Αυτοί δεν είναι απλώς ρατσιστές, είναι υπάνθρωπα σκατά.ST48410 έγραψε: 08 Απρ 2020, 01:45 hellegennes
Κατάλαβα το σκεπτικό σου.
Το κρίσιμο σημείο θεωρώ ότι είναι η αναγωγή σε γενετικά χαρακτηριστικά. Όταν μου λέει κάποιος ότι η Χ ομάδα είναι βρωμιάρηδες δεν θεωρώ ότι είναι το ίδιο με το να λέει ότι είναι υπάνθρωποι, κατώτεροι γενετικά κλπ Είχα γνωρίσει Άγγλο ακροδεξιό και είχα ακούσει ένα σωρό "θεωρίες" για γυναίκες με μικρότερο εγκέφαλο, για ασιάτες, για αφρικάνους και ό,τι μπορείς να φανταστείς
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Κορονοϊός από την κινα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πάμε πάλι: Εδώ δεν είναι το μπλογκ σου, είναι χώρος συζητήσεων. Δεν χρειάζομαι την άδειά σου για να σχολιάσω τις μαλακίες που λες.LOUROS έγραψε: 08 Απρ 2020, 01:14Ρε μλκ, ποιος σε ρώτησε και πετάγεσαι παντού;hellegennes έγραψε: 07 Απρ 2020, 22:37Θα σου δώσω δυο απαντήσεις:
α) είναι κάποιος πολύ πιο έξυπνος και λογικός συνομιλητής από σένα
β) δεν απαιτεί τίποτα. Σε ρώτησε κάτι και περιμένει να του απαντήσεις, όπως είναι λογικό σε ένα μέρος όπου μπαίνουμε να κάνουμε συζητήσεις. Αν θέλεις να κάνεις μονόλογο και δεν ενδιαφέρεσαι να απαντάς και να λαμβάνεις απαντήσεις, φτιάξε κάνα μπλογκ. Κατά τα άλλα δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το τραγικό της υπόθεσης ήταν πως επρόκειτο για διαβασμένο άτομο, μόνο που διάβαζε συνήθως τα λάθος βιβλία και εκτιμώ ότι και κάποιες παρέες πρέπει να ασκούσαν μεγάλη επιρροή.hellegennes έγραψε: 08 Απρ 2020, 01:58Αυτοί δεν είναι απλώς ρατσιστές, είναι υπάνθρωπα σκατά.ST48410 έγραψε: 08 Απρ 2020, 01:45 hellegennes
Το κρίσιμο σημείο θεωρώ ότι είναι η αναγωγή σε γενετικά χαρακτηριστικά. Όταν μου λέει κάποιος ότι η Χ ομάδα είναι βρωμιάρηδες δεν θεωρώ ότι είναι το ίδιο με το να λέει ότι είναι υπάνθρωποι, κατώτεροι γενετικά κλπ Είχα γνωρίσει Άγγλο ακροδεξιό και είχα ακούσει ένα σωρό "θεωρίες" για γυναίκες με μικρότερο εγκέφαλο, για ασιάτες, για αφρικάνους και ό,τι μπορείς να φανταστείς
Όπως θα ξέρεις κι εσύ στην Αγγλία αν στραβώσει κάτι στην ζωή σου μετά τα 18, πρακτικά είσαι μόνος. Αν μπλέξεις με ναρκωτικά ή σκίνχεντς ή χουλιγκάνους ή συμμορίες του δρόμου, δεν υπάρχει οικογένεια να βάλει πλάτες και να σε τραβήξει μακριά.
- EKPLIKTIKOS
Ξερω οτι μαλλον κατι αλλο εννοούσε ο τυπος, αλλα δεν ειναι ζωη ανθρώπου αυτο που βλέπω στο βιντεο. Τα δικαιώματα μπορεί να τα παρεις και πίσω, το να είσαι ενας χαρακτήρας ενος γιαπωνέζικου cyberpunk anime, δεν ξέρω αν εχει δρομο επιστροφής. Δεν ξέρω, ίσως είμαι ενας ανεύθυνος μαλακας, αλλα μου φαινεται εξωφρενικό να πρέπει να δηλώνω σε μια εφαρμογή τη θερμοκρασία μου καθε 3 ωρες.
