!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάλι ΠΕΗΝ τα XiXi Boys και τα Πουτινάκια
- Dwarven Blacksmith
Re: Πάλι ΠΕΗΝ τα XiXi Boys και τα Πουτινάκια
Μην ξεχνάτε ότι βυθιζόμαστε όλοι, δεν υπάρχει κανένας εκτός χορού να μας βοηθήσει, μόνο εξωγήινοι. Απλά αγοράζουμε σωσίβια με έκπτωση λόγω ομαδικής παραγγελίας.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δε διαφωνώ εις ότι αφορά το ζήτημα της σύγκρουσης συμφερόντων, εξάλλου το έχω γράψει αρκετές φορές εδω μέσα πως υφίσταταιalekhine έγραψε: 10 Απρ 2020, 12:09το τυπωμα και μοιρασμα χρηματος αποφευγεται γιατι εχει αλλα προβληματα, με κυριοτερο την δημιουργια πληθωρισμουΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 10 Απρ 2020, 12:02 Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά για να πάμε στα υπόλοιπα. Αν η οικονομική ανάπτυξη έρχονταν με το τύπωμα
χρήματος και το μοίρασμά του, δε θα χρειάζονταν τίποτα άλλο πέρα από τα πακέτα της ΕΚΤ για να είμαστε
σε μία φάση μόνιμης ανάπτυξης.
και αυτο οι γερμανοολλανδοι το θεωρουν κατι σαν δηλητηριο για την οικονομια και το αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι
εδω ομως μιλαμε για ειδικη κατασταση που μονο με αυτον τον τροπο σωνεται, επειδη η φαση με τον κορωνοιο εξαυλωνει μια σειρα απο πτυχες της οικονομιας που μονο με χρημα μπορουν να παρουν μπροστα(τουρισμος, αερομεταφορες κλπ)
απο την μια λοιπον εχουμε τους νοτιους που ζητανε ζεστο χρημα και απο την αλλη τους γερμανους που πιστευουν οτι αν συναινεσουν σε κατι τετοιο θα προκυψει ειτε α)μειωση της πιστοληπτικης τους ικανοτητας ειτε β) βελτιωση της πιστοληπτικης ικανοτητας των αλλων(οποτε θα εχουν ανταγωνιστες εντος της ΕΕ)
συνεπως η λυση ειναι δυσκολη επειδη μιλαμε για κανονικη συγκρουση συμφεροντων
αυτός ο παράγοντας που κατά τη γνώμη μου θα οδηγήσει σε χρηματοδότηση των νότιων χωρών με αυστηρούς όρους. Από εκεί και
πέρα, πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι τα πακέτα διάσωσης χρησιμεύουν σε δύο πράγματα. Την αγορά ομολόγων που θα οδηγήσει
στη μη άυξηση των επιτοκίων άρα και στην ευκολοτερη πληρωμή των τόκων αλλά και σε κάποια επιδοματική ενίσχυση όσων έχουν
πληγεί από τη κρίση για να σταθούν βραχυπρόθεσμα στα πόδια τους. Είναι λάθος να αποδίδουμε την επανεκκίνηση της οικονομίας σε
αυτά τα πακέτα. Οι αναφορές στο Μάρσαλ είναι λανθασμένες γιατί το εν λόγω σχέδιο ακολούθησε έναν πόλεμο που είχε καταστρέψει
την υλική υποδομή της Ευρώπης και έτσι έφτιαξε από την αρχή τις ευρωπαϊκές οικονομίες. Σε κάποιες περιπτώσεις όπως στην Ελλάδα
είχαμε απόλυτη αλλαγή του οικονομικού μοντέλου. Εδω το πρόβλημα είναι διαφορετικό. Η οικονομία μας έχει φτάσει στο peak και έχει
αρχίσει ήδη η πτώση η οποία για να αναστραφεί πρέπει να περάσει χρόνος και να γίνουν τρομερές αλλαγές.
- Rocco Siffredi
καλα φετος ειναι τελειωμενοalekhine έγραψε: 10 Απρ 2020, 12:26 ο τουρισμος και αυριο το πρωι να επιτραπουν τα ταξιδια ειναι χαμενη υποθεση για φετος
με την υφεση που αναμενεται για φετος παγκοσμια δεν νομιζω οτι θα υπαρχουν πολλοι που θα σκεφτουν που θα παραθερισουν![]()
![]()
το θεμα ειναι και μελλοντικα μεχρι να πεις οτι "ελεγχεται" ο ιος με καποιο τροπο (εμβολιο,κλπ) δεν προκειται να επιτραπουν ταξιδια για τουρισμο
elchav έγραψε: 10 Απρ 2020, 00:03https://www.news247.gr/oikonomia/eurogr ... 20355.htmlΟλοκληρώθηκε με χειροκροτήματα η συνεδρίαση του Eurogroup. Για "εξαιρετική συμφωνία" που δίνει άμεσα 500 δισ. ευρώ έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας.
