Απ όσο ξέρω, οι ελεφαντινες έχουν 12μηνη κύηση.Cecily Anne έγραψε: 09 Απρ 2020, 01:37Ήταν 4 χρόνια έγκυος η Στύγαινα; ΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΞ Σγχώραμε στύγαινα, όχι παντόφλα, θα έσβηνα τσιγάρα στo centro tendineo del perineo του.Στύγιος έγραψε: 09 Απρ 2020, 01:304 , θες να πάρεις κάνα 2 ,τα μεγάλα γιατί μας έχουν σπάσει τα νεύρα; εεεε![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Έπιασα σήμερα τον εαυτό μου να ρεταρει.
Πέτυχα κάτω από το σπίτι τον Αλβανό γείτονα και άρχισα τα καλημέρες, τι κάνετε κλπ
Απόρησε ο άνθρωπος, δέκα χρόνια στο απέναντι σπίτι δεν τους είχα μιλήσει ποτέ.
Καθόμουν μετά και φιλοσοφουσα.
Ήμουν λέει ναυαγός σε ένα νησί, εγώ και μια Αλβανίδα. Θα της μίλαγα; Θα κάναμε σχέση;
Τα ύστερα
Πέτυχα κάτω από το σπίτι τον Αλβανό γείτονα και άρχισα τα καλημέρες, τι κάνετε κλπ
Ήμουν λέει ναυαγός σε ένα νησί, εγώ και μια Αλβανίδα. Θα της μίλαγα; Θα κάναμε σχέση;
Τα ύστερα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- hellegennes
20-23 μήνες.Ζενίθεδρος έγραψε: 09 Απρ 2020, 02:06Απ όσο ξέρω, οι ελεφαντινες έχουν 12μηνη κύηση.Cecily Anne έγραψε: 09 Απρ 2020, 01:37Ήταν 4 χρόνια έγκυος η Στύγαινα; ΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΞ Σγχώραμε στύγαινα, όχι παντόφλα, θα έσβηνα τσιγάρα στo centro tendineo del perineo του.Στύγιος έγραψε: 09 Απρ 2020, 01:30
4 , θες να πάρεις κάνα 2 ,τα μεγάλα γιατί μας έχουν σπάσει τα νεύρα; εεεε![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
καλα εγω τωρα εχω βρει τους ρυθμούς μου στην καραντίνα. ¨Οταν τελειώσει η φαση και θα πρέπει να ξαναπαω γραφειο θα ξενερώσω άσχημα.
επιβεβαιώνουν και δυο γνωστοί σουΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 09 Απρ 2020, 01:39 4 χρόνια έγκυος. Τώρα που το σκέφτομαι καταδίκη. Μην κάνετε ποτέ παιδιά είναι έγκλημα.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
ναι θα κάνατεPrepon έγραψε: 09 Απρ 2020, 02:11 Έπιασα σήμερα τον εαυτό μου να ρεταρει.
Τα ύστερα
μια χαρά παιδί είσαι, θα της έκρυβες ότι είσαι κι Έλληνας
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Εγώ άρχισα τις αναμνήσεις από το παρελθόν
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Πόσο ανώμαλος είσαι; (ρητορική ερώτηση)Tarkovsky έγραψε: 09 Απρ 2020, 05:21επιβεβαιώνουν και δυο γνωστοί σουΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 09 Απρ 2020, 01:39 4 χρόνια έγκυος. Τώρα που το σκέφτομαι καταδίκη. Μην κάνετε ποτέ παιδιά είναι έγκλημα.![]()
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Γενιά της αμαρτίας έλα να σε πάω στα κρυφά στο φούρνο
Φεύγω θα λαλησω
Φεύγω θα λαλησω
- Γενιά της Αμαρτίας
Τι λες μαρή;bluerose έγραψε: 09 Απρ 2020, 09:41 Γενιά της αμαρτίας έλα να σε πάω στα κρυφά στο φούρνο
Φεύγω θα λαλησω
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Αυτοκαυλώνεσαι έτσι, γιατί σου ανεβοκατεβαίνουν τα εσώτερα γράδα
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Περνάω περίφημα. Το πρωί στο γραφείο καφέ και τσιγαράκι, μετά τρέξιμο, μετά καμιά ταινία με τα παιδιά, το απογευματάκι πάλι έξω για φωτογραφίες με τη σύζυγο και σεξ στη φύση. Έτσι θα έπρεπε να είναι η ζωή μας.
Δεν ξερω τι συμβαινει αλλα εχει αυξηθει η λιμπιντο μου με ολη αυτη την ιστορια.
Παντα μπαινοντας στην Ανοιξη ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ τα συστηματα μου, αλλα αυτη τη φορα κατι περιεργο συμβαινει.
Οι μασκες, τα γαντια, οι τυπισσες που τρεχουν ολη την ημερα με τα κολαν, τι να πω.
Παντα μπαινοντας στην Ανοιξη ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ τα συστηματα μου, αλλα αυτη τη φορα κατι περιεργο συμβαινει.
Οι μασκες, τα γαντια, οι τυπισσες που τρεχουν ολη την ημερα με τα κολαν, τι να πω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Γενιά της Αμαρτίας
Θέλω να γαμήσω!Daje έγραψε: 09 Απρ 2020, 10:12 Δεν ξερω τι συμβαινει αλλα εχει αυξηθει η λιμπιντο μου με ολη αυτη την ιστορια.
Ελπιζω οχι εμενα φιλε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 09 Απρ 2020, 10:15Θέλω να γαμήσω!Daje έγραψε: 09 Απρ 2020, 10:12 Δεν ξερω τι συμβαινει αλλα εχει αυξηθει η λιμπιντο μου με ολη αυτη την ιστορια.
Δηλωνω 100% straight.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση