!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καταγγελία Βαρουφάκη: Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει μετοχές σε funds που αγοράζουν κόκκινα δάνεια
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Καταγγελία Βαρουφάκη: Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει μετοχές σε funds που αγοράζουν κόκκινα δάνεια
Το σχέδιο του Κούλη να βοηθήσει με το αζημίωτο τα funds να κερδοσκοπήσουν απλά ξεσκεπάστηκε από την κρίση του κορονοϊού.
Γι'αυτό το πουλάκι μου έβγαλε τη γραβάτα και συντάχθηκε με αυτούς που ζητάνε ευρωομόλογο...
Για να το πάρει και να ξεπληρώσει τους "επενδυτές", πήρε ο κώλος του φωτιά
Γι'αυτό το πουλάκι μου έβγαλε τη γραβάτα και συντάχθηκε με αυτούς που ζητάνε ευρωομόλογο...
Για να το πάρει και να ξεπληρώσει τους "επενδυτές", πήρε ο κώλος του φωτιά
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Καταγγελία Βαρουφάκη: Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει μετοχές σε funds που αγοράζουν κόκκινα δάνεια
Και το χειρότερο θα είναι η συνεχής οικονομική αιμορραγία της κοινωνίας που θα πληρώνει το 1/3 ή και το 1/2 του μισθού κάθε μήνα στα Νησιά Μάρσαλ, στο Λουξεμβούργο, στο Delaware κ.ο.κ.dna replication έγραψε: 04 Απρ 2020, 12:15
δηλαδή το περίφημο σχέδιο Ηρακλής που θα έδινε ανάσα στις τράπεζες είναι να τιτλοποίησουνε τα κόκκινα δάνεια και να τα πουλήσουν σε ξένα funds σε χαμηλότερη αξία με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.
Άλλη μια σίγουρη και εξασφαλισμένη επένδυση που ο επενδυτής θα πάρει τα λεφτά του πίσω οπωσδήποτε όπως τα διόδια του Μπομπολα...
Ο Τσίπρας το ξεκίνησε σε συννενόηση με τους τραπεζίτες και τα funds. Προϋπόθεση φυσικά η μη προστασία της πρώτης κατοικίας, αλλιώς τα funds δεν θα αγόραζαν. Έτσι ξεκίνησαν πιέσεις ώστε να βγαίνουν απορριπτικές οι περισσότερες αποφάσεις του νόμου Κατσέλη, και οι απορριφθέντες εξαιρούνται του τρέχοντος πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας. Για αυτούς τους λόγους ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί πλέον να ασκήσει καμία αντιπολίτευση. Το ΚΙΝΑΛ επίσης, οπότε η μόνη ουσιαστική αντιπολίτευση είναι το ΜέΡΑ25.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
To περιεργο θα ηταν να μην ειχε.
Hang on sloopy 
- Eθνικοκοινωνιστης
τον βαρουφακη χρειαζοσασταν για να σας το πει?
σε αυτα τα πρεακια συμμετεχουν και πρωην κυβερνητικοι ενω τα εδω νδουλικα γαυγιζουν για σταλινομαδουρους ενω συνεργαζονται πισω απο τις πλατες σας
σε αυτα τα πρεακια συμμετεχουν και πρωην κυβερνητικοι ενω τα εδω νδουλικα γαυγιζουν για σταλινομαδουρους ενω συνεργαζονται πισω απο τις πλατες σας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το διάβασα σήμερα το πρωί και ήθελα να ανοίξω νήμα.
Ο Βαρουφάκερ σε αυτά τα θέματα ήτανε πάντα σποτ ον (αυτός ήτανε και ο λόγος που τον εψήφισα στις έβροεκλογές, σε σχέση με τους υπόλοιπους εβροπέους ομολόγους του γαμάει δε και είναι και ήταν πάντα υπέρ μίας Ευρώπης πολύ πιο κοντά στις δικούς μου οραματισμούς γι' αυτήν, στα εθνικά θέματα είναι λίγο στον κόσμο του) , με καλύψανε πλήρως οι αναλύσεις του Πάολο στον πατ (wb πατ
) και του Άλεκ.
Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν όντως το τσοτακέϊκο έχει πάρε δώσε με τέτοιου είδους φαντς (βλέπε μκο). Όσο περνάει ο καιρός μου φαίνεται ότι ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης ο πρωθυπουργός είναι θύμα της ίδιας του της οικογένειας, το ότι είναι πολύ διαφορετικός από την αδερφή του ήταν πάντα πρόδηλο πάντως.
Ο Βαρουφάκερ σε αυτά τα θέματα ήτανε πάντα σποτ ον (αυτός ήτανε και ο λόγος που τον εψήφισα στις έβροεκλογές, σε σχέση με τους υπόλοιπους εβροπέους ομολόγους του γαμάει δε και είναι και ήταν πάντα υπέρ μίας Ευρώπης πολύ πιο κοντά στις δικούς μου οραματισμούς γι' αυτήν, στα εθνικά θέματα είναι λίγο στον κόσμο του) , με καλύψανε πλήρως οι αναλύσεις του Πάολο στον πατ (wb πατ
Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν όντως το τσοτακέϊκο έχει πάρε δώσε με τέτοιου είδους φαντς (βλέπε μκο). Όσο περνάει ο καιρός μου φαίνεται ότι ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης ο πρωθυπουργός είναι θύμα της ίδιας του της οικογένειας, το ότι είναι πολύ διαφορετικός από την αδερφή του ήταν πάντα πρόδηλο πάντως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν θελω να ριξω ξυδι στις πληγες, αλλά διαβασε αν θελεις το παρακατω αρθρο.πατησιωτης έγραψε: 04 Απρ 2020, 11:44 Και κάτι άλλο : δεν υπήρξε διάκριση ΜΙΚΡΟμετόχων και ΜΕΓΑΛΟμετόχων στις διάφορες ανακεφαλαιοποιήσεις.Ολες οι μετοχές αντιμετωπίσθηκαν με τον ίδιο τρόπο και όλες έχασαν την αξία τους.
https://bankingnews.gr/%CF%84%CF%81%CE% ... CE%BD.html
Μεταξυ αλλων γραφει,
Οι μέτοχοι, οι παλαιοί μέτοχοι, οι έλληνες και μικρομέτοχοι μηδενίστηκαν καταστράφηκαν, εξαϋλώθηκαν.
Τους δολοφόνησαν εν ψυχρώ και ταυτόχρονα κατέστρεψαν και το ΤΧΣ που επένδυσε 40 δισεκ. το 2013 τα οποία χάθηκαν οριστικά και αμετάκλητα.
Παρακατω γραφει,
Η ανακεφαλαιοποίηση έγινε με βιασύνη, προχειρότητα και γι΄ αυτή την άθλια διαδικασία ευθύνη έχει και η Τρόικα και η ελληνική κυβέρνηση.
Η μετοχή στο βιβλίο προσφορών καθορίστηκε στα 0,003 ευρώ.
Η τιμή του βιβλίου προσφορών τα 0,01 ευρώ σίγουρα η τιμή είναι σοκαριστική
Ξεσκεπάστηκε σχέδιο; Γνωστό από καιρό το πανυγήρι με τα funds. Δηλαδή πώς νομίζατε ότι θα καθάριζαν οι τράπεζες τα κόκκινα μέχρι το 2021 που τους είχαν πει;dna replication έγραψε: 04 Απρ 2020, 12:16 Το σχέδιο του Κούλη να βοηθήσει με το αζημίωτο τα funds να κερδοσκοπήσουν απλά ξεσκεπάστηκε από την κρίση του κορονοϊού.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο Βαρουφάκης έχει καμμιά εναλλακτική πρόταση που να ΜΗΝ περιλαμβάνει λεφτά από την Ευρώπη που αυτή δεν είναι διατεθειμένη να δώσει;sys3x έγραψε: 04 Απρ 2020, 21:20 Το διάβασα σήμερα το πρωί και ήθελα να ανοίξω νήμα.
Ο Βαρουφάκερ σε αυτά τα θέματα ήτανε πάντα σποτ ον (αυτός ήτανε και ο λόγος που τον εψήφισα στις έβροεκλογές, σε σχέση με τους υπόλοιπους εβροπέους ομολόγους του γαμάει δε και είναι και ήταν πάντα υπέρ μίας Ευρώπης πολύ πιο κοντά στις δικούς μου οραματισμούς γι' αυτήν, στα εθνικά θέματα είναι λίγο στον κόσμο του) , με καλύψανε πλήρως οι αναλύσεις του Πάολο στον πατ (wb πατ) και του Άλεκ.
Φυσικά όχι όπως δεν είχε και το 2015 και ποτέ.
Ο Βαρουφάκερ είναι προ γιούροπ έτσι κι αλλιώς και δεν το κρύβει, το 2015 ήμασταν στο ευρωσύστημα όπως και τώρα, δεν έχουμε δικό μας νόμισμα, από που ακριβώς νομίζεις ότι μπορούμε να πάρουμε λεφτά ή παίρνουμε αυτά που έχουμε ήδη;πατησιωτης έγραψε: 05 Απρ 2020, 09:31Ο Βαρουφάκης έχει καμμιά εναλλακτική πρόταση που να ΜΗΝ περιλαμβάνει λεφτά από την Ευρώπη που αυτή δεν είναι διατεθειμένη να δώσει;sys3x έγραψε: 04 Απρ 2020, 21:20 Το διάβασα σήμερα το πρωί και ήθελα να ανοίξω νήμα.
Ο Βαρουφάκερ σε αυτά τα θέματα ήτανε πάντα σποτ ον (αυτός ήτανε και ο λόγος που τον εψήφισα στις έβροεκλογές, σε σχέση με τους υπόλοιπους εβροπέους ομολόγους του γαμάει δε και είναι και ήταν πάντα υπέρ μίας Ευρώπης πολύ πιο κοντά στις δικούς μου οραματισμούς γι' αυτήν, στα εθνικά θέματα είναι λίγο στον κόσμο του) , με καλύψανε πλήρως οι αναλύσεις του Πάολο στον πατ (wb πατ) και του Άλεκ.
.
.
-
πατησιωτης
Μα ο Βαρουφάκης ζητάει τόσα που δεν του δίνουνε.Και όταν δεν του δίνουνε δεν έχει να πει κάτι άλλο.sys3x έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:34Ο Βαρουφάκερ είναι προ γιούροπ έτσι κι αλλιώς και δεν το κρύβει, το 2015 ήμασταν στο ευρωσύστημα όπως και τώρα, δεν έχουμε δικό μας νόμισμα, από που ακριβώς νομίζεις ότι μπορούμε να πάρουμε λεφτά ή παίρνουμε αυτά που έχουμε ήδη;πατησιωτης έγραψε: 05 Απρ 2020, 09:31Ο Βαρουφάκης έχει καμμιά εναλλακτική πρόταση που να ΜΗΝ περιλαμβάνει λεφτά από την Ευρώπη που αυτή δεν είναι διατεθειμένη να δώσει;sys3x έγραψε: 04 Απρ 2020, 21:20 Το διάβασα σήμερα το πρωί και ήθελα να ανοίξω νήμα.
Οραματίζεται μια ΕΕ που είναι ήδη ομοσπονδιακό κράτος σαν τις ΗΠΑ ενώ δεν είναι.Άλλο οι οραματισμοί όμως και άλλο η πραγματικότητα.
Εν προκειμένω δεν μας λέει πως θα αποπληρωθούν τα κόκκινα δάνεια.Δεν του αρέσει το σχέδιο αλλά ποιό είναι το δικό του σχέδιο;
Θα σου πω που οδηγείτο η κατάσταση πριν τον κορωνοιό εάν δεν προχωρούσε το σχέδιο.Δεδομένου ότι πλέον μπορείς να κάνεις ανακεφαλαιοποίηση με τους νέους κανόνες χωρίς bail in η κατάσταση θα πήγαινε σε κούρεμα καταθέσεων.Αυτό όμως δεν το λέει ο Βαρουφάκης όπως δεν είπε ποτέ πριν το 2015 ότι θα έβαζε capital controls και εάν δεν τον έδιωχνε ο Τσίπρας θα πήγαινε πιο πέρα.
