Σου ξέφυγε ο Βίτγκενσταϊν. Αλλά τόσο πολλοί που είναι ποιον να πρωτοθυμηθείς.Jolly Roger έγραψε: 07 Απρ 2020, 00:53μια κατηγορία μόνοι τους αυτοί. Μαρξ, Χάινε, Μάλερ, Μέντελσον, Άντλερ, Φρόιντ, Αϊνστάιν, Oπενχάιμερ (Γερμανοεβραίος πατέρας), φον Νόιμαν, Φριτς Χάμπερ, Ότο Βάρμπουργκ, Λούξεμπουργκ, Τουχόλσκι, Φρομ, Ράιχ, Αντόρνο, Μπλοχ, Χούσερλ κλπ.Νταρνάκας έγραψε: 07 Απρ 2020, 00:43Αυτοί μαζί με τον Μαρξ μήπως θα 'πρεπε να μπουν στην κατηγορία "Σπουδαίοι Γερμανοί εβραϊκής καταγωγής";
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σπουδαιοι Γερμανοι ανεξαρτητου καταγωγης
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Re: Σπουδαιοι Γερμανοι ανεξαρτητου καταγωγης
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
να πω την αλήθεια σκέφτηκα όλο τον βιεννέζικο κύκλο (Πόππερ Βιτγκενστάιν κλπ) αλλά δε θυμόμουν ποιος από όλους ήταν εβραίος και ποιος όχι.Νταρνάκας έγραψε: 07 Απρ 2020, 01:02Σου ξέφυγε ο Βίτγκενσταϊν. Αλλά τόσο πολλοί που είναι ποιον να πρωτοθυμηθείς.Jolly Roger έγραψε: 07 Απρ 2020, 00:53μια κατηγορία μόνοι τους αυτοί. Μαρξ, Χάινε, Μάλερ, Μέντελσον, Άντλερ, Φρόιντ, Αϊνστάιν, Oπενχάιμερ (Γερμανοεβραίος πατέρας), φον Νόιμαν, Φριτς Χάμπερ, Ότο Βάρμπουργκ, Λούξεμπουργκ, Τουχόλσκι, Φρομ, Ράιχ, Αντόρνο, Μπλοχ, Χούσερλ κλπ.Νταρνάκας έγραψε: 07 Απρ 2020, 00:43
Αυτοί μαζί με τον Μαρξ μήπως θα 'πρεπε να μπουν στην κατηγορία "Σπουδαίοι Γερμανοί εβραϊκής καταγωγής";
Ας διορθώσει κάποιος αυτό το ανεξαρτήτου καταγωγής στον τίτλο
Πονάει η ψυχή μου
Πονάει η ψυχή μου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- hellegennes
Θα έλεγα ότι το κοκκινισμένο στερείται ουσιαστικού νοήματος. Τι θα πει «εβραϊκής καταγωγής»;Νταρνάκας έγραψε: 07 Απρ 2020, 00:43Αυτοί μαζί με τον Μαρξ μήπως θα 'πρεπε να μπουν στην κατηγορία "Σπουδαίοι Γερμανοί εβραϊκής καταγωγής";
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αφού το νήμα λέει ανεξαρτήτου καταγωγήςΝταρνάκας έγραψε: 07 Απρ 2020, 00:43Αυτοί μαζί με τον Μαρξ μήπως θα 'πρεπε να μπουν στην κατηγορία "Σπουδαίοι Γερμανοί εβραϊκής καταγωγής";
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Claudia

Heidi

Heidi

- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- hellegennes
Δείξε λίγο οίκτο. Δεν τελείωσε το δημοτικό ο ανοιχτής του νήματος. Τον έριξε η ζωή στην βιοπάλη.Beria έγραψε: 07 Απρ 2020, 01:07 Ας διορθώσει κάποιος αυτό το ανεξαρτήτου καταγωγής στον τίτλο
Πονάει η ψυχή μου
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Obi Wan Iakobi

