!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κορονοϊός από την κινα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Re: Κορονοϊός από την κινα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Northern Spirit έγραψε: 06 Απρ 2020, 13:13 και στην Κινα ανοιξαν τις αγορες...Παρολο που το καθεστως ψευδεται για τα νουμερα κρουσματων και νεκρων, η ουτσια δεν αλλαζει: οι αγορες θα πρεπει να νοιξουνε ενω θα πρεπει να μαθουμε να ζουμε με τον ιο..Αυτο σημαινει οτι καποιες εξαρσεις της επιδημιας θα υπαρξουνε αυτο που εχει σημασια ειναι να ειναι αυτες περιορισμενης εκτασης και ελεγχομενες..
Μακάρι να γίνει έτσι. Έχω συμφιλιωθεί με τον θάνατο.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Northern Spirit έγραψε: 06 Απρ 2020, 13:13 θα πρεπει να μαθουμε να ζουμε με τον ιο..
Αντί για νεκρους θα ανακοινώνουμε "ανεπίδεκτους μαθήσεως". :lol:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
NKVD_SMERSH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NKVD_SMERSH »

perseus έγραψε:
εγω παιδευομουν 10 χρονια να βαλω τα οικονομικα μου σε ταξη ,ξεχρεωσα δανεια ,αρκετες εφοριες, τεβε και τωρα παω 3-4 χρονια πισω ,10 χρονια ειμαι σε καραντινα.
Έτσι λειτουργεί ο λατρεμένος σας Καπιταλισμός.

Κουράγιο!
“He who controls the spice controls the universe.”
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 06 Απρ 2020, 13:14
Northern Spirit έγραψε: 06 Απρ 2020, 13:13 και στην Κινα ανοιξαν τις αγορες...Παρολο που το καθεστως ψευδεται για τα νουμερα κρουσματων και νεκρων, η ουτσια δεν αλλαζει: οι αγορες θα πρεπει να νοιξουνε ενω θα πρεπει να μαθουμε να ζουμε με τον ιο..Αυτο σημαινει οτι καποιες εξαρσεις της επιδημιας θα υπαρξουνε αυτο που εχει σημασια ειναι να ειναι αυτες περιορισμενης εκτασης και ελεγχομενες..
Μακάρι να γίνει έτσι. Έχω συμφιλιωθεί με τον θάνατο.
Υπαρχουνε χιλιες δυο πιθανες ασθενεις που μπορουνε να μας σκοτωσουνε...Δεν βλεπω λογο να γιννουμε εμμονικοι με τον ιο.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Δεν εχουμε αλλη επιλογη αφου ο ιος αυτος θα ειναι στο προσκηνιο για 2 ετη.
Αυτη τη στιγμη περναμε το 1ο απο τα 4 κυματα.
Υπομονη και ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Απρ 2020, 13:28
Northern Spirit έγραψε: 06 Απρ 2020, 13:13 θα πρεπει να μαθουμε να ζουμε με τον ιο..
Αντί για νεκρους θα ανακοινώνουμε "ανεπίδεκτους μαθήσεως". :lol:
Μπορουμε να βαλουμε τους νεκρους απο τον ιο σε μια λιστα με τους νεκρους απο αλλες ασθενειες. Πχ.

1. Καρκινος τοσοι
2. Απλη γριπη τοσοι
3. Καρδια τοσοι
4. Αλτζαχαιμερ τοσοι
5. Ατυχηματα τοσοι
6. Κορονοιος τοσοι,

Ετσι θα μειωθει και η εμμονη με τον ιο.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

NKVD_SMERSH έγραψε: 06 Απρ 2020, 13:30
perseus έγραψε:
εγω παιδευομουν 10 χρονια να βαλω τα οικονομικα μου σε ταξη ,ξεχρεωσα δανεια ,αρκετες εφοριες, τεβε και τωρα παω 3-4 χρονια πισω ,10 χρονια ειμαι σε καραντινα.
Έτσι λειτουργεί ο λατρεμένος σας Καπιταλισμός.

Κουράγιο!
δεν ειναι πολλα 10 χιλιαρικα ,θα βγαλω στο κλαρι 10 κομμουνιστριες σε 5 χρονια ξεχρεωσα
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

vatraxos έγραψε: 06 Απρ 2020, 13:05
Leporello έγραψε: 06 Απρ 2020, 13:02
Arisvilla έγραψε: 06 Απρ 2020, 12:51Μακάρι αλλά νομίζω οτι βιάζεται πολύ ο Αυστριακός. Μονόδρομος πάντως είναι η χαλάρωση των μέτρων παντού από τα τέλη Μάη όμως. Αν το κάνουν τώρα οι Αυστριακοί θα έχουν αναζωπύρωση.
Μιά χαρά! Θα δούμε και οι υπόλοιποι τι μπορεί να συμβεί αν χαλαρώσουν τα μέτρα. Ιδιαίτερα αν πετύχουν.
Το βρίσκω απίθανο να μην έχουν έξαρση.
Δεν το ξέρω. Ισως η κουλτούρα προφύλαξης που έχει αναπτυχθεί μέσα στην καραντίνα να οδηγήσει σε μικρότερη εξάπλωση απ'ό,τι πριν. Ισως η χαλάρωση των μέτρων να είναι μερική. Πολλά μένει να δούμε. Πάντως, πρέπει να πώ ότι η Αυστρία κορύφωσε προχθές. Αν όντως ανοίξει, θα είναι μόλις μία εβδομάδα μετά την κορύφωση. Η Κίνα, 1,5 μήνα μετά την κορύφωση δεν έχει πλήρως άρει τα περιοριστικά μέτρα.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

nrg έγραψε: 06 Απρ 2020, 13:01 "Τεχνικό background" δεν πιστεύω να εννοείς το root και την εγκατάσταση firewall...

Τουλάχιστον εξωτερική συσκευή, ασύρματης παρακολούθησης των πακέτων που εκπέμπει το κινητό.
Μόνο σπίτι εχω δικτυακό εξοπλισμό άνω των 5000€ (λόγω δουλειάς), trust με ξέρω ακριβώς τι φεύγει. Και φυσικά στην δουλειά που συνδέομαι σε δικό μας subnet υπάρχει dedicated εταιρικό hardware firewall και IDS το οποίο έχω ρυθμίσει και διαχειρίζομαι. Ένα τεχνικό background και το ανάλογο training το έχουμε, δεν είμαστε μαστρομητσος περνάω antivirus :wink

Ο φόβος κάποιων είναι υπερβολικός. Χέστηκε η Google που πήγατε και το 99.99% της κίνησης του μέσου ανθρώπου είναι θόρυβος.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Awesomatic έγραψε: 06 Απρ 2020, 14:02 Ο φόβος κάποιων είναι υπερβολικός. Χέστηκε η Google που πήγατε και το 99.99% της κίνησης του μέσου ανθρώπου είναι θόρυβος.
Ένα απλό παράδειγμα σου δίνω. Άνοιξε το google maps και επέλεξε ένα οποιοδήποτε placemark από τοποθεσία. Σου ανοίγει ένα tab με πληροφορίες για το μέρος και φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει χρήστες και δείχνει και ένα διάγραμμα με ωρες επισκεψιμοτητας, πότε μαζεύει δηλ. περισσότερο ή λιγότερο κόσμο ένα μέρος για να επιλέξεις πότε να το επισκεφτείς. Ή η live κίνηση στους δρόμους, πώς υπολογίζεται τάχα;
Δεδομένα φεύγουν συνέχεια από όλους έστω και ανώνυμα και ο περισσότερος κόσμος ούτε καν το γνωρίζει (αν και έχει πατήσει κάποια στιγμή κάποιο disclaimer).
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Japetus έγραψε: 06 Απρ 2020, 15:17
(...)
Σου εχω λύση