Κοίταξε πατ, δεν είμαι αντιπρόσωπος του Βαρουφάκερ από την μία, από την άλλη τον παρακολουθώ αρκετά στενά, από αυτά που γράφεις μου δίνεις την εντύπωση ότι στην καλύτερη περίπτωση κάνεις τσέρυ πίκινγκ τις δηλώσεις του στην άλλη περίπτωση ότι δεν ξέρεις τι ακριβώς λέει ή δεν καταλαβαίνεις. Τα cc ήταν ειλημμένη απόφαση για μας από το Βερολίνο εφόσον δεν συνέχιζε τα τσιμπούκια και τα πισωκολλητά των προηγούμενων ο Βαρουφάκερ, είναι αδίστακτοι εγκληματίες.πατησιωτης έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:44Μα ο Βαρουφάκης ζητάει τόσα που δεν του δίνουνε.Και όταν δεν του δίνουνε δεν έχει να πει κάτι άλλο.sys3x έγραψε: 05 Απρ 2020, 14:34Ο Βαρουφάκερ είναι προ γιούροπ έτσι κι αλλιώς και δεν το κρύβει, το 2015 ήμασταν στο ευρωσύστημα όπως και τώρα, δεν έχουμε δικό μας νόμισμα, από που ακριβώς νομίζεις ότι μπορούμε να πάρουμε λεφτά ή παίρνουμε αυτά που έχουμε ήδη;πατησιωτης έγραψε: 05 Απρ 2020, 09:31
Ο Βαρουφάκης έχει καμμιά εναλλακτική πρόταση που να ΜΗΝ περιλαμβάνει λεφτά από την Ευρώπη που αυτή δεν είναι διατεθειμένη να δώσει;
Οραματίζεται μια ΕΕ που είναι ήδη ομοσπονδιακό κράτος σαν τις ΗΠΑ ενώ δεν είναι.Άλλο οι οραματισμοί όμως και άλλο η πραγματικότητα.
Εν προκειμένω δεν μας λέει πως θα αποπληρωθούν τα κόκκινα δάνεια.Δεν του αρέσει το σχέδιο αλλά ποιό είναι το δικό του σχέδιο;
Θα σου πω που οδηγείτο η κατάσταση πριν τον κορωνοιό εάν δεν προχωρούσε το σχέδιο.Δεδομένου ότι πλέον μπορείς να κάνεις ανακεφαλαιοποίηση με τους νέους κανόνες χωρίς bail in η κατάσταση θα πήγαινε σε κούρεμα καταθέσεων.Αυτό όμως δεν το λέει ο Βαρουφάκης όπως δεν είπε ποτέ πριν το 2015 ότι θα έβαζε capital controls και εάν δεν τον έδιωχνε ο Τσίπρας θα πήγαινε πιο πέρα.
Ο Βαρουφάκερ ήθελε να δοθεί όλο το βάρος στην ανάπτυξη και όχι στην ασφυξία της οικονομίας με ενέσεις για να κρατιέται ημιθανής, το κούρεμα ενός γενναίου μέρους του χρέους ήταν και είναι η μοναδική βιώσιμη (για την ελληνική οικονομία) λύση αλλά ακόμη μυαλό δεν έβαλες βλέπω καθώς τα ρίχνεις όλα σε αυτόν όπως κάνουν και οι μπαταχτήδες οι Γερμανοί, και οκ οι ναζί πάντα ναζί ήτανε, με σένα και τους υπόλοιπους σαν εσένα τι παίζει δε μπορώ να καταλάβω, τόσο δεμένα θεωρείς τα συμφέροντα σου με αυτά των γερμανικών τραπεζών; δε μπορεί να είσαι τόσο βλαξ.
Επίσης προσγειώσου στην πραγματικότητα, είμαστε εν μέσω πανδημίας και το κραχ είναι προ των πυλών, ξέρω είναι κρίμα που δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους άπληστους τεμπέληδες Έλληνες και γι' αυτό αλλά βρες κάπου αλλού να κρυφτείς ρε, φαίνεσαι πολύ πίσω από το δάχτυλο σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 05 Απρ 2020, 18:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
.
.