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Νταρνάκας
Είχαν κάποιους Εβραίους προγόνους (άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο).hellegennes έγραψε: 07 Απρ 2020, 01:09Θα έλεγα ότι το κοκκινισμένο στερείται ουσιαστικού νοήματος. Τι θα πει «εβραϊκής καταγωγής»;Νταρνάκας έγραψε: 07 Απρ 2020, 00:43Αυτοί μαζί με τον Μαρξ μήπως θα 'πρεπε να μπουν στην κατηγορία "Σπουδαίοι Γερμανοί εβραϊκής καταγωγής";
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. Μπορεί να μην είναι Γερμανός εκ καταγωγής αλλά τους θαυμάζει. (στο θέμα λέει ''ανεξαρτήτου καταγωγής'')
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
- hellegennes
Επίσης θα μπορούσαν να έχουν και κάποιους Κινέζους προγόνους ή Νεάντερταλ. Δεν έχει νόημα αυτή η λέξη αν δεν πρόκειται για μετρήσιμη γενιά μεταναστών (1η, 2η, 3η, άντε και 4η). Δηλαδή αν ήταν Εβραίος ο ένας από τους 16 προγόνους σου, έχει νόημα να πεις ότι είσαι εβραϊκής καταγωγής;Νταρνάκας έγραψε: 07 Απρ 2020, 01:41Είχαν κάποιους Εβραίους προγόνους (άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο).hellegennes έγραψε: 07 Απρ 2020, 01:09Θα έλεγα ότι το κοκκινισμένο στερείται ουσιαστικού νοήματος. Τι θα πει «εβραϊκής καταγωγής»;Νταρνάκας έγραψε: 07 Απρ 2020, 00:43
Αυτοί μαζί με τον Μαρξ μήπως θα 'πρεπε να μπουν στην κατηγορία "Σπουδαίοι Γερμανοί εβραϊκής καταγωγής";
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Spiros Simitis is an internationally recognised German jurist and a pioneer in the field of data protection. In recognition of his role, admirers sometimes describe him as "the man who invented data protection".
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Spiros_Simitis

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Spiros_Simitis

- Νταρνάκας
Σωστά, αλλά όπως λες κι εσύ, κανένας δεν μπορεί να ξέρει ποιοι και τι ήταν οι πρόγονοί του πριν από 10-15 γενιές (εκτός ίσως από κάποιες σπάνιες περιπτώσεις αριστοκρατικών οικογενειών που κρατούν οικογενειακά αρχεία). Όπως το θέτεις, Εβραίους προγόνους θα μπορούσε να έχει και οποιοσδήποτε άλλος Γερμανός χωρίς να το ξέρει καν. Με τους συγκεκριμένους όμως, είναι σίγουρο ότι είχαν έναν αρκετά κοντινό Εβραίο πρόγονο που κάποια στιγμή ασπάστηκε τον χριστιανισμό, για να μπορούν οι βιογράφοι τους να τους αποδίδουν με σιγουριά "εβραϊκή καταγωγή". Π.χ., αν πας στο άρθρο της wiki για τον Μαρξ, γράφει τα εξής:hellegennes έγραψε: 07 Απρ 2020, 01:56Επίσης θα μπορούσαν να έχουν και κάποιους Κινέζους προγόνους ή Νεάντερταλ. Δεν έχει νόημα αυτή η λέξη αν δεν πρόκειται για μετρήσιμη γενιά μεταναστών (1η, 2η, 3η, άντε και 4η). Δηλαδή αν ήταν Εβραίος ο ένας από τους 16 προγόνους σου, έχει νόημα να πεις ότι είσαι εβραϊκής καταγωγής;Νταρνάκας έγραψε: 07 Απρ 2020, 01:41Είχαν κάποιους Εβραίους προγόνους (άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο).hellegennes έγραψε: 07 Απρ 2020, 01:09
Θα έλεγα ότι το κοκκινισμένο στερείται ουσιαστικού νοήματος. Τι θα πει «εβραϊκής καταγωγής»;
His maternal grandfather was a Dutch rabbi, while his paternal line had supplied Trier's rabbis since 1723, a role taken by his grandfather Meier Halevi Marx.[23] His father, as a child known as Herschel, was the first in the line to receive a secular education. He became a lawyer with a comfortably Upper middle class income; in addition to his income as an attorney, the family owned a number of Moselle vineyards. Prior to his son's birth, and after the abrogation of Jewish emancipation in the Rhineland,[24] Herschel converted from Judaism to join the state Evangelical Church of Prussia, taking on the German forename Heinrich over the Yiddish Herschel.[25]
Είμαι σίγουρος πως αν ψάξεις τα βιογραφικά και των άλλων, θα βρεις παρόμοιο ιστορικό.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση