!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Περνάμε δύσκολες μέρες.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Re: Περνάμε δύσκολες μέρες.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

relativer777 έγραψε: 04 Απρ 2020, 21:43
Ο Γύπας είταν ένας πολύ πνευματόδης τύπος, όπως του λόγου σου ! Και αυτός είρωνας.
Όχι δεν θυμάσε καλά. Κάτι που έμοιαζε με Ρασπούτιν είχες άβαταρ.
Ποιά σκιά της ? Ούτε αυτή η σκια δεν φαίνεται.
Μια μαυρίλα νέτη σκέτη.
Βάλε ότι σε εκφράζει ή ότι σου αρέσει αλλά να διακρίνεται τί είναι.
:g030:
Είναι μικρή σε μέγεθος γι' αυτό φαίνεται έτσι.Στην πραγματικότητα είναι πολύ ωραία φωτό.

Κατάλαβα για πότε μιλάς,για το πολύ παλιό φόρουμ,που είχα αβατάρ τον Ras Tafari Makonen,ή αλλιώς,Haile Selassie,Αυτοκράτορα της Αιθιοπίας.

Τι μνημονικό έχεις ρε πστμ !!!

ΔΕΝ είμαι είρωνας,ολίγον καυστικός και μαλάκας,that's all.

Για τον Γύπα,ακόμη δεν έχω καταλάβει ποιον εννοείς.
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

Papa John έγραψε: 04 Απρ 2020, 21:52
relativer777 έγραψε: 04 Απρ 2020, 21:43
Ο Γύπας είταν ένας πολύ πνευματόδης τύπος, όπως του λόγου σου ! Και αυτός είρωνας.
Όχι δεν θυμάσε καλά. Κάτι που έμοιαζε με Ρασπούτιν είχες άβαταρ.
Ποιά σκιά της ? Ούτε αυτή η σκια δεν φαίνεται.
Μια μαυρίλα νέτη σκέτη.
Βάλε ότι σε εκφράζει ή ότι σου αρέσει αλλά να διακρίνεται τί είναι.
:g030:
Είναι μικρή σε μέγεθος γι' αυτό φαίνεται έτσι.Στην πραγματικότητα είναι πολύ ωραία φωτό.

Κατάλαβα για πότε μιλάς,για το πολύ παλιό φόρουμ,που είχα αβατάρ τον Ras Tafari Makonen,ή αλλιώς,Haile Selassie,Αυτοκράτορα της Αιθιοπίας.

Τι μνημονικό έχεις ρε πστμ !!!

ΔΕΝ είμαι είρωνας,ολίγον καυστικός και μαλάκας,that's all.

Για τον Γύπα,ακόμη δεν έχω καταλάβει ποιον εννοείς.
Μάλλον δεν είχατε συναντηθεί σε θεματολογία οπότε είναι φυσικό που δεν τον θυμάσαι.
Στο παλιό είμασταν πολυπληθέστερη από ότι στο νέο.
Σε σημείο που αισθάνομαι μοναξιά με τόσο λίγα μέλη στο νέο.
Για μαλάκας δεν είσαι ούτε ήσουν. Σε θυμάμαι στο παλιό ήσουν πολύ προσεκτικός στις εκφράσεις και διατυπώσεις σου.
Απλά ρώτησα για τον Γύπα, μήπως τον γνώριζες είταν πολύ παλαιό μέλος.
Τα λέμε.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

foscilis έγραψε: 04 Απρ 2020, 19:25 Πέρα από την κομματική αλητεία, πρέπει να καταλάβετε ότι για τους ρακόμελους η εφηβική ανυπακοή στους κανόνες της κοινωνικής συμβίωσης όπως και η αμφισβήτησή τους είναι ταυτότητα.