Δεν είναι το ίδιο υπερβολικά για αυτούς που και πριν την επιδημία είχαν στενή παρακολούθηση από κάμερες και point system.EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Απρ 2020, 02:08 Ξερω οτι μαλλον κατι αλλο εννοούσε ο τυπος, αλλα δεν ειναι ζωη ανθρώπου αυτο που βλέπω στο βιντεο. Τα δικαιώματα μπορεί να τα παρεις και πίσω, το να είσαι ενας χαρακτήρας ενος γιαπωνέζικου cyberpunk anime, δεν ξέρω αν εχει δρομο επιστροφής. Δεν ξέρω, ίσως είμαι ενας ανεύθυνος μαλακας, αλλα μου φαινεται εξωφρενικό να πρέπει να δηλώνω σε μια εφαρμογή τη θερμοκρασία μου καθε 3 ωρες.
- hellegennes
Σημασία δεν έχει τι διαβάζεις αλλά ο τρόπος που σκέφτεσαι και η διάθεσή σου απέναντι στον κόσμο, γιατί το ίδιο κείμενο μπορεί να το διαβάσω κι εγώ και να καταλήξω ότι λέει μαλακίες.ST48410 έγραψε: 08 Απρ 2020, 02:04Το τραγικό της υπόθεσης ήταν πως επρόκειτο για διαβασμένο άτομο, μόνο που διάβαζε συνήθως τα λάθος βιβλία και εκτιμώ ότι και κάποιες παρέες πρέπει να ασκούσαν μεγάλη επιρροή.hellegennes έγραψε: 08 Απρ 2020, 01:58Αυτοί δεν είναι απλώς ρατσιστές, είναι υπάνθρωπα σκατά.ST48410 έγραψε: 08 Απρ 2020, 01:45 hellegennes
Όπως θα ξέρεις κι εσύ στην Αγγλία αν στραβώσει κάτι στην ζωή σου μετά τα 18, πρακτικά είσαι μόνος. Αν μπλέξεις με ναρκωτικά ή σκίνχεντς ή χουλιγκάνους ή συμμορίες του δρόμου, δεν υπάρχει οικογένεια να βάλει πλάτες και να σε τραβήξει μακριά.
Ο τρόπος σκέψης σου διαμορφώνει το τι θα πάρεις από τα ερεθίσματά σου. Αν διαβάζεις τα λάθος βιβλία και τα πιστεύεις (μετά από μια ηλικία), σημαίνει ότι θέλεις να τα πιστέψεις.
Συνήθως τα πιστεύεις όταν ψάχνεις διεξόδους και αποδιοπομπαίους τράγους για την δική σου σκατά κατάσταση, αλλά αυτό δεν σε κάνει λιγότερο ένοχο για το πώς σκέφτεσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι, μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για απολυταρχικό καθεστώς. Απολυταρχικό καθεστώς με απολύτως σύγχρονα μέσα στην διάθεσή του. Πολύ κακός συνδυασμός.EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Απρ 2020, 02:08Ξερω οτι μαλλον κατι αλλο εννοούσε ο τυπος, αλλα δεν ειναι ζωη ανθρώπου αυτο που βλέπω στο βιντεο. Τα δικαιώματα μπορεί να τα παρεις και πίσω, το να είσαι ενας χαρακτήρας ενος γιαπωνέζικου cyberpunk anime, δεν ξέρω αν εχει δρομο επιστροφής. Δεν ξέρω, ίσως είμαι ενας ανεύθυνος μαλακας, αλλα μου φαινεται εξωφρενικό να πρέπει να δηλώνω σε μια εφαρμογή τη θερμοκρασία μου καθε 3 ωρες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό ήταν πολύ χαρακτηριστικό στην συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή όμως έχω δει την καταστροφική επιρροή γονέων στην ανατροφή παιδιών, κρατάω μια απόσταση από το τελικό σου συμπέρασμα γιατί δεν είναι όλες οι ζημιές που γίνονται στην παιδική ηλικία αναστρέψιμες.hellegennes έγραψε: 08 Απρ 2020, 02:12 Συνήθως τα πιστεύεις όταν ψάχνεις διεξόδους και αποδιοπομπαίους τράγους για την δική σου σκατά κατάσταση, αλλά αυτό δεν σε κάνει λιγότερο ένοχο για το πώς σκέφτεσαι.
