!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αναμενεται πολεμος στα βαλκανια
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: αναμενεται πολεμος στα βαλκανια
ο ΟΡ ειναι ο σταμος για να σου δωσω μια απαντηση 
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Re: αναμενετε πολεμος στα βαλκανια
Κάτι μου λέει ότι αυτοί άλλο θεωρούν σοβαρό αντάλλαγμα, δηλαδή το χρέος μειώσεις σε συντάξεις κλπ βλέπε Δ Καμμένο.
Πάλι όμως μου φαίνεται ότι τους δούλεψαν.
the end
- Dwarven Blacksmith
Εσύ τα παρέδωσες τα όπλα στη Βάρκιζα ή τα καταχώνιασες;
τα εχω στον τοιχο του εξοχικουDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιουν 2018, 13:56Εσύ τα παρέδωσες τα όπλα στη Βάρκιζα ή τα καταχώνιασες;
Re: αναμενετε πολεμος στα βαλκανια
Και βέβαια θα πάω!!! Εθελοντής από τους πρώτους!!!
Να χάσω την επιστροφή των καυλωμένων και να μην είμαι ανάμεσα τους;
.
- blackpaint
Για ποιο λογο καθε φορα που ο βλαχοφασιστας σταμος ανοιγει νημα για ενα επερχομενο πολεμο που δεν θα γινει, οι λοιποι γραφικοι σιστες του πχορουμ επικεντρωνονται στον πολεμο αποκλειστικα ως ευκαιρια για να εξοντωσουν τους πολιτικους τους αντιπαλους, δηλαδη ολοκληρη την υπολοιπη Ελλαδα;
Μα να χαθεί τέτοια ευκαιρία!!! Κρίμα είναι!!!blackpaint έγραψε: 19 Ιουν 2018, 16:11 Για ποιο λογο καθε φορα που ο βλαχοφασιστας σταμος ανοιγει νημα για ενα επερχομενο πολεμο που δεν θα γινει, οι λοιποι γραφικοι σιστες του πχορουμ επικεντρωνονται στον πολεμο αποκλειστικα ως ευκαιρια για να εξοντωσουν τους πολιτικους τους αντιπαλους, δηλαδη ολοκληρη την υπολοιπη Ελλαδα;
.
- blackpaint
Καλα τα λες, αυτο ακριβως θελετε, εκεινη την μοναδικη ευκαρια να περασετε την ελλαδα απο λεπιδι. Δεν εχει γραφτει ουτε μια αραδα σε κανενα πολεμικο νημα για τι θα κανετε στον εξωτερικο εχθρο, μονο πως θα παρετε εκδικηση απο τον εσωτερικο.OANNHSEA έγραψε: 19 Ιουν 2018, 16:15Μα να χαθεί τέτοια ευκαιρία!!! Κρίμα είναι!!!blackpaint έγραψε: 19 Ιουν 2018, 16:11 Για ποιο λογο καθε φορα που ο βλαχοφασιστας σταμος ανοιγει νημα για ενα επερχομενο πολεμο που δεν θα γινει, οι λοιποι γραφικοι σιστες του πχορουμ επικεντρωνονται στον πολεμο αποκλειστικα ως ευκαιρια για να εξοντωσουν τους πολιτικους τους αντιπαλους, δηλαδη ολοκληρη την υπολοιπη Ελλαδα;![]()
.
Άμα έρθεις Σαλονίκη κερνάω φραπέ πριν ανηφορίσουμε με το ρέο με τις τζάμπα τυρόπιτες για τα μακρινά ξαδέρφια μας.Γιωργης έγραψε: 19 Ιουν 2018, 13:11 Εχω δει εκατονταδες χιλιαδες βιντεακια στο γιουτιουμπ απο εκπαιδευσεις ΟΥΚ-καταδρομων-σπετσναζ. Εχω 17 εγχειριδια χειμερινης διαβιωσης. Προσευχομαι να ΜΗΝ γινει πολεμος ΑΛΛΑ σε περιπτωση που γινει... εσωμεν ετοιμος
![]()
Η Πατρίδα πάντα θα είναι εδώ και θα σε περιμένει, υγεία και χαρά!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Βλέπεις Μπαρμπαρούση και τους άλλους με τον Μπουτάρη.Γεμίσαμε Ράμπο του πληκτρολογίου.blackpaint έγραψε: 19 Ιουν 2018, 16:20Καλα τα λες, αυτο ακριβως θελετε, εκεινη την μοναδικη ευκαρια να περασετε την ελλαδα απο λεπιδι. Δεν εχει γραφτει ουτε μια αραδα σε κανενα πολεμικο νημα για τι θα κανετε στον εξωτερικο εχθρο, μονο πως θα παρετε εκδικηση απο τον εσωτερικο.OANNHSEA έγραψε: 19 Ιουν 2018, 16:15Μα να χαθεί τέτοια ευκαιρία!!! Κρίμα είναι!!!blackpaint έγραψε: 19 Ιουν 2018, 16:11 Για ποιο λογο καθε φορα που ο βλαχοφασιστας σταμος ανοιγει νημα για ενα επερχομενο πολεμο που δεν θα γινει, οι λοιποι γραφικοι σιστες του πχορουμ επικεντρωνονται στον πολεμο αποκλειστικα ως ευκαιρια για να εξοντωσουν τους πολιτικους τους αντιπαλους, δηλαδη ολοκληρη την υπολοιπη Ελλαδα;![]()
.
