Το τραγικο ειναι οτι ενω εχει χασει συγγενεις στον συμμοριπολεμο απο τους κομμουνιστες, εντουτοις παραμενει φανατικος αριστερος.Γάταρος έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:25Τις πίπες τις κάνεις εσύ και οι υπόλοιποι από το σινάφι σου στον Σαλάμ και στον κάθε Σαλάμ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2020, 20:30 Εγω βλακακο εχω χασει ανθρωπους στο σο'ι' μου απο κομμουνιστες στον εμφυλιο και δε περιμενω το καθε ακροδεξιο σκουπιδι να μου κανει κηρυγμα. Καταλαβες βλακακο? Αντε τωρα να κανεις καμια πιπα σε ΧΑγιτες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
efsyn Σαλάμ Αλντίν Ανεπιθύμητος στην Ελλάδα χωρίς να γνωρίζει τον λόγο...
- Μαύρο Πρόβατο
Re: efsyn Σαλάμ Αλντίν Ανεπιθύμητος στην Ελλάδα χωρίς να γνωρίζει τον λόγο...
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
- Μαύρο Πρόβατο
Η Ελλαδα βομβαρδισε τις χωρες τους;Manolis έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:27 Πρώτα βομβαρδίζουν τις χώρες τους και μετά λένε να μην τους σώζουν
Μπράβο είπες τη μαλακια σου.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:27Το τραγικο ειναι οτι ενω εχει χασει συγγενεις στον συμμοριπολεμο απο τους κομμουνιστες, εντουτοις παραμενει φανατικος αριστερος.Γάταρος έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:25Τις πίπες τις κάνεις εσύ και οι υπόλοιποι από το σινάφι σου στον Σαλάμ και στον κάθε Σαλάμ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2020, 20:30 Εγω βλακακο εχω χασει ανθρωπους στο σο'ι' μου απο κομμουνιστες στον εμφυλιο και δε περιμενω το καθε ακροδεξιο σκουπιδι να μου κανει κηρυγμα. Καταλαβες βλακακο? Αντε τωρα να κανεις καμια πιπα σε ΧΑγιτες
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Η Ελλάδα ανήκει στο νατοΜαύρο Πρόβατο έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:28Η Ελλαδα βομβαρδισε τις χωρες τους;Manolis έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:27 Πρώτα βομβαρδίζουν τις χώρες τους και μετά λένε να μην τους σώζουν
- Μαύρο Πρόβατο
Αν δεν ανηκε θα την ειχε καταπιει η Τουρκια μεσω πολεμου.Manolis έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:29Η Ελλάδα ανήκει στο νατοΜαύρο Πρόβατο έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:28Η Ελλαδα βομβαρδισε τις χωρες τους;Manolis έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:27 Πρώτα βομβαρδίζουν τις χώρες τους και μετά λένε να μην τους σώζουν
Καλά δε νομίζω να του σκότωσαν συγγενείς πρώτου βαθμού και αυτούς που σκότωσαν ενδεχομένως να μην τους είχε γνωρίσει ποτέ. Αλλά και ο Μπακογιάννης που του σκότωσαν τον πατέρα, από πίσω τους τρέχει και τους γλείφει. Είναι κάτι χειρότερο από το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Είναι η θηλυκή ψυχή που υποτάχθηκε στη σαγήνη της βίας.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:27Το τραγικο ειναι οτι ενω εχει χασει συγγενεις στον συμμοριπολεμο απο τους κομμουνιστες, εντουτοις παραμενει φανατικος αριστερος.Γάταρος έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:25Τις πίπες τις κάνεις εσύ και οι υπόλοιποι από το σινάφι σου στον Σαλάμ και στον κάθε Σαλάμ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2020, 20:30 Εγω βλακακο εχω χασει ανθρωπους στο σο'ι' μου απο κομμουνιστες στον εμφυλιο και δε περιμενω το καθε ακροδεξιο σκουπιδι να μου κανει κηρυγμα. Καταλαβες βλακακο? Αντε τωρα να κανεις καμια πιπα σε ΧΑγιτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 05 Απρ 2020, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Να πάρει τότε και τους πρόσφυγες που δημιούργησε το νατοΜαύρο Πρόβατο έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:32Αν δεν ανηκε θα την ειχε καταπιει η Τουρκια μεσω πολεμου.
Τώρα θα μου πείτε, σπαμάρεις. Ναί γιατί δε γουστάρω να μου πουλάνε τρέλα. Είχε πάει ένας κομμουνιστής βουλευτής μπροστά από τα έδρανα της Χ.Α. και φώναζε "δολοφόνοι". Ποιος ρε μάγκες; Ο κομμουνιστής. Που δολοφονούσαν μέχρι και ανήλικα παιδάκια. Έρχεται ο άλλος εδώ και μας λέει για στιλέτα και Χρυσαυγίτες, όταν αυτοί έσφαζαν παιδάκια. Ε όχι ρε φίλε. Δεν θα πουλάτε τρέλα.
Εσύ πού υπηρέτησες;Manolis έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:29Η Ελλάδα ανήκει στο νατοΜαύρο Πρόβατο έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:28Η Ελλαδα βομβαρδισε τις χωρες τους;Manolis έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:27 Πρώτα βομβαρδίζουν τις χώρες τους και μετά λένε να μην τους σώζουν
Οχι φιλε μου, το τραγικο ειναι οτι πεσατε σα τα κορακια να τον φατε αποκλειοντας το ενδεχομενο να θελει απλα να βοηθησει συνανθρωπους τους/ Το ξερω οτι ολοι οι ανθρωποι δε μετρανε το ιδιο για σας αλλα ευτυχως δεν ειναι ολοι ετσι. Καταλαβες ποιο ειναι το τραγικο?Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:27Το τραγικο ειναι οτι ενω εχει χασει συγγενεις στον συμμοριπολεμο απο τους κομμουνιστες, εντουτοις παραμενει φανατικος αριστερος.Γάταρος έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:25Τις πίπες τις κάνεις εσύ και οι υπόλοιποι από το σινάφι σου στον Σαλάμ και στον κάθε Σαλάμ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2020, 20:30 Εγω βλακακο εχω χασει ανθρωπους στο σο'ι' μου απο κομμουνιστες στον εμφυλιο και δε περιμενω το καθε ακροδεξιο σκουπιδι να μου κανει κηρυγμα. Καταλαβες βλακακο? Αντε τωρα να κανεις καμια πιπα σε ΧΑγιτες
- Μαύρο Πρόβατο
Εννοεις αυτους απο το Πακισταν και το Μπαγκλαντες; Γιατι μεχρι και απο το Μαροκο μας ερχονται...Manolis έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:33Να πάρει τότε και τους πρόσφυγες που δημιούργησε το νατο
- Golden Age
Μεταφρασμένο copy/paste απο Δυτικούς Αριστερούς. Το κάνουν δεκαετίες τώρα. Πάλι καλά που δεν έγραψε για αποικίες.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:28Η Ελλαδα βομβαρδισε τις χωρες τους;Manolis έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:27 Πρώτα βομβαρδίζουν τις χώρες τους και μετά λένε να μην τους σώζουν
- Golden Age
Η τελευταία επέμβαση του ΝΑΤΟ έγινε το 2001.Manolis έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:33Να πάρει τότε και τους πρόσφυγες που δημιούργησε το νατο
https://parallaximag.gr/life/vinteo-ith ... -sti-moria Ηθοποιός του Game of Thrones ξεσπά για την κατάσταση στη Μόρια. Tην αγανάκτησή της για τα όσα συμβαίνουν στη Μόρια εκφράζει η γνωστή ηθοποιός του Game of Thrones, Λένα Χίντεϊ, σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram. Ειδικότερα, στο βίντεο η ηθοποιός αφηγείται δακρυσμένη πως παρακολούθησε τις τραγικές συνθήκες στη Μόρια, στον καταυλισμό των προσφύγων και μεταναστών, ενώ απευθύνει έκκληση ώστε να σταματήσει αυτή η “τρέλα”, όπως τη χαρακτηρίζει. Aναλυτικά η τοποθέτηση της ηθοποιού: «Καλημέρα σε όλους. Μόλις είδα κάποια πολύ ενοχλητικά πλάνα από το προσφυγικό καμπ στην Μόρια. Ο φίλος μου Salam Aldeen το δημοσίευσε. Έχει απελαθεί επειδή βοηθούσε γυναίκες και παιδιά εκεί… Είναι ο μόνος λόγος που απελάθηκε: Η βοήθεια που έδινε σε ανθρώπους.看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 113 Απαντήσεις
- 2465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 14 Απαντήσεις