Με χειροκροτήματα ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών των κρατών-μελών του Eurogroup, έγραψε ο εκπρόσωπος του Μάριο Σεντένο στο Twitter.
«Εξαιρετική συμφωνία μεταξύ των Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών ως απάντηση στον οικονομικό αντίκτυπο του κορονοϊού: 500 δισ. ευρώ άμεσα διαθέσιμα» έγραψε στο Twitter ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μπρούνο Λεμέρ.
Την είδηση για συμφωνία στο Eurogroup επιβεβαιώνει και ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομίας, Πάολο Τζεντιλόνι μέσω δημοσιευσης στο Twitter.
Η συμφωνία προβλέπει ελάχιστους όρους για την πρόσβαση των χωρών στις πιστωτικές γραμμές του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, που θα εστιάζουν στη χρηματοδότηση υγειονομικών δαπανών που σχετίζονται με τον ιό.
Σε μία ένδειξη ότι η Ολλανδία υποχώρησε από την προηγούμενη σκληρή στάση της, δεν συνδέονται με τις πιστωτικές γραμμές οικονομικοί όροι, δήλωσαν οι πηγές.
Πάλι κουβά οι αντιευρωπαϊστές που πόνταραν στην αυτιστική στάση γερμανοολλανδών
Συμβιβαστείτε, η Ένωση θα μείνει αιώνες για να σας βιάζει τα όνειρα
Απολογισμό με τους γερμανοπροσκυνημένους θα κάνουμε άλλη στιγμή, αυτά είναι ενδο-ενωσιακά θέματα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Υδράργυρος
Τα ενοίκια και οι αξίες είχαν ανεβει λόγω του aiρbnb. Είχαν αρχίσει και οι πωλήσεις. Τώρα που έσκασε η φούσκα θα ξαναπαγώσουνtalaipwros έγραψε: 10 Απρ 2020, 12:06
Επειδη ο κοσμος θα μενει σε αντίσκηνα;
Δε λεγω για Airbnb, σπίτια να μενει ο κοζμακης λεω
-
talaipwros
μιλας για ελλαδα, οκ, η ελλαδα στα ακινητα ειναι σουπερ φουσκαΥδράργυρος έγραψε: 10 Απρ 2020, 13:19Τα ενοίκια και οι αξίες είχαν ανεβει λόγω του aiρbnb. Είχαν αρχίσει και οι πωλήσεις. Τώρα που έσκασε η φούσκα θα ξαναπαγώσουνtalaipwros έγραψε: 10 Απρ 2020, 12:06
Επειδη ο κοσμος θα μενει σε αντίσκηνα;
Δε λεγω για Airbnb, σπίτια να μενει ο κοζμακης λεω
Υπομονή όση θέλεις απλά εγώ βλέπω αυτό που έρχεται και θυμώνω (λόγω του τρακ ρέκορντ των Γερμανών κυρίως αλλά και όχι μόνον) ενώ εσύ για κάποιον λόγο φαίνεται να χαίρεσαι.
Δεν είναι καθόλου θέμα υπομονής για εμένα προσωπικά, είναι μία υπέροχη ευκαιρία να δημιουργηθεί μία νέα Ευρώπη και όχι αυτό το υποκριτικό χάλι το οποίο λόγω σαθρής βάσης θα μας βουλιάξει όλους αργά ή γρήγορα.
.
.
To ότι γενικώς οι γερμανοολλανδοί γαμιούνται το αναφέρω στο ΟΡ.sys3x έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:13 Υπομονή όση θέλεις απλά εγώ βλέπω αυτό που έρχεται και θυμώνω (λόγω του τρακ ρέκορντ των Γερμανών κυρίως αλλά και όχι μόνον) ενώ εσύ για κάποιον λόγο φαίνεται να χαίρεσαι.
Δεν είναι καθόλου θέμα υπομονής για εμένα προσωπικά, είναι μία υπέροχη ευκαιρία να δημιουργηθεί μία νέα Ευρώπη και όχι αυτό το υποκριτικό χάλι το οποίο λόγω σαθρής βάσης θα μας βουλιάξει όλους αργά ή γρήγορα.