- hellegennes
Ε, ναι. Μπορεί το φταίξιμο να το έχει το περιβάλλον. Αυτό όμως δεν κάνει τον άνθρωπο λιγότερο ένοχο. Από ένα σημείο και μετά, ας πούμε τα 23, θεωρούμε τον κάθε άνθρωπο απολύτως υπεύθυνο για τις πράξεις του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλα στο Ελλάντα τους ζητάνε να δηλώσουν σε εφαρμογή που θα πηγαίνουν κάθε 3 ωρες. Δεν ειναι τεράστια απόσταση να διανύσεις μεχρι το παραπάνω. Κατα τα άλλα δεν εγινε πραξικόπημα, ιος είναι αφου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Απρ 2020, 02:08 Δεν ξέρω, ίσως είμαι ενας ανεύθυνος μαλακας, αλλα μου φαινεται εξωφρενικό να πρέπει να δηλώνω σε μια εφαρμογή τη θερμοκρασία μου καθε 3 ωρες.
We're on a mission from God 777
Ποσα κιλά μλκσ είσαι τελικά, πλακα κάναμε, αφου του απάντησα του παιδιου. Ξεκόλλα.hellegennes έγραψε: 08 Απρ 2020, 02:00Πάμε πάλι: Εδώ δεν είναι το μπλογκ σου, είναι χώρος συζητήσεων. Δεν χρειάζομαι την άδειά σου για να σχολιάσω τις μαλακίες που λες.LOUROS έγραψε: 08 Απρ 2020, 01:14Ρε μλκ, ποιος σε ρώτησε και πετάγεσαι παντού;hellegennes έγραψε: 07 Απρ 2020, 22:37
Θα σου δώσω δυο απαντήσεις:
α) είναι κάποιος πολύ πιο έξυπνος και λογικός συνομιλητής από σένα
β) δεν απαιτεί τίποτα. Σε ρώτησε κάτι και περιμένει να του απαντήσεις, όπως είναι λογικό σε ένα μέρος όπου μπαίνουμε να κάνουμε συζητήσεις. Αν θέλεις να κάνεις μονόλογο και δεν ενδιαφέρεσαι να απαντάς και να λαμβάνεις απαντήσεις, φτιάξε κάνα μπλογκ. Κατά τα άλλα δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις.
- hellegennes
Ναι, είδα τι απάντησες και με τι ύφος. Αλλά αφού με διαβεβαιώνεις ότι έκανες πλάκα, θα σε αφήσω ήσυχο, γιατί σήμερα είμαστε και αύριο ΜΕΘ. Ας μην κρατάμε κακίες. Δεν υπάρχει άλλωστε δεύτερη ευκαιρία για συγχώρεση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πια συγχώρεση;hellegennes έγραψε: 08 Απρ 2020, 02:45 Ναι, είδα τι απάντησες και με τι ύφος. Αλλά αφού με διαβεβαιώνεις ότι έκανες πλάκα, θα σε αφήσω ήσυχο, γιατί σήμερα είμαστε και αύριο ΜΕΘ. Ας μην κρατάμε κακίες. Δεν υπάρχει άλλωστε δεύτερη ευκαιρία για συγχώρεση.
Καλή τύχη ρε συ, You're gonna need it.
- hellegennes
Έχεις χεστεί πάνω σου, ε;
Όπως ο OANNHSEA.
Όπως ο OANNHSEA.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Όλα τα σκάρτα τελικά από την Κίνα προέρχονται !
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 3055 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-