Κοινώς δεν πρόκειται να πάψουν να είναι ανώριμα κωλόπαιδα παρά το ότι οι πιο πολλοί έχουν πενηνταρίσει και βάλε, ακόμα κι αν κυριολεκτικά κρέμονται ζωές από αυτό.
:g030: :smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Niki έγραψε: 04 Απρ 2020, 18:59 Περνάμε όλοι δύσκολες μέρες.
Έχουν αποφασιστεί κάποια μέτρα.Το κράτος προσπαθεί να περιορίσει τους νεκρούς.Μιλάμε για ανθρώπους που πεθαίνουν καθημερινά.
Δεν θα ξεχάσω αυτόν από την Καστοριά που είπε , έθαψα 5 μέλη από την οικογένεια μου και ήμουνα μόνος δεν είχα ένα ώμο να κλάψω.
Ξέρω ότι όλους έχουν σπάσει τα νεύρα μας.
Αλλά συνέχεια βλέπω κάποιους να προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε όλη την προσπάθεια κυβέρνησης , αντιπολίτευσης και σύσσωμου του Ελληνικού πολιτικού και επιστημονικού ανθρώπινου δυναμικού γενικότερα.
Είτε λέγοντας ότι είναι άδικη η καραντίνα σε hot spot.
Είτε είναι άδικη η καταγγελία του αστέγου που του δώσανε στέγη και έφυγε και γυρνούσε τους δρόμους.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Καταλαβαίνω ότι ένας μετανάστης βρίσκεται στον πάτο όπως λέμε και εμείς εδώ στην Κρήτη , προς θεού δεν το εννοούμε πνευματικά το λέμε από άποψη οικονομική.
Το ίδιο και ένας άστεγος.
Βεβαίως να τους δούμε με συμπάθεια.
Αλλά όταν τους προσφέρεται στέγη , φαγητό στην περίπτωση των μεταναστών και επίδομα και πρέπει να ακολουθούν τους νόμους και δεν το κάνουν και θέτουν σε κίνδυνο όλη την κοινότητα είτε ο επιχειρηματίας είσαι από την Ικαρία ,είτε μετανάστης είτε άστεγος πρέπει να καταγγέλλετε.
Αλλιώς τίποτα δεν κάνουμε.
Αλλιώς αδικείται η κοινότητα.
Ας μην προσπαθούμε όλοι να βρούμε λάθη εκεί που δεν υπάρχουν είμαστε μικρή χώρα και δόξα Τον Θεό λάθη υπάρχουν πολλά .
Ας μην δημιουργούμε και άλλα.
Έχουμε δίπλα μας ένα φασίστα γείτονα κάποιοι πετάνε αεροπλάνα συνέχεια να του κόψουν την φόρα κοιμούνται σε στρατώνες εμείς πότε θα αντιληφθούμε τί κάνουν όλοι αυτοί;
Οι γιατροί , οι νοσοκόμες , οι αστυνομικοί ο κόσμος στα σουπερμάρκετ κ.λ.π.
Αντί να ράβουμε όλες μάσκες καθόμαστε στον καναπέ και ψάχνουμε να βρούμε λόγο για να γκρινιάζουμε.
Πιστεύω ότι κρίνεται ο Πολιτισμός μας. Δεν ξέρω αν θα ήταν πράγματι φρόνιμο να καθόμαστε να ράβουμε μάσκες.
Γιατί τότε μιλάμε για άλλη νοοτροπία. Εμένα η νοοτροπία μου είναι ριζοσπαστική. Αν θες το δέχεσαι.
Να στηρίξουμε την πολιτική της κυβέρνησης. Έτσι θα στήσουμε μια σύγχρονη αστική δημοκρατία.
Εμείς οι Κομμουνιστές δεν πρέπει να είμαστε αντίθετοι μ' αυτό. Ξέρουμε ότι ο καπιταλισμός εγκυμονεί τον σοσιαλισμό.
και μην ξεχνάμε το Εθνικό. Πάνω από όλα είναι το Εθνικό. Ενδοσκόπηση τώρα.
Αν ΤΩΡΑ δείξουμε ότι είμαστε αυτοδύναμοι σαν λαός, όχι μόνο το ξεπεράσαμε, αλλά έχουμε βγει υπερβολικά κερδισμένοι. Τόσο που θα είναι απίστευτο. 2c.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο »

Niki έγραψε: 04 Απρ 2020, 20:53
κορόιδο έγραψε: 04 Απρ 2020, 20:49
Niki έγραψε: 04 Απρ 2020, 18:59 Δεν θα ξεχάσω αυτόν από την Καστοριά που είπε , έθαψα 5 μέλη από την οικογένεια μου και ήμουνα μόνος δεν είχα ένα
Δεν έγινε τέτοιο πράγμα. Στη Δαμασκηνιά πέθαναν πατέρας και γιος.
Τον έδειξε στον Σκαι ή Τατιάνα.
Δεν ξέρω αν είναι η Δαμασκηνιά στην Καστοριά αυτό που είπανε ήτανε Καστοριά.
Δεν είπε για δύο άτομα είπε 5 άτομα.
Συγκεκριμένα είπε 5 δικούς μου ανθρώπους.
Δύο φορές είδα την σημερινή εκπομπή και δεν είπαν τίποτα τέτοιο. Μίλησαν από το χωριό Φούστανη της Πέλλας και όχι από την Καστοριά. Αν θέλεις πες μου από το σάιτ του ΣΚΑΙ σε ποιο σημείο το λέει.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

κορόιδο έγραψε: 04 Απρ 2020, 23:49
κορόιδο έγραψε: 04 Απρ 2020, 20:49

Δεν έγινε τέτοιο πράγμα. Στη Δαμασκηνιά πέθαναν πατέρας και γιος.
Δύο φορές είδα την σημερινή εκπομπή και δεν είπαν τίποτα τέτοιο. Μίλησαν από το χωριό Φούστανη της Πέλλας και όχι από την Καστοριά. Αν θέλεις πες μου από το σάιτ του ΣΚΑΙ σε ποιο σημείο το λέει.
Συγνώμη αν σου έδωσα να καταλάβεις ότι είναι σημερινή είδηση.

viewtopic.php?f=13&t=19765&p=1192102&hi ... 9#p1192102

Στην εκπομπή της Τατιάνας.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο »

Niki έγραψε: 05 Απρ 2020, 00:00
κορόιδο έγραψε: 04 Απρ 2020, 23:49

Συγνώμη αν σου έδωσα να καταλάβεις ότι είναι σημερινή είδηση.

viewtopic.php?f=13&t=19765&p=1192102&hi ... 9#p1192102

Στην εκπομπή της Τατιάνας.
Μην ζητάς συγγνώμη, έπρεπε να δω την ημερομηνία. Τώρα βλέπω την εκπομπή στις 29/3, ελπίζω να το βρω.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Λυπάμαι πραγματικά που βλέπω κάποιους να εκμεταλλεύονται τον πόνο μιας μάνας και τον θάνατο ενός ανθρώπου σε τέτοιες μέρες για να περάσουν πολιτικές θέσεις.
Κάποιοι λέγοντας ότι αν δεν ήτανε Έλληνας και ήτανε μετανάστης θα είχε ευνοϊκότερη μεταχείριση κάποιοι άλλοι μιλώντας για τον καπιταλισμό.
Μόνο διαφημίσεις δεν είδα.
Κατά τα άλλα όλα τα κόμματα βάζουν πλάτη. :e040:
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”