Η νέα Ευρώπη δεν θα προκύψει από άλλο σχηματισμό, αλλά μετασχηματισμό εκ των έσω.
Βήμα γίνονται (βλ. Γαλλία) και όσο οι Βόρειοι επικρατούσαν γιατί ήταν μονομπλοκ, οι Νότιοι τον έπιναν.
Stay tuned, γιατί αυτό θα αλλάξει, έστω και μερικώς.
Εννοείται πως ΕΕ χωρίς Γερμανία δε νοείται
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Σε βλέπω πολύ αισιόδοξο.elchav έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:20To ότι γενικώς οι γερμανοολλανδοί γαμιούνται το αναφέρω στο ΟΡ.sys3x έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:13 Υπομονή όση θέλεις απλά εγώ βλέπω αυτό που έρχεται και θυμώνω (λόγω του τρακ ρέκορντ των Γερμανών κυρίως αλλά και όχι μόνον) ενώ εσύ για κάποιον λόγο φαίνεται να χαίρεσαι.
Η νέα Ευρώπη δεν θα προκύψει από άλλο σχηματισμό, αλλά μετασχηματισμό εκ των έσω.
Βήμα γίνονται (βλ. Γαλλία) και όσο οι Βόρειοι επικρατούσαν γιατί ήταν μονομπλοκ, οι Νότιοι τον έπιναν.
Για το τελευταίο, η μεγαλύτερη παθογένεια της ευρωζώνης είναι τα πλεονάσματα της.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Σε βλέπω πολύ αισιόδοξο και δεν με έχεις συνηθίσει σε αυτό, θα έλεγα και γω με την σειρά μου μακάρι κτλ αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι με ευχολόγια δεν γάμησε ποτέ κανένας, ταυτόχρονα δεν φαίνεται να τρέχει κάποια νομοτέλεια προς αυτήν την κατεύθυνση, θα δούμε ναι αλλά στο ξαναλέω, πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω.elchav έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:20To ότι γενικώς οι γερμανοολλανδοί γαμιούνται το αναφέρω στο ΟΡ.sys3x έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:13 Υπομονή όση θέλεις απλά εγώ βλέπω αυτό που έρχεται και θυμώνω (λόγω του τρακ ρέκορντ των Γερμανών κυρίως αλλά και όχι μόνον) ενώ εσύ για κάποιον λόγο φαίνεται να χαίρεσαι.
.
.
Πράγματι, είμαι πιο αισιόδοξος από ότι συνήθως, γιατί στις μεγάλες κρίσεις, έρχονται μεγάλες αλλαγές. (και τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν προς τα εκεί)sys3x έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:35 Σε βλέπω πολύ αισιόδοξο και δεν με έχεις συνηθίσει σε αυτό, θα έλεγα και γω με την σειρά μου μακάρι κτλ αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι με ευχολόγια δεν γάμησε ποτέ κανένας, ταυτόχρονα δεν φαίνεται να τρέχει κάποια νομοτέλεια προς αυτήν την κατεύθυνση, θα δούμε ναι αλλά στο ξαναλέω, πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω.
Επίσης, δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι απαισιόδοξος σε τέτοιες φάσεις
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Αν όμως δεν υπάρχει λόγος να είσαι αισιόδοξος, ξέρεις πώς λέγεται. Τη στιγμή που ΗΠΑ, Ιαπωνία, Αγγλία και οποιοσδήποτε άλλος σέβεται τον εαυτό του, η ευρωζώνη έχει τον νταβατζή της να προωθεί την πολιτική της μέσω και αυτής της κρίσης.elchav έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:42Πράγματι, είμαι πιο αισιόδοξος από ότι συνήθως, γιατί στις μεγάλες κρίσεις, έρχονται μεγάλες αλλαγές. (και τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν προς τα εκεί)sys3x έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:35 Σε βλέπω πολύ αισιόδοξο και δεν με έχεις συνηθίσει σε αυτό, θα έλεγα και γω με την σειρά μου μακάρι κτλ αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι με ευχολόγια δεν γάμησε ποτέ κανένας, ταυτόχρονα δεν φαίνεται να τρέχει κάποια νομοτέλεια προς αυτήν την κατεύθυνση, θα δούμε ναι αλλά στο ξαναλέω, πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω.
Επίσης, δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι απαισιόδοξος σε τέτοιες φάσεις
Πότε αυτό το πρτεσταντικό χαμαιτυπείο θα λειτουργήσει σαν νομισματική ένωση;
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα