Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
bluerose έγραψε: 07 Απρ 2020, 17:59
Που είναι ο Χριστός και που αυτοί;
Γνωστό
Από κει που είναι μετά την Ανάσταση Του τι κάνει; Τι δυνατότητα έχουμε έξτρα;
Μπορούσε να τα βγάλει πέρα αλλά για να σωθούμε εμείς δε τα έβγαλε για να γίνει το κορυφαίο. Η Σταύρωση κι η Ανάσταση
Ακριβώς για αυτό δε τα έβγαλε πέρα
Oι ίδιοι Φαρισαίοι κυβερνούν και κάνουν πράγματα που και η λέξη σιχαμένο είναι λίγη για να τα περιγράψει. Ανοσιουργήματα. Ανίερα πράγματα. Ενάντια στο θείο.
Γνωστό
Μπορούσε να τα βγάλει πέρα αλλά για να σωθούμε εμείς δε τα έβγαλε για να γίνει το κορυφαίο. Η Σταύρωση κι η Ανάσταση
Oι ίδιοι Φαρισαίοι κυβερνούν και κάνουν πράγματα που και η λέξη σιχαμένο είναι λίγη για να τα περιγράψει. Ανοσιουργήματα. Ανίερα πράγματα. Ενάντια στο θείο.
Ενάντια στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, δε χρειάζεται τίποτα άλλο.
Γνωστό
Προσευχή κάνατε; Γρήγορα. Απόδειπνο
Τώρα
Αν δε το ξέρετε πέστε το Πάτερ ημών και κανένα Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με
Γονατιστοί με τα χέρια ψηλά!
Σε ολες τις μεγαλες οικονομικες κρισεις οι πολυ πλουσιοι βγαινουν πλουσιοτεροι, οι φτωχοι φτωχοτεροι και τα κρατη περισσοτερο χρεωμενα.
.
Η βλακεια της ημερας
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Τώρα
Τώρα
Σιγά μην κάνουμε και κωλοτούμπα.
Αν κάνω εγώ κάτι τέτοιο τώρα, θα ευχαριστιέται ένα κατινάριο που προσπαθεί να το παίξει θεός ή διάολος, τέλος πάντων, δεν ξέρω τι προσπαθεί να το παίξει αυτή και οι όμοιοί της, για θεοί δεν πείθουν. Αλλά ίσως να βοηθούσε, δεν ξέρω πάλι, αν γίνεται χωρίς φόβο και πανικό.
Τώρα
Σιγά μην κάνουμε και κωλοτούμπα.
Αν κάνω εγώ κάτι τέτοιο τώρα, θα ευχαριστιέται ένα κατινάριο που προσπαθεί να το παίξει θεός ή διάολος, τέλος πάντων, δεν ξέρω τι προσπαθεί να το παίξει αυτή και οι όμοιοί της, για θεοί δεν πείθουν. Αλλά ίσως να βοηθούσε, δεν ξέρω πάλι, αν γίνεται χωρίς φόβο και πανικό.
Γενια της Αμαρτιας μπορει πολυ απλα οι λαοι της Ανατολικης Ευρωπης να εχουν περισσοτερα αντισωματα, λιγοτερο στρες, φυσικοτερες διατροφες και λιγοτερη μολυνση στις πολεις τους σε σχεση με τους κατοικους της Δυτικης Ευρωπης που ζουν σε βιομηχανικες πολεις γεματες μολυνση και με το στρες τους να χτυπαει κοκκινο.