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thle ... risis.html

:102:
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Japetus έγραψε: 06 Απρ 2020, 15:17
Awesomatic έγραψε: 06 Απρ 2020, 14:02 Ο φόβος κάποιων είναι υπερβολικός. Χέστηκε η Google που πήγατε και το 99.99% της κίνησης του μέσου ανθρώπου είναι θόρυβος.
Ένα απλό παράδειγμα σου δίνω. Άνοιξε το google maps και επέλεξε ένα οποιοδήποτε placemark από τοποθεσία. Σου ανοίγει ένα tab με πληροφορίες για το μέρος και φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει χρήστες και δείχνει και ένα διάγραμμα με ωρες επισκεψιμοτητας, πότε μαζεύει δηλ. περισσότερο ή λιγότερο κόσμο ένα μέρος για να επιλέξεις πότε να το επισκεφτείς. Ή η live κίνηση στους δρόμους, πώς υπολογίζεται τάχα;
Δεδομένα φεύγουν συνέχεια από όλους έστω και ανώνυμα και ο περισσότερος κόσμος ούτε καν το γνωρίζει (αν και έχει πατήσει κάποια στιγμή κάποιο disclaimer).
γαμώ είναι αυτά, αν δεν υπήρχαν τον είχαμε πιεί
έχω αγοράσει δεκάδες φορές traffic data απ'το google maps API. Τα δίνει πάμφτηνα κιόλας, αν θυμάμαι καλά ήταν κάτι σεντς για χιλιάδες υπολογισμούς το μήνα, και αν πήγαινα παραπάνω ήταν κάτι σεντς ακόμα ανα χιλιάδες, το έχω σκίσει. Μετά πήρα έναν εξωτερικό συνεργάτη που κατεβάζει από google, tom tom και άλλο ένα δε θυμάμαι, τα συνθέτει σε δική του βάση και βγάζει βέλτιστα δρομολόγια για ολόκληρο στόλο, και τώρα σιγά σιγά πάμε για live updates όπως αλλάζει η κίνηση και οι στάσεις. Αυτά μας έχουν πάει μπροστά, μακάρι να μαζεύουνε δεδομένα από όλα τα κινητά συνέχεια.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Κόκκορας έγραψε: 06 Απρ 2020, 02:22
nostromos έγραψε: 06 Απρ 2020, 02:06
nostromos έγραψε: 06 Απρ 2020, 01:59 διαβασε το εντιτ
τελως παντων
Leaked documents obtained in March by the South China Morning Post, a Hong Kong–based newspaper, reportedly reveal that the number of asymptomatic cases in China is far greater than what China disclosed this week. The classified government documents said that more than 43,000 people in China were confirmed carriers of coronavirus by the end of February but were left off official tallies because they hadn’t presented symptoms. Taking the leaked figure at face value would mean that the number of all confirmed cases in China exceeds 125,000, a full third higher than the country’s official total.
https://www.scmp.com/news/china/society ... classified
https://fortune.com/2020/04/01/china-co ... tic-cases/
εδω στο δευετρο λινκ το πρωτο δεν το ειδα καν...στο νημα σχετικα με τους ασυμπτωματικους
αναγραφεται πως η Κινα δεν προσεθετε στα κρουσματα τους ασυμπτωματικους :lol: και τωρα λεει να τους προσθεσει

δεν υπαρχει κατι αλλο

μια και εξω πλεον λιγοι δινουν αξιοπιστια στους αριθμους που διναν οι κινεζοι και οι αριθμοι σε μεταγενεστερες εστιες του εξωτερικου ειναι πολυ μεγαλυτεροι της Κινας

κανουν τωρα αυτηντ ην προσπαθεια,ειλικρινη η μη

παντως καμια σχεση δεν εχει το αρθρο με το αρθρο το προηγουμενο περι 75% κ.λπ
καλα κοροιδευομαστε...? με βαζεις να σου βρω την πηγη νυχτιατικα και δεν τη διαβαζεις...?
But official figures from South Korea – which had carried out nearly 300,000 tests on all close contacts of its confirmed cases as of Wednesday – are the most comparable to China’s. More than 20 per cent of the asymptomatic cases reported to the Korea Centres for Disease Control and Prevention remained without symptoms until they were discharged from hospital.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”