Οκ, αυτό σημαίνει ότι δεν αποδέχεσαι ως αληθές το γεγονός ότι υπάρχει σίτιση στους προσφυγικούς καταυλισμούς.
Αυτό είναι μια φαντασίωση που θέτεις ως πραγματικότητα λόγω μηχανιστικής αντίδρασης.
Κατανοητόν μεν, άσχετο -όπως πάντα- δε.
Οκ, αυτό σημαίνει ότι δεν αποδέχεσαι ως αληθές το γεγονός ότι υπάρχει σίτιση στους προσφυγικούς καταυλισμούς.
Αυτό είναι μια φαντασίωση που θέτεις ως πραγματικότητα λόγω μηχανιστικής αντίδρασης.
Παρακαλείται όποιος διαβάσει αυτή την ανάρτηση να πιάσει από 'δωΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2020, 11:08 Αυτό είναι μια φαντασίωση που θέτεις ως πραγματικότητα λόγω μηχανιστικής αντίδρασης.
Κατανοητόν μεν, άσχετο -όπως πάντα- δε.
να κρίνει αν το "ανήλικα" ήταν ειρωνικό, και να καταλήξει από μόνος του στο αν είμαι εγώ για το ίδρυμα ή η Γαλή.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2020, 10:52Εννοείς ότι τα ανήλικα ήταν όντως πεινασμένα;Βλήμα έγραψε: 10 Απρ 2020, 08:21
Αυτός που έρχεται δεν ξέρει πόσοι έχουν έρθει πριν από αυτόν και τι έχουν κάνει. Και τελικά πείτε μου ρε παιδιά: τους πεινασμένους τους πυροβολούμε ή δείχνουμε κατανόηση; Να ξέρω κι εγώ πώς να πράξω ώστε να είμαι phorum approved. Ή μήπως οι Έλληνες πεινασμένοι, αν επαληθευτούν αυτά που λέει το νήμα, έχουν λιγότερο κορωνοϊό από τους ξένους;
Πολλά δεν τα λες, αλλά είμαι από καλή οικογένεια . Αν θες θα στείλω τους γονείς μου να βρούνε τους δικούς σου να τα συζητήσουνε.
Καλό μου, είσαι τέρμα παρανοϊκός αν θεωρείς ότι μπορείς να επιβάλλεις το δικό σου μέτρο στη δική μου ειρωνία.Βλήμα έγραψε: 10 Απρ 2020, 11:11Παρακαλείται όποιος διαβάσει αυτή την ανάρτηση να πιάσει από 'δωΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2020, 11:08 Αυτό είναι μια φαντασίωση που θέτεις ως πραγματικότητα λόγω μηχανιστικής αντίδρασης.
Κατανοητόν μεν, άσχετο -όπως πάντα- δε.να κρίνει αν το "ανήλικα" ήταν ειρωνικό, και να καταλήξει από μόνος του στο αν είμαι εγώ για το ίδρυμα ή η Γαλή.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2020, 10:52Εννοείς ότι τα ανήλικα ήταν όντως πεινασμένα;Βλήμα έγραψε: 10 Απρ 2020, 08:21
Αυτός που έρχεται δεν ξέρει πόσοι έχουν έρθει πριν από αυτόν και τι έχουν κάνει. Και τελικά πείτε μου ρε παιδιά: τους πεινασμένους τους πυροβολούμε ή δείχνουμε κατανόηση; Να ξέρω κι εγώ πώς να πράξω ώστε να είμαι phorum approved. Ή μήπως οι Έλληνες πεινασμένοι, αν επαληθευτούν αυτά που λέει το νήμα, έχουν λιγότερο κορωνοϊό από τους ξένους;
Κάποιο απ' τα δυο μας είναι σίγουρα παρανοϊκό, ας κρίνουν οι υπόλοιποι. Εγώ θα θεωρώ εσένα κι εσύ εμένα κι αυτό δεν αλλάζει.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2020, 11:32 Καλό μου, είσαι τέρμα παρανοϊκός αν θεωρείς ότι μπορείς να επιβάλλεις το δικό σου μέτρο στη δική μου ειρωνία.
