εγώ νομίζω του είπε κάτι πιο απλό και ίσως πιο δύσκολο, "μάθε να τα τρώς αμάσητα".
Είναι μικρός ακόμα ο μικρός, δεν καταλαβαίνει τι είναι να είσαι σοβαρός πολίτης.
εγώ νομίζω του είπε κάτι πιο απλό και ίσως πιο δύσκολο, "μάθε να τα τρώς αμάσητα".
Eξήγησα παραπάνω για την ουσία του θέματος και ποιά είναι τα αυτονόητα.bizeli έγραψε: 19 Ιουν 2018, 15:15Σουβλίτσα πολλή ανάλυση για να εξηγούμε τα αυτονόητα.Σουβλίτσα έγραψε: 19 Ιουν 2018, 15:08αυτό δείχνει και σαφή έκφραση εμπάθειας, δηλαδή είναι πολύ παραπάνω από αυτό που χαρακτήρισα...Γενικά μπορεί να συμπεριφέρεσαι σαν χαζός, σήμερα όμως...
Αυτό που του είπε στην ουσία είναι "Να σέβεσαι" και καλά του είπε.
Όχι. "Θα σέβεσαι" σκέτο χωρίς πολλά πολλά.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2018, 15:24 Εγώ νομιζω ότι του είπε κάτι πιο απλό και ίσως πιο δύσκολο. "Να σκέφτεσαι".
ρισπεκτ ρε ΟυτιςΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Ιουν 2018, 15:25 Δηλαδή εσείς είδατε ασέβεια και όχι επίθεση.
Ο μικρός απλά είχε φάει το παραμύθι του αντισυμβατικού που ο ίδιος ο Μανωλάκης είχε καλλιεργήσει. Και του μίλησε σαν φίλος.
Και μην ξεχνάμε. Ο Πρόεδρος είναι Πρώτος Πολίτης και Πρώτος στην υπηρεσία του λαού. Δεν είναι ο λαός στην υπηρεσία του.
Πάλι καλά που δεν του είπε, θα με αποκαλείς Πρόεδρο-Ήλιο!
Όσο ήταν απλά ο Μανώλης θα μπορούσες να τον πεις Μανώλη, απο τη στιγμή που γίνεται Πρόεδρος της Γαλλίας ακόμη και τα παιδιά του οφείλουν να τον προσφωνούν κ.Πρόεδρε στις δημόσιες εκδηλώσεις.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Ιουν 2018, 15:35 Έτσι είναι! Όταν σπέρνεις αντικομφορμισμό από Μανώλης θα γίνεις Μανωλάκης. Ο ίδιος πλάσαρε το στυλ του ανετου και χαλαρού. Τι σκούζει τώρα;
Μπα δε νομίζω, είναι φασίστας αυτός που προάγει το μίσος και τη μισαλλοδοξία.Αίγαγρος έγραψε: 19 Ιουν 2018, 15:46 Καλά αν είχε κάνει κάτι ανάλογο ο Πούτιν, τώρα θα είχαμε διθυραμβικές κραυγές εδώ στην Ελλάδα για τον μέγα Τσάρο-Στρατηγό.
Ξεκάθαρα
Αυτό.Σουβλίτσα έγραψε: 19 Ιουν 2018, 15:32 Κι εγώ συμφωνώ σε τέτοια θέματα και είμαι κάθετη περι σεβασμού
Από την πραγματική του διάσταση το βλέπουμε.Σουβλίτσα έγραψε: 19 Ιουν 2018, 15:32Όμως εδώ, το πρόβλημα πρέπει να το δούμε στην πραγματική του διάσταση και από τηνπραγματικη οπτική.
Η δική μου θέση είναι πως όποιος αρχηγός κράτους και αν ήταν, οφείλεις να δείξεις μια στοιχειώδη ευγένεια.Ερμής έγραψε: 19 Ιουν 2018, 15:47Μπα δε νομίζω, είναι φασίστας αυτός που προάγει το μίσος και τη μισαλλοδοξία.Αίγαγρος έγραψε: 19 Ιουν 2018, 15:46 Καλά αν είχε κάνει κάτι ανάλογο ο Πούτιν, τώρα θα είχαμε διθυραμβικές κραυγές εδώ στην Ελλάδα για τον μέγα Τσάρο-Στρατηγό.
Αν το έλεγε κανένας ποδέμος τότε θα μιλούσαν για τον χαλαρό κοτσιδάκια που στα σοβαρά γίνεται λιοντάρι