Οι ψαράδες έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα, δεν μπορούν να δώσουν τα ψάρια τους.πατησιωτης έγραψε: 10 Απρ 2020, 08:37 Την ίδια στιγμή γέμισαν τα κανάλια με κτηνοτρόφους που διαμαρτύρονται ότι έχουν πέσει οι τιμές των αρνιών και αναγκάζονται να τα δίνουν με πολύ χαμηλές τιμές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρχίσανε τα όργανα [για τις ελλειψεις σε διατροφικά προϊόντα]
Re: Αρχίσανε τα όργανα [για τις ελλειψεις σε διατροφικά προϊόντα]
Πρέπει να μην ασχολείσαι με το τι λέει το φορουμ.Βλήμα έγραψε: 10 Απρ 2020, 08:21
Αυτός που έρχεται δεν ξέρει πόσοι έχουν έρθει πριν από αυτόν και τι έχουν κάνει. Και τελικά πείτε μου ρε παιδιά: τους πεινασμένους τους πυροβολούμε ή δείχνουμε κατανόηση; Να ξέρω κι εγώ πώς να πράξω ώστε να είμαι phorum approved. Ή μήπως οι Έλληνες πεινασμένοι, αν επαληθευτούν αυτά που λέει το νήμα, έχουν λιγότερο κορωνοϊό από τους ξένους;
Να έχεις άποψη δική σου αντικειμενική.
Να έχεις θέσεις με ηθικές βάσεις.
Παράδειγμα.
1.Δεν θέλω να σκοτώσω κανέναν.
2.Όποιος μου ζητήσει φαγητό του δίνω.
3.Δεν κάνω διαχωρισμό Έλληνες ή μετανάστες.
4.Αν κάποιοι απειλήσουν την οικογένεια μου αμύνομαι.
5.Δεν κατακρίνω κάποιον που αμύνθηκε αποδεδειγμένα χωρίς να έχει πρόθεση να σκοτώσει γιατί κάποιοι τον απειλούσαν.
6.Πρέπει όλοι να έχουν δικαίωμα στην ελευθερία , ιδιοκτησία, εργασία κ.λ.π.
Θα μπορούσα να σου γράψω ένα κατεβατό.
Αν τα δεις έτσι τα πράγματα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
Αν μπαλατζάρεις μια εδώ μια εκεί τότε θα έχεις πρόβλημα σε όλα τα φόρουμ του κόσμου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Σκέψου πιστεύεις ότι ο Χιώτης αν ήτανε Έλληνες αυτοί που μπήκανε τόσες φορές στο κτήμα του θα του κάνανε ζημιές θα του κάνανε επίθεση και αυτός θα τους κέρναγε τσικουδιά;
Φυσικά όχι.
Αλλά επειδή η εγκληματικότητα στους Έλληνες είναι μικρότερη όποιος έρχεται σε σύγκρουση με μετανάστη είναι ρατσιστής.
Έτσι και ο Χιώτης , έγινε ρατσιστής γιατί οι θύτες ήτανε μετανάστες.
Αυτό δεν είναι αντικειμενική άποψη.
Αυτό είναι ρατσισμός μεγάλος πολύ μεγάλος και το δυσάρεστο αυτοί που είναι ρατσιστές λένε τους άλλους ρατσιστές πάρτο αυγό και κούρευτο.
Ο ρατσισμός έχει πολλά πρόσωπα.
Φυσικά όχι.
Αλλά επειδή η εγκληματικότητα στους Έλληνες είναι μικρότερη όποιος έρχεται σε σύγκρουση με μετανάστη είναι ρατσιστής.
Αυτό είναι ρατσισμός μεγάλος πολύ μεγάλος και το δυσάρεστο αυτοί που είναι ρατσιστές λένε τους άλλους ρατσιστές πάρτο αυγό και κούρευτο.
