Εγώ έχω δει κάτι αφίσες και τρικάκια που μιλάνε για τον κορονοιό και τον παρουσιάζουν ως υπερβολή και ασθένεια του μικροαστισμού κυρίως από την ιστορική και πολύ παλιά οργάνωση antifa και από κάτι μικρότερες.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
ΔΕν είναι λεβεντιά να ακολουθησουν μια αφρονα σταση σαν και τα χριστιανοπουλα. Τα συντρόφια, κάθονται σπίτι και μορφώνονται, καταγραφουν την πειρα που κατεκτησαν, σχεδιαζουν το αυριο.
Fluffy έγραψε: 09 Απρ 2020, 07:26
ΔΕν είναι λεβεντιά να ακολουθησουν μια αφρονα σταση σαν και τα χριστιανοπουλα. Τα συντρόφια, κάθονται σπίτι και μορφώνονται, καταγραφουν την πειρα που κατεκτησαν, σχεδιαζουν το αυριο.
χου χου χου
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Για το σύστημα ο ιός είναι μια εύκολη λύση να καθαρίσει την πιάτσα από τους πλέον αδύναμους. Τους τοξικοεξαρτημένους, τους φτωχούς, τις τρανς.
Είναι η χαρά των νοικοκυραίων. Η απόλυτη δικαίωση των αξιοπρεπών πολιτών. Ο φασισμός του μικροαστού.
Η Ελληνική φυλή έχει πεθάνει. Το ξέρουμε καιρό τώρα. Θα το δείτε στην πράξη σύντομα.