Που μπορώ να τον ακούσωbluerose έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:25Ξες ε;
Είναι αυτός που κάνει κατήχηση μέσα από τα βιβλία του αγαπημένου σου Άγιου
Του Αγίου Πορφυρίου
Δε κάνει πατερική
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρατείνεται η καραντίνα μέχρι τις 27 Απριλίου!
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Παρατείνεται η καραντίνα μέχρι τις 27 Απριλίου!
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
stergiosbik
Πες τα Μπουμπη!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:18ΑΝΙΚΑΝΟΙ ….
Ειχαν πει αρχικα μεχρις τις 9/04 τωρα 27/04.....με τους ασχετους που μπλέξαμε ζησε Μαη μου να φας τριφυλι.
ΝΔ_ξεφτιλες
Να βγει ολος ο κοσμος εξω,να ψοφανε μετα σαν τα ποντικια για να χαρειτε εσεις οι βρωμοαριστεροι.
Ρε ουστ λεμε.
Πρώτα ερχεσε στα ζωντανάΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:26Που μπορώ να τον ακούσωbluerose έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:25Ξες ε;
Του Αγίου Πορφυρίου
Δε κάνει πατερική
Να σε γνωρίσει
Τώρα με αυτό το τρόπο δε μπορείς
Μην αρχίσεις τίποτα περίεργα με μυστικισμός φοβάμαι
Δεν έχω ευλογία να σε καλέσω...θα τα μεταφερω
Μπορείς ότι δε μπορείς να καταλάβεις από τον Άγιο Πορφύριο να μου πεις να του πω
- Υδράργυρος
Με τα air condition το καλοκαιρι να δεις τι εχει να γινειdna replication έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:25αυτοί που θα βγουν πρώτοι, θα κολλήσουν και πρώτοιΚόκκορας έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:20 τα μοντελα βγαζουν μηδενισμο κρουσματων μεσα μαη,αρα τελη Μαη θα βγουμε παιδες απο τα σπιτια!λογικα
υπομονη
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τόση εμπιστοσύνη μου χειςbluerose έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:29Πρώτα ερχεσε στα ζωντανάΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:26Που μπορώ να τον ακούσωbluerose έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:25
Ξες ε;
Του Αγίου Πορφυρίου
Δε κάνει πατερική
Να σε γνωρίσει
Μπορείς ότι δε μπορείς να καταλάβεις από τον Άγιο Πορφύριο να μου πεις να του πω
Και μου λες ότι δεν ξέρω να φέρομαι
Ευχαριστώ
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Golden Age
Μέσα με τέλη Μαΐου θα αρχίσει να χαλαρώνει, εαν όλα πάνε καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 05 Απρ 2020, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Στην κομμουνιστική Κίνα πόσο καιρό κράτησ εη καραντίνα που ξεκίνησε απο το Δεκέμβριο; Κια γιατί ακόμη δεν αφήνουν τον κόσμο απο τη Γουχάν να μετακινηθεί στις διπλανές πόλεις;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:18
ΑΝΙΚΑΝΟΙ ….
Ειχαν πει αρχικα μεχρις τις 9/04 τωρα 27/04.....με τους ασχετους που μπλέξαμε ζησε Μαη μου να φας τριφυλι.
ΝΔ_ξεφτιλες
Πριν καμμιά βδομάδα ειδοποιήθηκαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:31Τόση εμπιστοσύνη μου χειςbluerose έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:29Πρώτα ερχεσε στα ζωντανά
Να σε γνωρίσει
Και μου λες ότι δεν ξέρω να φέρομαι
Ευχαριστώ
Άμεσα σκέφτηκα την αδερφή μου
Μου είπε όχι η υπεύθυνη
Τι να κάνω;
Πάω να ετοιμάσω το λάπτοπ να σουλουπωθω κτλ να βρω ωραίο φοντο
Κάντε ρε συ καμιά πορεία να φύγει ο ιός από τη χώρα, γιατί το αφήσατε ετσι και ταλαιπωρούμαστε τόσο καιρό?ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:18 ΑΝΙΚΑΝΟΙ ….
ΝΔ_ξεφτιλες
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Μαύρο Πρόβατο
Ενας να εβηχε σε μια τετοια υποτιθεμενη πορεια θα γινοντουσαν ολοι Κεντερηδες. Θα εσπαγαν το φραγμα της ταχυτητας του φωτος, η μαζα τους θα μετατρεποταν σε ενεργεια και θα πραγματοποιουνταν το ταξιδι προς τα πισω στον χωροχρονο...argouen έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:37Κάντε ρε συ καμιά πορεία να φύγει ο ιός από τη χώρα, γιατί το αφήσατε ετσι και ταλαιπωρούμαστε τόσο καιρό?ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:18 ΑΝΙΚΑΝΟΙ ….
ΝΔ_ξεφτιλες
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Θα σουλουπωθείς μόνο εάν εισακουστούν οι ευχές και προσευχές μου να γράφεις μόνο στο κατάλληλο σημείο ("ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ")
Αλλιώς θα είσαι μια ζωή blue rose σε πράσινο φόντο..
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Υδράργυρος
Μα οχι, καντε συλλαλητηριο εσεις. Τα δικα σας ειναι πιο μαζικα, ριχνουν και κυβερνησειςargouen έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:37Κάντε ρε συ καμιά πορεία να φύγει ο ιός από τη χώρα, γιατί το αφήσατε ετσι και ταλαιπωρούμαστε τόσο καιρό?ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:18 ΑΝΙΚΑΝΟΙ ….
ΝΔ_ξεφτιλες
Αντί να λες δόξα τω θεού που δεν έσκασε όλο αυτό στα χέρια σας, να μην ξέρετε κατά που να τρέξετε και σε ποιον να ρίξετε την ευθύνη (γιατί απο οργάνωση και συντονισμό τα είδαμε τα χαϊρια) γκρινιάζεις και από πάνω.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Το χειρότερο είναι ότι πραγματικά πιστεύουν ότι έπεσαν από ...τα συλλαλητήρια για το μακεδονικό!argouen έγραψε: 05 Απρ 2020, 15:04Αντί να λες δόξα τω θεού που δεν έσκασε όλο αυτό στα χέρια σας, να μην ξέρετε κατά που να τρέξετε και σε ποιον να ρίξετε την ευθύνη (γιατί απο οργάνωση και συντονισμό τα είδαμε τα χαϊρια) γκρινιάζεις και από πάνω.![]()
- Μαύρο Πρόβατο
Σωστα ολα αυτα.bluerose έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:07 Η απομόνωση των πολιτών θα διαρκέσει έως και τις 27 Απριλίου σύμφωνα με τον κ.Χαρδαλιά. Η απόφαση αυτή ήταν αναμενόμενη καθώς είχε προαναγγελθεί λίγο πολύ από την κυβέρνηση.
Πάντως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, αναφέρθηκε εκτενώς και σε όσους χρησιμοποιούν διάφορα τρικ για να μην ακολουθούν τα περιοριστικά μέτρα. ο κ.Χαρδαλιάς τόνισε μάλιστα ότι δεν θα δείξει καμία ανοχή σε όσους με τη συμπεριφορά τους υπονομεύουν τις προσπάθειες όλων των άλλων που είναι συνεπείς, θέτοντας σε κίνδυνο τις προσπάθειές τους όπως είπε
![]()
https://www.healthreport.gr/%CF%87%CE%B ... CE%BC/amp/
Για τους λαθρομεταναστες που κοβουν βολτα ξεμπαρκοι στους δρομους ειπε τιποτα; Θα τους κανουν αυστηρες συστασεις;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 144 Απαντήσεις