ότι πεις εσύ. Άντε τώρα στον Έβρο με τους Γερμανούς νεοναζί.Veni Vidi Vici έγραψε: 05 Απρ 2020, 19:19Προτιμότερο από το "Σκουπιδότοπος της Ευρώπης".κορόιδο έγραψε: 05 Απρ 2020, 19:13Το ότι βρέθηκαν τι σου λέει; Εμένα μου λέει ''Ασπίδα της Ευρώπης''. Το θέλεις;Veni Vidi Vici έγραψε: 05 Απρ 2020, 19:09
Το ότι κατόπιν απόφασης της ΕΕ, στα σύνορά μας βρέθηκαν Πολωνοί,Ιταλοί,Τσέχοι, Σλοβάκοι συνοριοφύλακες είναι ακροδεξιό και φασιστικό;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γερμανική γνωμοδότηση καταλήγει στο ότι η Ελλάδα παραβίασε διεθνές δίκαιο στον Έβρo
Re: Γερμανική γνωμοδότηση καταλήγει στο ότι η Ελλάδα παραβίασε διεθνές δίκαιο στον Έβρo
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Re: Γερμανική γνωμοδότηση καταλήγει στο ότι η Ελλάδα παραβίασε διεθνές δίκαιο στον Έβρo
Ψάξε στο λήμμα "Ειδομένη" να δεις τι γίνεται όταν οι δικοί σου άνοιξαν τα σύνορα. Όχι πως δεν ξέρεις.κορόιδο έγραψε: 05 Απρ 2020, 19:26Βρε λεβέντη, δεν πρέπει να μένουν εδώ όσοι έρχονται. Να ανοίξουμε τα σύνορα και να φεύγουν και να σταματήσουμε να είμαστε το κορόιδο της Ευρώπης. 20 χιλιάδες στη Λέσβο των 25 χιλιάδων Ελλήνων. Να συνεχίσω;
Θέλετε να ξανανοίξουν τα σύνορα για να μας απομονώσει η ΕΕ ξανά, μην είστε οι μόνοι βλάκες που το έκαναν αυτό και επιπλέον ως αντιπολίτευση να λέτε τα δικά σας.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Η εθνικη ασφαλεια πανω απ ολα. Μπροστα στην εθνικη ασφαλεια αυτες οι γνωμοδοτησεις ειναι της πλακας. Ακομα και η πολυ φιλη του ερντογαν μερκελ θα συμφωνει σε αυτο και πολυ συγκεκριμενα για τη δικη μας περιπτωση που ηταν ξεκαθαρα επιθετικη κινηση.
Ποιοι είναι οι δικοί μου;Juno έγραψε: 05 Απρ 2020, 19:28Ψάξε στο λήμμα "Ειδομένη" να δεις τι γίνεται όταν οι δικοί σου άνοιξαν τα σύνορα. Όχι πως δεν ξέρεις.κορόιδο έγραψε: 05 Απρ 2020, 19:26Βρε λεβέντη, δεν πρέπει να μένουν εδώ όσοι έρχονται. Να ανοίξουμε τα σύνορα και να φεύγουν και να σταματήσουμε να είμαστε το κορόιδο της Ευρώπης. 20 χιλιάδες στη Λέσβο των 25 χιλιάδων Ελλήνων. Να συνεχίσω;nemo έγραψε: 05 Απρ 2020, 19:21
βρε κορόιδο πόσους θα δεχτούμε ακόμη μεχρι να αρχίσει να δουλεύει το ρημάδι που έχετε για εγκέφαλο;![]()
Θέλετε να ξανανοίξουν τα σύνορα για να μας απομονώσει η ΕΕ ξανά, μην είστε οι μόνοι βλάκες που το έκαναν αυτό και επιπλέον ως αντιπολίτευση να λέτε τα δικά σας.
Αν είσαι ευρωενωσιόφρων, τότε θα μένουν στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα και θα τρως τον σανό του Μητσοτάκη για ''ασύμμετρη απειλή από τους εισβολείς'' και τελευταία για ''βιολογικό πόλεμο του Ερντογάν''.
