Στα ψεμματα το ξέχασα φυσικα:P
Κουράγιο θα το κάνω κι αυτό υποσχεθηκα φωτό
Δε θελω

Υπέροχα.
Σάντυ Φουντούκη, εσύ;

Myrsini έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:36 Μου φαίνεται εξωπραγματικό.Ακόμα κοιμάμαι με ελαφρύ παπλωματάκι καθώς τα βράδυα ψιλοκρυώνω.Και ζέστη να κάνει έξω την ημέρα τα σπίτια ακόμα δεν έχουν αρπάξει πολύ ζέστη,κρατάνε δροσιά.
Λέει ότι απο αύριο βάζει ζέστη που το σαβ/κο θα φτάσει 38 ακόμα και 40 βαθμούς σε κάποιες περιοχές!![]()
Οι μετερεολόγοι στο μεταξύ λένε ότι τέτοια ζέστη τέτοια εποχή είναι πρωτάκουστο!
Κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.![]()

the comet the course the tail έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:55Myrsini έγραψε: 12 Μάιος 2020, 21:36 Μου φαίνεται εξωπραγματικό.Ακόμα κοιμάμαι με ελαφρύ παπλωματάκι καθώς τα βράδυα ψιλοκρυώνω.Και ζέστη να κάνει έξω την ημέρα τα σπίτια ακόμα δεν έχουν αρπάξει πολύ ζέστη,κρατάνε δροσιά.
Λέει ότι απο αύριο βάζει ζέστη που το σαβ/κο θα φτάσει 38 ακόμα και 40 βαθμούς σε κάποιες περιοχές!![]()
Οι μετερεολόγοι στο μεταξύ λένε ότι τέτοια ζέστη τέτοια εποχή είναι πρωτάκουστο!
Κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.![]()
![]()
Αυτοί ηταν οι σοβαροί διάλογοι του κ τέλη στο βαιμπερ; και κατά τα αλλα εγω δεν έλεγα τιποτα ουσιαστικό ε; λίγη τσίπα δεν βλάπτει.....νομιζω.....
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση