!!! DEVELOPMENT MODE !!!

όταν θα «ισοφαρίσουμε» τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και να ζητάω ευθύνες Αν θα λογαριαστούμε λέει;»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

όταν θα «ισοφαρίσουμε» τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και να ζητάω ευθύνες Αν θα λογαριαστούμε λέει;»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... bounatsou/
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα Σάλος από στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ που θέλει "ρεβάνς" νεκρών κορονοϊού για το Μάτι - Την αδειάζει το κόμμα

"Προσβάλει και εκθέτει την Αριστερά", αναφέρει η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου.Με ανακοίνωση της, το βράδυ της Κυριακής, η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία "αποδοκιμάζει συλλογικά και απερίφραστα την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης" τονίζοντας πως "προσβάλει και εκθέτει τον χώρο μας". Η ανάρτηση του μέλος του κόμματος που προκάλεσε την αντίδραση τόσο της τοπικής οργάνωσης όσο της Κουμουνδούρου ανέφερε πως "όταν θα "ισοφαρίσουμε" τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητάω ευθύνες ποινικές" επιχειρώντας ατυχώς ένα συμψηφισμό νεκρών στο Μάτι και τη Μάνδρα με αυτούς της πανδημίας.

Η Μ. Βουνάτσου έγραφε: "όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε κι εσείς. Συν τέσσερις από εχθές το βράδυ μέχρι τώρα. Στους 67 φτάσαμε. Αν θα λογαριαστούμε λέει;". Αποδοκιμασία και ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ

Πέραν της αποδοκιμασίας για την παραπάνω ανάρτηση η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του επισημαίνει: "Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία τόσο τοπικά όσο και κεντρικά, έχει ριχτεί με όλες του τις δυνάμεις στη μάχη του λαού μας κόντρα στην πρωτοφανή και επικίνδυνη πανδημία και τις επιπτώσεις της.

Κάνει προτάσεις και εργάζεται τοπικά και πανελλαδικά για την στήριξη του υγειονομικού προσωπικού, των εργαζομένων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των ευπαθών ομάδων.

Επαγρυπνεί, καταγράφει τις συνεχείς εξελίξεις, βγαίνει μπροστά, για να υπερασπιστεί όλους αυτούς που η κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτους.

Αυτή είναι η μόνη στάση, η μόνη θέση της Αριστεράς". :smt038
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Papa John

Re: όταν θα «ισοφαρίσουμε» τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και να ζητάω ευθύνες Αν θα λογαριαστούμε λέει;»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Τρέμω στην ιδέα ότι θα μπορούσε να είναι διαχειρίστρια στην πολυκατοικία που μένουμε.
Άβαταρ μέλους
elchav

Re: όταν θα «ισοφαρίσουμε» τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και να ζητάω ευθύνες Αν θα λογαριαστούμε λέει;»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Ελεεινό σκουπίδι, μέχρι και η χωματερή θα ντρεπόταν να τη δεχτεί
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Του γιατρού
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

Βλήμα , φίλη σου;

Οι ζαίοι λυπούνται που δεν είχε καμιά 30αριά νεκρούς στη Σιθωνία χτες για να "ισοφαρίσουν" τη Μάνδρα.
Και παρακαλάνε για νεκρούς από τον κορωνοϊό για να "πατσίσουν" το Μάτι.

Ελεεινά σκατόψυχα ανθρωποειδή.
Αlea jacta est
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Papa John έγραψε: 06 Απρ 2020, 11:31 Τρέμω στην ιδέα ότι θα μπορούσε να είναι διαχειρίστρια στην πολυκατοικία που μένουμε.
:lol:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

ετσι και αλλιως τα τσολια της νεας δημοκρατιας εχουν ξεφτυλιστει με το Ματι.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

To ρώτησα και αλλού : ξέρει κανεις εάν έχει σχέση με τον παλιό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νομάρχη Λέσβου Δημήτρη Βουνάτσο;
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Αυτη ειναι η αριστερα.
Μαλιστα η τοπικη του συριζα εβγαλε ανακοινωση καταδικης γιατι λεει κανει κακο στον χωρι αλλα δεν τη διεγραψε.
Μιλαμε για αρουραιους κανονικους.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Δυστυχώς έτσι είναι λίγο πολύ το 62% του εκλογικού σώματος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
georgebi

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Ο συριζα μια χαρά κάνει τυμβωρυχία. Την έκανε όταν ήταν αντιπολίτευση με τα μαγκάλια και τις αυτοκτονίες που μαγικά εξαφανίστηκαν όταν πήραν την εξουσία. Τώρα με περίεργο τρόπο τη σκυτάλη πήραν οι κκουέδες αλλά τα σκήπτρα συνεχίζει να τα κρατάει π σύριζα. Θα μετράει νεκρούς λέει η πανηλίθια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

πατησιωτης έγραψε: 06 Απρ 2020, 11:48 To ρώτησα και αλλού : ξέρει κανεις εάν έχει σχέση με τον παλιό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νομάρχη Λέσβου Δημήτρη Βουνάτσο;
https://twitter.com/foivosloxias/status ... 8746767361
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

πατησιωτης έγραψε: 06 Απρ 2020, 11:48 To ρώτησα και αλλού : ξέρει κανεις εάν έχει σχέση με τον παλιό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νομάρχη Λέσβου Δημήτρη Βουνάτσο;
Δεν ξέρω αν πρόκειται για αυτή αλλά η γυναίκα του λεγόταν Μυρσίνη.

υ.γ. Τώρα που το είδα...όχι...ο πατέρας της λεγόταν Γρηγόριος Βουνάτσος, άρα δεν είναι η γυναίκα του Δημήτρη.
Αlea jacta est
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”