Εδώ και δέκα χρόνια ο σανός έχει γίνει το εθνικό μας φαγητό παραμερίζοντας την φασολάδα.
edit. Με το ''θα μας απομονώσει η ΕΕ έκλαψα''.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
- Veni Vidi Vici
Γερμανοί νεοναζί στον Έβρο με περιβραχιόνιο της ΕΕ!κορόιδο έγραψε: 05 Απρ 2020, 19:28ότι πεις εσύ. Άντε τώρα στον Έβρο με τους Γερμανούς νεοναζί.Veni Vidi Vici έγραψε: 05 Απρ 2020, 19:19Προτιμότερο από το "Σκουπιδότοπος της Ευρώπης".κορόιδο έγραψε: 05 Απρ 2020, 19:13
Το ότι βρέθηκαν τι σου λέει; Εμένα μου λέει ''Ασπίδα της Ευρώπης''. Το θέλεις;

Και Εσθονοί νεοναζί!@
https://www.news247.gr/kosmos/esthonia- ... 95524.html
Αlea jacta est
-
σύντροφος διαβάτης
είσαι ειδικός του διεθνούς δικαίου;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Απρ 2020, 17:30Δεν υπάρχει νόμος του διεθνούς δικαίου που να υποχρεώνει μια χώρα να δεχθεί με το ζόρι ανθρώπους που προσπαθούν με βίαιο τρόπο να μπουν στο έδαφος ντης χωρίς αυτή να τους θέλεισύντροφος διαβάτης έγραψε: 05 Απρ 2020, 17:18 στο θέμα της ΑΟΖ η Ελλάδα επικαλείται το διεθνές δίκαιο 5000 φορές τη μέρα.
Στο θέμα του Εβρου... δεν έχει δικαιοδοσία η επιτροπή´... στα αρχίδια μας η γνωμάτευση .....ατα παπάρια μας το διεθνές δίκαιο κλπ
αφτί οινε η δεκσιά.
Ειδικά τώρα που όλες οι χώρες της Ευρώπης Ένωσης με πρώτη και καλύτερη την Γερμανία έχουν κλείσει τα σύνορα τους καί δεν δέχονται πρόσφυγες που περνούν τα ελληνικά σύνορα για να μεταβούν σε αυτές τις χώρες
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Μην έχεις την εντύπωση ότι ο Τσύριζα και η Ν. Δημοπρασία διαφέρουν... ακριβώς την ίδια φιλελεύθερη, σοδομική και φιλοϊσλαμική κοσμοθέαση έχουν. Την ίδια εχθρότητα και φοβία προς την μοναδική ελληνορθόδοξη ιδιοπροσωπία. Οι συριζαίες απλώς την έχουν περάσει με ψευδοαριστερό επίχρισμα.Juno έγραψε: 05 Απρ 2020, 19:28Ψάξε στο λήμμα "Ειδομένη" να δεις τι γίνεται όταν οι δικοί σου άνοιξαν τα σύνορα. Όχι πως δεν ξέρεις.κορόιδο έγραψε: 05 Απρ 2020, 19:26Βρε λεβέντη, δεν πρέπει να μένουν εδώ όσοι έρχονται. Να ανοίξουμε τα σύνορα και να φεύγουν και να σταματήσουμε να είμαστε το κορόιδο της Ευρώπης. 20 χιλιάδες στη Λέσβο των 25 χιλιάδων Ελλήνων. Να συνεχίσω;nemo έγραψε: 05 Απρ 2020, 19:21
βρε κορόιδο πόσους θα δεχτούμε ακόμη μεχρι να αρχίσει να δουλεύει το ρημάδι που έχετε για εγκέφαλο;![]()
Όσοι δραπέτευσαν από τα Σόδομα είχαν την βοήθεια αγγέλου, το.ίδιο χρειαζόμαστε κι εμείς για να ξεφύγουμε από το κλουβί με τις τρελλές των ευρωκωμάτων...
-
σύντροφος διαβάτης
καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά ως πολίτης έχω την απαίτηση από την χώρα μου να εφαρμόζει το διεθνές δίκαιο.πατησιωτης έγραψε: 05 Απρ 2020, 17:35Αυτός είναι ο κόσμος.Οπως έγραψα σε άλλο ποστ για τους Κινέζους που διέδωσαν τον ιό, δεν υπάρχει διεθνές δικαιο διότι στερείται αστυνομίας.Δεν μπορεί να γίνει δίκη χωρίς αστυνομία και αστυνομία κρατών δεν υπάρχει.σύντροφος διαβάτης έγραψε: 05 Απρ 2020, 17:18 στο θέμα της ΑΟΖ η Ελλάδα επικαλείται το διεθνές δίκαιο 5000 φορές τη μέρα.
Στο θέμα του Εβρου... δεν έχει δικαιοδοσία η επιτροπή´... στα αρχίδια μας η γνωμάτευση .....ατα παπάρια μας το διεθνές δίκαιο κλπ
αφτί οινε η δεκσιά.