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2020, 11:32 Οπότε, απάντησε αν μπορείς στο πρώτο ερώτημα και άσε τις συστάσεις και τους γελοίους ελιγμούς που χρησιμοποιούν οι δημητράδες.
Έχεις παραισθήσεις που παρουσιάζεις ως γεγονότα.Βλήμα έγραψε: 10 Απρ 2020, 11:36Κάποιο απ' τα δυο μας είναι σίγουρα παρανοϊκό, ας κρίνουν οι υπόλοιποι. Εγώ θα θεωρώ εσένα κι εσύ εμένα κι αυτό δεν αλλάζει.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2020, 11:32 Καλό μου, είσαι τέρμα παρανοϊκός αν θεωρείς ότι μπορείς να επιβάλλεις το δικό σου μέτρο στη δική μου ειρωνία.
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2020, 11:32 Οπότε, απάντησε αν μπορείς στο πρώτο ερώτημα και άσε τις συστάσεις και τους γελοίους ελιγμούς που χρησιμοποιούν οι δημητράδες.
επιπλεον τα μαγαζια της πρωτευουσας εχουν αυξημενη ζητηση επειδη κανεις δεν θα φυγει για πασχα με αποτελεσμα σε καποιες περιπτωσεις οτι εχει ερθει απο αρνι μεχρι τις 9-10 το πρωι εχει εξαφανιστειπατησιωτης έγραψε: 10 Απρ 2020, 08:37 Την ίδια στιγμή γέμισαν τα κανάλια με κτηνοτρόφους που διαμαρτύρονται ότι έχουν πέσει οι τιμές των αρνιών και αναγκάζονται να τα δίνουν με πολύ χαμηλές τιμές.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
1. Χρησιμοποίησα άλλη διατύπωση για αυτό που έλεγες. Δεν αλλοίωσα την παράθεσή σου, αντιθέτως την έβαλα να φαίνεται. Δεν ήταν διαστρέβλωση και μην με βάζεις να ψάξω Μπαμπινιώτη.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Απρ 2020, 11:45 Έχεις παραισθήσεις που παρουσιάζεις ως γεγονότα.
Εγώ έγραψα ανήλικα. Το "χαχα" είναι δική σου προσθήκη.
1. Το τι μπορείς να υποθέσεις από το "ανήλικα" είναι καθαρά δικό σου θέμα. Μπορεί να εννοώ και κάτι χειρότερο από το "χαχα" αλλά από τη στιγμή που δεν το έγραψα, δεν μπορείς να το στοιχειοθετήσεις.
Οπότε, σταμάτα να κάνεις διαστρέβλωση των γραφομένων μου, γιατί μόνον αυτά μπορείς να ελέγξεις.![]()
2. Καλό θα είναι να διευκρινήσεις αυτό. Ισχύει ή όχι;
Σταματά τις βλακείες, έχω διαβάσει κι άλλα ποστ δικά σου, τυχαία δε σε κυνηγάω
Το "τυχαία δεν σε κυνηγάω" είναι σκιαχτικό. Δεν έχω ειλικρινές δίλημμα, ρωτάω για να φέρω πιο κοντά στους ρατσιστές το ενδεχόμενο να χρειαστούν φαγητό κι οι Έλληνες. Δεν το έκανα με ύπουλο κίνητρο, αλλά θεώρησα πως η υπερβολή της πρώτης μου ανάρτησης θα έκανε σαφές ότι δεν σοβαρολογώ.bluerose έγραψε: 10 Απρ 2020, 12:09Σταματά τις βλακείες, έχω διαβάσει κι άλλα ποστ δικά σου, τυχαία δε σε κυνηγάω
Μια χαρά με το παραπάνω τα λες
Ε ωραία αν έρθει και σου ζητήσει φαι θα τον δώσεις.
Για τα περαιτέρω απορώ δλ εφόσον έχεις διλλημα, συνείδηση, γιατί δε ρωτάς ιερέα