Χέλλη, καμία σχέση δεν έχει η ορθόδοξη μετάληψη με την καθολική.
Καμία ανταλλαγή σάλιου δεν γίνεται εκεί.
Χέλλη, καμία σχέση δεν έχει η ορθόδοξη μετάληψη με την καθολική.
Ο κίνδυνος μετάδοσης είναι αυξημένος επειδή όλοι παίρνουν τη μετάληψη από το χέρι του παπά. Κρασί, δεν πίνουν.
Αυτό του λέω...καμμία ανταλλαγή σάλιου δεν γίνεται στην καθολική μετάληψη.Cavaliere έγραψε: 09 Απρ 2020, 20:18Ο κίνδυνος μετάδοσης είναι αυξημένος επειδή όλοι παίρνουν τη μετάληψη από το χέρι του παπά. Κρασί, δεν πίνουν.
Εντάξει, το γάμησες τελείως σε μια προσπάθεια να υποστηρίξεις τη μαλακία που έγραψες.hellegennes έγραψε: 09 Απρ 2020, 21:08 Και FYI, το να απλώνεις την γλώσσα σου και να σαλιώνεις το χέρι του παπά, που θα αγγίξει την γλώσσα του επόμενου, είναι κι αυτό ανταλλαγή σαλιών.
Εγώ αν φιλήσω το χέρι του παπά και το φιλήσεις μετά από μένα δεν κάνουμε γλωσσοφιλο; στον καρπό τον φιλάς εσύ ;Veni Vidi Vici έγραψε: 09 Απρ 2020, 21:10Εντάξει, το γάμησες τελείως σε μια προσπάθεια να υποστηρίξεις τη μαλακία που έγραψες.hellegennes έγραψε: 09 Απρ 2020, 21:08 Και FYI, το να απλώνεις την γλώσσα σου και να σαλιώνεις το χέρι του παπά, που θα αγγίξει την γλώσσα του επόμενου, είναι κι αυτό ανταλλαγή σαλιών.
Έχεις παρακολουθήσει ποτέ; Γιατί εγώ έχω παρακολουθήσει. Βάζει ο παπάς το χέρι του στο γαμώστομά σου και μετά στο γαμώστομα του επόμενου. Το σάλιο πάει κι έρχεται.Veni Vidi Vici έγραψε: 09 Απρ 2020, 21:10Εντάξει, το γάμησες τελείως σε μια προσπάθεια να υποστηρίξεις τη μαλακία που έγραψες.hellegennes έγραψε: 09 Απρ 2020, 21:08 Και FYI, το να απλώνεις την γλώσσα σου και να σαλιώνεις το χέρι του παπά, που θα αγγίξει την γλώσσα του επόμενου, είναι κι αυτό ανταλλαγή σαλιών.
Σιγά μην δίνουν γλωσσόφιλα σε καρπούς χεριώνjason0 έγραψε: 09 Απρ 2020, 21:21Εγώ αν φιλήσω το χέρι του παπά και το φιλήσεις μετά από μένα δεν κάνουμε γλωσσοφιλο; στον καρπό τον φιλάς εσύ ;Veni Vidi Vici έγραψε: 09 Απρ 2020, 21:10Εντάξει, το γάμησες τελείως σε μια προσπάθεια να υποστηρίξεις τη μαλακία που έγραψες.hellegennes έγραψε: 09 Απρ 2020, 21:08 Και FYI, το να απλώνεις την γλώσσα σου και να σαλιώνεις το χέρι του παπά, που θα αγγίξει την γλώσσα του επόμενου, είναι κι αυτό ανταλλαγή σαλιών.
Δεν έχεις δει ποτέ σου μετάληψη καθολικών ε;hellegennes έγραψε: 09 Απρ 2020, 21:23Έχεις παρακολουθήσει ποτέ; Γιατί εγώ έχω παρακολουθήσει. Βάζει ο παπάς το χέρι του στο γαμώστομά σου και μετά στο γαμώστομα του επόμενου. Το σάλιο πάει κι έρχεται.Veni Vidi Vici έγραψε: 09 Απρ 2020, 21:10Εντάξει, το γάμησες τελείως σε μια προσπάθεια να υποστηρίξεις τη μαλακία που έγραψες.hellegennes έγραψε: 09 Απρ 2020, 21:08 Και FYI, το να απλώνεις την γλώσσα σου και να σαλιώνεις το χέρι του παπά, που θα αγγίξει την γλώσσα του επόμενου, είναι κι αυτό ανταλλαγή σαλιών.
Είπα επίσης άλλα δύο πράγματα: ότι όλοι οι ιερείς που παίρνουν μέρος στην θεία κοινωνία πίνουν από το ίδιο ποτήρι και πολλές εκκλησίες προσφέρουν κανονικότατα το ποτήρι με το κρασί στον κόσμο.
Αλλά ίσως δεν τα είδες; Ξαναδές τα.
Ο Χέλης νομίζει ότι και εκεί γλείφουν όλοι το ίδιο κουτάλι με κρασοψωμο και στο τέλος ο παπάς όλα τα κατακάθια.
Δεν γλείφουν κουτάλι, πίνουν κατευθείαν από το ποτήρι.foscilis έγραψε: 09 Απρ 2020, 21:35Ο Χέλης νομίζει ότι και εκεί γλείφουν όλοι το ίδιο κουτάλι με κρασοψωμο και στο τέλος ο παπάς όλα τα κατακάθια.
Υπάρχει δηλαδή διαφωνία μεταξύ Χελληγενους και πραγματικότητας.