτά που δεν έχουμε εμείς δηλαδή.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
να πως πηγαίνεις στα σουπερμάρκετ και μπορεί να κολλήσεις Γερμανούς
https://twitter.com/simongerman600/stat ... 3477618688
https://twitter.com/simongerman600/stat ... 3477618688
οι αγγλοαμερικανοι μας ελευθερωσαν απο τον ελας, τα εχεις μπερδεψει λιγο.A0ANACIVC έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:18Ο ΕΛΑΣ μας ελευθέρωσε, ασεβέστατε. Οι Αμερικάνοι μόνο να τους ποτίζεις αλκοόλ και ναρκωτικά είναι.Ασέβαστος έγραψε: 10 Απρ 2020, 14:30ενταξει, σε χαλανε οι αμερικανοι, οκ. παντως, μονοι μας δεν ελευθερωθηκαμε, μας ελευθερωσαν "οι συμμαχοι" οποιοι κι αν ηταν αυτοι. δεν ηταν λογικο να ζητησουν για ανταλλαγμα καποια πραγματα;hellegennes έγραψε: 10 Απρ 2020, 14:14 Άντε πάλι οι αμερικάνικες ταινίες που οι Αμερικάνοι ελευθερώνουν την Ευρώπη. Ήμαρτον, Ασέβαστε.
Εδώ π.χ. στον Βόλο:
![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
σε παρακμιακο καφενε, διπλα σε πιατσα σε μερος με αναδουλειες.
απο παλια. πιασε το ταβλι να φερω 2 ουζα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 111 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 120 Απαντήσεις