Τα κράτη είναι μεταξύ τους σε σχέσεις ισχύος και όχι δικαίου.Ολοι επικαλούνται το διεθνές δίκαιο αλλά ο καθένας εφαρμόζει ότι θέλει.
-
σύντροφος διαβάτης
όχι
Είσαι εσύ; Υπάρχει απόφαση ότι παραβιάστηκε;σύντροφος διαβάτης έγραψε: 05 Απρ 2020, 19:45είσαι ειδικός του διεθνούς δικαίου;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Απρ 2020, 17:30Δεν υπάρχει νόμος του διεθνούς δικαίου που να υποχρεώνει μια χώρα να δεχθεί με το ζόρι ανθρώπους που προσπαθούν με βίαιο τρόπο να μπουν στο έδαφος ντης χωρίς αυτή να τους θέλεισύντροφος διαβάτης έγραψε: 05 Απρ 2020, 17:18 στο θέμα της ΑΟΖ η Ελλάδα επικαλείται το διεθνές δίκαιο 5000 φορές τη μέρα.
αφτί οινε η δεκσιά.
Ειδικά τώρα που όλες οι χώρες της Ευρώπης Ένωσης με πρώτη και καλύτερη την Γερμανία έχουν κλείσει τα σύνορα τους καί δεν δέχονται πρόσφυγες που περνούν τα ελληνικά σύνορα για να μεταβούν σε αυτές τις χώρες
Δεν τρέπεσαι λέω γω. Το ευρωενωσιακό δίκαιο να εφαρμόζει και τίποτα άλλο.σύντροφος διαβάτης έγραψε: 05 Απρ 2020, 19:50καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά ως πολίτης έχω την απαίτηση από την χώρα μου να εφαρμόζει το διεθνές δίκαιο.πατησιωτης έγραψε: 05 Απρ 2020, 17:35Αυτός είναι ο κόσμος.Οπως έγραψα σε άλλο ποστ για τους Κινέζους που διέδωσαν τον ιό, δεν υπάρχει διεθνές δικαιο διότι στερείται αστυνομίας.Δεν μπορεί να γίνει δίκη χωρίς αστυνομία και αστυνομία κρατών δεν υπάρχει.σύντροφος διαβάτης έγραψε: 05 Απρ 2020, 17:18 στο θέμα της ΑΟΖ η Ελλάδα επικαλείται το διεθνές δίκαιο 5000 φορές τη μέρα.
αφτί οινε η δεκσιά.
Τα κράτη είναι μεταξύ τους σε σχέσεις ισχύος και όχι δικαίου.Ολοι επικαλούνται το διεθνές δίκαιο αλλά ο καθένας εφαρμόζει ότι θέλει.
-
σύντροφος διαβάτης
εγώ γιατί να ντραπώ;κορόιδο έγραψε: 05 Απρ 2020, 20:01Δεν τρέπεσαι λέω γω. Το ευρωενωσιακό δίκαιο να εφαρμόζει και τίποτα άλλο.σύντροφος διαβάτης έγραψε: 05 Απρ 2020, 19:50καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά ως πολίτης έχω την απαίτηση από την χώρα μου να εφαρμόζει το διεθνές δίκαιο.πατησιωτης έγραψε: 05 Απρ 2020, 17:35
Αυτός είναι ο κόσμος.Οπως έγραψα σε άλλο ποστ για τους Κινέζους που διέδωσαν τον ιό, δεν υπάρχει διεθνές δικαιο διότι στερείται αστυνομίας.Δεν μπορεί να γίνει δίκη χωρίς αστυνομία και αστυνομία κρατών δεν υπάρχει.
τότε;!σύντροφος διαβάτης έγραψε: 05 Απρ 2020, 19:58όχι
Πλάκα κάνω.σύντροφος διαβάτης έγραψε: 05 Απρ 2020, 20:02εγώ γιατί να ντραπώ;κορόιδο έγραψε: 05 Απρ 2020, 20:01Δεν τρέπεσαι λέω γω. Το ευρωενωσιακό δίκαιο να εφαρμόζει και τίποτα άλλο.σύντροφος διαβάτης έγραψε: 05 Απρ 2020, 19:50
καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά ως πολίτης έχω την απαίτηση από την χώρα μου να εφαρμόζει το διεθνές δίκαιο.
Παρεπιπτόντως, το ευρωενωσιακό δίκαιο δεν συμβαδίζει με το διεθνές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση