δεν ειναι θεμα εμπιστοσυνης ειναι οτι ο αρθρογραφος παρεθεσε ενα ποσοστο και καμια πηγη για αυτο!δεν εβαλε καν την ερευναnostromos έγραψε: 06 Απρ 2020, 01:53εγω δεν εμπιστευομαι γενικως παρα ελαχιστα ... απο οσα διαβαζω βαζω εδω το 1/50 ...αλλα απο καπου πρεπει να πιαστουμε ... μεχρι τωρα ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ για την Κινα σιγα σιγα επιβεβαιωνετε εστω και τμηματικαΚόκκορας έγραψε: 06 Απρ 2020, 01:49 nostromos εννοειται πως δεν εμπιστευομαι αρθρα απο ιστοσελιδες που δεν διαβαζω
και ιδιως ερευνες που δεν εχω δει πουθενα
μπορει οα ρθρογραφος να εννοει κατι αλλο και να γραφει κατι αλλο,μπορει η ερευνα να εγινε λαθος,να δινει λαθος στοιχεια
δεν τοε χουμε δει;
εδω ανεβηκε ερευνα δημοσιευμενη απο εναν ιατρο που ελεγε τι ελεγε,κατερριφθη(θυμαμαι ειχα γραψει καποια μηνυματα,δεν χρειαζοταν καμια ιδιαιτερη προβληματικη βεβαια)ευκολα
αλλος αρθρογραφος καπου παρεθεσε σε αρθρο οτι μπετον οι ασυμπτωματικοι ειναι τοσοι,μπαινεις στην ερευνα λεει καποια πραγματα που ενταξει..μια αποπειρα ηταν
φυσικα λοιπον και δεν προκειται να δεχτω ενα αρθρο απο μια ιστοσελιδα
και ξαναλεω δεν εχω καταλαβει τι εννοουν!οτι μολις το 5% ειναι ασυμπτωματικοι σε αυτον τον ιο; που το βασιζουν; ποιο ειναι το δειγμα που εχουν στην ερευνα!
για τι συμπτωματα τελικα μιλανε...σε ποσο χρονικο διαστημα νοσουν
μα ειναι στα κινεζικα!
ε και που δημοσιευτηκε τελος παντων αυτη η ...ερευνα που δεν μεταφραστηκε πουθενα!
μα το ειπε η κυρια!
ε που ειναι οι δηλωσεις της κυριας εστω
τελος παντων
δεν εκφραζω αποψη!απλα σου λεω πως δεν μπορει να γινει κατι δεκτο ελαφρα τη καρδια!επειδη καποιο ΜΜΕ καπου στον πλανητη.μπορει να ναι ετσι,μπορει οχι
αλλα χωρις δεδομενα ...