blackpaint έγραψε: 19 Ιουν 2018, 16:11 Για ποιο λογο καθε φορα που ο βλαχοφασιστας σταμος ανοιγει νημα για ενα επερχομενο πολεμο που δεν θα γινει, οι λοιποι γραφικοι σιστες του πχορουμ επικεντρωνονται στον πολεμο αποκλειστικα ως ευκαιρια για να εξοντωσουν τους πολιτικους τους αντιπαλους, δηλαδη ολοκληρη την υπολοιπη Ελλαδα;
ειπε ο φασιστας φασιστα εμε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
την ελλαδα κι τους ελληνες ποιοι τους περασαν από λεπιδι είναι γνωστοι κι ξενοι κι...εδικοι μαςblackpaint έγραψε: 19 Ιουν 2018, 16:20Καλα τα λες, αυτο ακριβως θελετε, εκεινη την μοναδικη ευκαρια να περασετε την ελλαδα απο λεπιδι. Δεν εχει γραφτει ουτε μια αραδα σε κανενα πολεμικο νημα για τι θα κανετε στον εξωτερικο εχθρο, μονο πως θα παρετε εκδικηση απο τον εσωτερικο.OANNHSEA έγραψε: 19 Ιουν 2018, 16:15Μα να χαθεί τέτοια ευκαιρία!!! Κρίμα είναι!!!blackpaint έγραψε: 19 Ιουν 2018, 16:11 Για ποιο λογο καθε φορα που ο βλαχοφασιστας σταμος ανοιγει νημα για ενα επερχομενο πολεμο που δεν θα γινει, οι λοιποι γραφικοι σιστες του πχορουμ επικεντρωνονται στον πολεμο αποκλειστικα ως ευκαιρια για να εξοντωσουν τους πολιτικους τους αντιπαλους, δηλαδη ολοκληρη την υπολοιπη Ελλαδα;![]()
.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run έγραψε: 19 Ιουν 2018, 19:54blackpaint έγραψε: 19 Ιουν 2018, 16:11 Για ποιο λογο καθε φορα που ο βλαχοφασιστας σταμος ανοιγει νημα για ενα επερχομενο πολεμο που δεν θα γινει, οι λοιποι γραφικοι σιστες του πχορουμ επικεντρωνονται στον πολεμο αποκλειστικα ως ευκαιρια για να εξοντωσουν τους πολιτικους τους αντιπαλους, δηλαδη ολοκληρη την υπολοιπη Ελλαδα;
ειπε ο φασιστας φασιστα εμε ,ας πουμε που εγω δεν εχω κανει,κι γιατι είμαι φιλελεφτερος,ουχι νεοφιλελεφτερος, εκφοβισμο,οπως κανει η ομαδα ,το κλουβι με τις μουρλες φερ ειπείν,κι τον φασισμο τους κι τον τραμπουκισμο,τον εχω φαει στην μαπα κι ένα σωρο που στοχοποιειτε... ακου ρε ο φασιστας ή καλυτερα να σε πω σοσιαλφασιστα όπως λεγαμε το παλαι τους κνιτες
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Εσύ ρε που κοροϊδεύεις, έσωσεν έτοιμος;sys3x έγραψε: 19 Ιουν 2018, 16:31Άμα έρθεις Σαλονίκη κερνάω φραπέ πριν ανηφορίσουμε με το ρέο με τις τζάμπα τυρόπιτες για τα μακρινά ξαδέρφια μας.Γιωργης έγραψε: 19 Ιουν 2018, 13:11 Εχω δει εκατονταδες χιλιαδες βιντεακια στο γιουτιουμπ απο εκπαιδευσεις ΟΥΚ-καταδρομων-σπετσναζ. Εχω 17 εγχειριδια χειμερινης διαβιωσης. Προσευχομαι να ΜΗΝ γινει πολεμος ΑΛΛΑ σε περιπτωση που γινει... εσωμεν ετοιμος
![]()
Η Πατρίδα πάντα θα είναι εδώ και θα σε περιμένει, υγεία και χαρά!
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3312 Απαντήσεις
- 63616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
-