Ο Χιώτης ήταν αυτός που ήθελε να προστατέψει την περιουσία του απέναντι στους πεινασμένους. Αν ήταν ρατσιστής, τότε ήταν ρατσιστής επειδή οι πρόσφυγες είναι πεινασμένοι· αν, από την ίδια χώρα, βρισκόταν ένας οργανισμός που να του αγόραζε την σοδειά του σε μεγαλύτερη τιμή απ' αυτήν που πουλάει εδώ, να δεις για πότε θα γινόταν φιλοσύρος, φιλοαφγανός ή ό,τι άλλο. Σε άλλες εποχές, όταν πεινούσε ο λαός, θα ήταν αντικομμουνιστής, σε άλλες φιλοβασιλικός, πάντα θα εκπροσωπούσε αυτούς που προκειμένου να προστατέψουν την περιουσία τους δεν τους αφορά η πείνα των γύρω.Niki έγραψε: 10 Απρ 2020, 09:07 Σκέψου πιστεύεις ότι ο Χιώτης αν ήτανε Έλληνες αυτοί που μπήκανε τόσες φορές στο κτήμα του θα του κάνανε ζημιές θα του κάνανε επίθεση και αυτός θα τους κέρναγε τσικουδιά;
Φυσικά όχι.
Δική μου ή αντικειμενική;
Είσαι προκατειλημμένος δεν αξίζει άλλο να γράφουμε θέσεις.Βλήμα έγραψε: 10 Απρ 2020, 09:59Ο Χιώτης ήταν αυτός που ήθελε να προστατέψει την περιουσία του απέναντι στους πεινασμένους. Αν ήταν ρατσιστής, τότε ήταν ρατσιστής επειδή οι πρόσφυγες είναι πεινασμένοι· αν, από την ίδια χώρα, βρισκόταν ένας οργανισμός που να του αγόραζε την σοδειά του σε μεγαλύτερη τιμή απ' αυτήν που πουλάει εδώ, να δεις για πότε θα γινόταν φιλοσύρος, φιλοαφγανός ή ό,τι άλλο. Σε άλλες εποχές, όταν πεινούσε ο λαός, θα ήταν αντικομμουνιστής, σε άλλες φιλοβασιλικός, πάντα θα εκπροσωπούσε αυτούς που προκειμένου να προστατέψουν την περιουσία τους δεν τους αφορά η πείνα των γύρω.Niki έγραψε: 10 Απρ 2020, 09:07 Σκέψου πιστεύεις ότι ο Χιώτης αν ήτανε Έλληνες αυτοί που μπήκανε τόσες φορές στο κτήμα του θα του κάνανε ζημιές θα του κάνανε επίθεση και αυτός θα τους κέρναγε τσικουδιά;
Φυσικά όχι.
Είπαμε θέση δίνεις φαγητό σε όποιον το ζητάει.
Πάει τελείωσε αυτό το λύσαμε.
Τι γράφεις για τους πεινασμένους.
Ζήτησαν και δεν τους έδωσε;
Τις καταστροφές πως τις δικαιολογείς;
Την επίθεση;
Αυτό είναι το δύσκολο ,να είναι οι θέσεις σου αντικειμενικές, εγώ παράδειγμα πήρα θέση υπέρ του Χιώτη στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί οπαδοί της Χρυσής αυγής σε αυτήν μου την δημοσίευση να είναι ευχαριστημένοι σε μια άλλη να με βρίζουν και να με υπερασπίζονται αριστεροί ,δεν έχει σημασία για μένα ,έχει σημασία να είμαι αντικειμενική.
Δεν πάω όπου μου νέψουν όπως λέμε εδώ στην Κρήτη.
Αυτό το κάνουν μόνο οι δεξιοί δεν το κάνουν τα άκρα.
Υ.Γ
Αυτή η λαμπούκα είναι ανάφτρα όλο το χωριό προσπαθεί να την πιάσει όποιος την πιάσει θα είναι ήρωας.
Φυσικά περιμένω από τον πατέρα μου να το κάνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 10 Απρ 2020, 10:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
῾Ψυχή μου, ψυχή μου, ανάστα, τι καθεύδεις; Το τέλος εγγίζει και μέλλεις θορυβείσθαι· ανάνηψον ουν, ίνα φείσηταί σου Χριστός ο Θεός, ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών᾽.
Εννοείς ότι τα ανήλικα ήταν όντως πεινασμένα;Βλήμα έγραψε: 10 Απρ 2020, 08:21
Αυτός που έρχεται δεν ξέρει πόσοι έχουν έρθει πριν από αυτόν και τι έχουν κάνει. Και τελικά πείτε μου ρε παιδιά: τους πεινασμένους τους πυροβολούμε ή δείχνουμε κατανόηση; Να ξέρω κι εγώ πώς να πράξω ώστε να είμαι phorum approved. Ή μήπως οι Έλληνες πεινασμένοι, αν επαληθευτούν αυτά που λέει το νήμα, έχουν λιγότερο κορωνοϊό από τους ξένους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-Απαντήσεις με την σειρά που έθεσες τα ζητήματα-Niki έγραψε: 10 Απρ 2020, 10:45 Είσαι προκατειλημμένος δεν αξίζει άλλο να γράφουμε θέσεις.
Την επίθεση;
![]()
Εγώ γράφω, δεν σε υποχρεώνει κανείς να απαντάς.
Δεν είναι στο κατά πόσον δίνεις σε αυτόν που το ζητάει που διαφωνούμε, αλλά στο κατά πόσον πυροβολείς αυτόν που έρχεται να το πάρει.
Αν βγαίνει με την Καραμπίνα πόσο πιθανό το κόβεις να τους έδινε;
Δεν τις δικαιολογώ. Δεν λέει κανείς ότι είναι οι ίδιοι που τις κάνανε, οπότε είναι τελείως άλλη συζήτηση.
Για την επίθεση το ίδιο με το προηγούμενο.
1. Ναι
2. Σου λένε "τους πυροβόλησε" κι απαντάς "χαχα ανήλικα".
Εμένα οι θέσεις μου είναι καθαρές εσύ είσαι όλος μια θολούρα.Βλήμα έγραψε: 10 Απρ 2020, 11:00-Απαντήσεις με την σειρά που έθεσες τα ζητήματα-Niki έγραψε: 10 Απρ 2020, 10:45 Είσαι προκατειλημμένος δεν αξίζει άλλο να γράφουμε θέσεις.
Την επίθεση;
![]()
Εγώ γράφω, δεν σε υποχρεώνει κανείς να απαντάς.
Δεν είναι στο κατά πόσον δίνεις σε αυτόν που το ζητάει που διαφωνούμε, αλλά στο κατά πόσον πυροβολείς αυτόν που έρχεται να το πάρει.
Αν βγαίνει με την Καραμπίνα πόσο πιθανό το κόβεις να τους έδινε;
Δεν τις δικαιολογώ. Δεν λέει κανείς ότι είναι οι ίδιοι που τις κάνανε, οπότε είναι τελείως άλλη συζήτηση.
Για την επίθεση το ίδιο με το προηγούμενο.
Καλά έπαθε ο Γιάννης Αγιάννης και καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλακή. Το ζήτησε το ψωμί από τον φούρναρη; Αν το ζητούσε μπορεί ο φούρναρης να του το έδινε. Αλλά όχι, πήγε να το κλέψει ο άτιμος.
Είσαι και φαίνεσαι.
Καθρεφτάκι.
Ξέρεις πόσο πήγανε τα κωλόχαρτα στην Αγγλία πολ;Μηχανικός έγραψε: 07 Απρ 2020, 11:06
Κωλόχαρτα θα έχουμε, γιατί έχουμε εργοστάσια παραγωγής.
Μπορούμε να δώσουμε και στους Σκοπιανούς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-