Δικό μου είναι. Μου το χάρισε Αυτός.
Ποιου αλλουνού;
Δικό μου είναι. Μου το χάρισε Αυτός.
Ας απαντήσουν οι έμπειροι
Έλα μπλου λίγη πίστη στον εαυτό σου. Τα είπαμε για την αβουλία.bluerose έγραψε: 07 Απρ 2020, 16:16Ας απαντήσουν οι έμπειροι
Γω δε ξερω
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Απρ 2020, 16:18Έλα μπλου λίγη πίστη στον εαυτό σου. Τα είπαμε για την αβουλία.
Εντάξει δεν πιστεύεις σε μένα. Φταίω ίσως που έχω ακολουθήσει ταπεινό δρόμο.bluerose έγραψε: 07 Απρ 2020, 16:19Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Απρ 2020, 16:18Έλα μπλου λίγη πίστη στον εαυτό σου. Τα είπαμε για την αβουλία.
Τα ξέρω αυτά
Πνευματική αδερφή τις λέει τι αποφασίσατε;
Εμένα μου λέει τι να αποφασίσω
Χωρίς πνευματικο πουλάκι μου θα μπλέξεις
Έκανα το μισό δωμάτιο,πάω να καθαρίσω το άλλο μισόΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Απρ 2020, 16:22Εντάξει δεν πιστεύεις σε μένα. Φταίω ίσως που έχω ακολουθήσει ταπεινό δρόμο.bluerose έγραψε: 07 Απρ 2020, 16:19Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Απρ 2020, 16:18
Έλα μπλου λίγη πίστη στον εαυτό σου. Τα είπαμε για την αβουλία.
Τα ξέρω αυτά
Αυτό που κολλάει χριστιανή μουbluerose έγραψε: 07 Απρ 2020, 16:24Έκανα το μισό δωμάτιο,πάω να καθαρίσω το άλλο μισόΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Απρ 2020, 16:22Εντάξει δεν πιστεύεις σε μένα. Φταίω ίσως που έχω ακολουθήσει ταπεινό δρόμο.bluerose έγραψε: 07 Απρ 2020, 16:19
Τα ξέρω αυτά
Πω!
Δεν πρόκειται για λοιδορία αλλά για οργανωμένο έγκλημα. Έχω και έχουμε μπλέξει με λωποδύτες. Ούτε ο Χριστός δεν τα έβγαλε πέρα, γνωστό νομίζω.bluerose έγραψε: 07 Απρ 2020, 16:06
Ταπείνωση σημαίνει πρώτον, ότι εμπρός στον Θεό είσαι ταπεινή. Αυτό έλειπε δλ να μην είμαστε
Όχι στους ανθρώπους(κατά διάκριση)
Με λοιδορούν; δε μισώ κρατάω απόσταση
LETO έγραψε: 07 Απρ 2020, 17:31 παντως η παρουσια της μαντονα στην περσινη γιουροβιζιον (το ειδα τυχαια χτες στο ραδιο αρβυλα) οσο και να μην πιστευεις σε θεωριες συνωμοσιας και σοφους προφητες γεροντες σε τσιγκλαει λιγο![]()