-
πατησιωτης
Μην αρχίζουμε πάλι τα ίδια.Η εναλλακτική στα μνημόνια ήταν Λαφαζάνης και όχι Βαρουφάκης.Φεύγεις από την ΕΕ και ζεις όπως μπορείς μόνος σου.Δεν θέλω να προχωρήσω σε χαρακτηρισμούς αλλά πως λέγεται αυτός που δεν καταλαβαίνει ότι δεν μπορείς να υποχρεώσεις άλλες χώρες να σου δώσουν λεφτά αν δεν θέλουν;sys3x έγραψε: 05 Απρ 2020, 18:00 Ο Βαρουφάκερ ήθελε να δοθεί όλο το βάρος στην ανάπτυξη και όχι στην ασφυξία της οικονομίας με ενέσεις για να κρατιέται ημιθανής, το κούρεμα ενός γενναίου μέρους του χρέους ήταν και είναι η μοναδική βιώσιμη (για την ελληνική οικονομία) λύση αλλά ακόμη μυαλό δεν έβαλες βλέπω καθώς τα ρίχνεις όλα σε αυτόν όπως κάνουν και οι μπαταχτήδες οι Γερμανοί, και οκ οι ναζί πάντα ναζί ήτανε, με σένα και τους υπόλοιπους σαν εσένα τι παίζει δε μπορώ να καταλάβω, τόσο δεμένα θεωρείς τα συμφέροντα σου με αυτά των γερμανικών τραπεζών; δε μπορεί να είσαι τόσο βλαξ.
Υπάρχει και άλλος δρόμος για τον Βαρουφάκερ, μία λίγο διαφορετική Ευρώπη από την σημερινή γερμανοκρατούμενη, εγώ αν και θα το ήθελα δεν βρίσκω με ποιον ακριβώς τρόπο θα μπορούσε να αλλάξει με την Γερμανία χμμ Γερμανία όπως την ξέρουμε. Ίσως τώρα δεδομένης της κατάστασης να είναι μία ευκαιρία αλλά και πάλι δε το νομίζω, θα βρουν τον τρόπο να τα γαμήσουνε τη μάνα πάλι οι Γερμανοί, είναι πάρα πολύ καλοί σε αυτό.πατησιωτης έγραψε: 05 Απρ 2020, 18:05Μην αρχίζουμε πάλι τα ίδια.Η εναλλακτική στα μνημόνια ήταν Λαφαζάνης και όχι Βαρουφάκης.Φεύγεις από την ΕΕ και ζεις όπως μπορείς μόνος σου.Δεν θέλω να προχωρήσω σε χαρακτηρισμούς αλλά πως λέγεται αυτός που δεν καταλαβαίνει ότι δεν μπορείς να υποχρεώσεις άλλες χώρες να σου δώσουν λεφτά αν δεν θέλουν;sys3x έγραψε: 05 Απρ 2020, 18:00 Ο Βαρουφάκερ ήθελε να δοθεί όλο το βάρος στην ανάπτυξη και όχι στην ασφυξία της οικονομίας με ενέσεις για να κρατιέται ημιθανής, το κούρεμα ενός γενναίου μέρους του χρέους ήταν και είναι η μοναδική βιώσιμη (για την ελληνική οικονομία) λύση αλλά ακόμη μυαλό δεν έβαλες βλέπω καθώς τα ρίχνεις όλα σε αυτόν όπως κάνουν και οι μπαταχτήδες οι Γερμανοί, και οκ οι ναζί πάντα ναζί ήτανε, με σένα και τους υπόλοιπους σαν εσένα τι παίζει δε μπορώ να καταλάβω, τόσο δεμένα θεωρείς τα συμφέροντα σου με αυτά των γερμανικών τραπεζών; δε μπορεί να είσαι τόσο βλαξ.![]()
Επίσης δεν ισχύει αυτό που γράφεις, αυτό απλά είναι η Γερμανική οπτική/θέση επί του θέματος και δεν είναι μόνον η Γερμανία στην ΕΕ, υπάρχει η Ιταλία η Γαλλία η Ισπανία κτλ. Τέσπα εσύ από κοντά όταν βλέπεις τον εαυτό σου βλέπεις έναν ρεαλιστή, εγώ από μακριά βλέπω έναν προσκυνημένο, το ξέρω ότι δεν το βλέπεις, φαίνεται, αλλά έτσι φαίνεσαι, δυστυχώς.
Κλάψε για τα γαμωλεφτά σου και συνέχισε να κατηγορείς τους συμπολίτες σου, εμείς φταίμε.
.
.
-
πατησιωτης
Στην τελική φάση οι μόνες χώρες που ήσαν κατα του grexit ησαν η Γαλλία,η Ιταλία και η Κϋπρος.sys3x έγραψε: 05 Απρ 2020, 18:14 Επίσης δεν ισχύει αυτό που γράφεις, αυτό απλά είναι η Γερμανική οπτική/θέση επί του θέματος και δεν είναι μόνον η Γερμανία στην ΕΕ, υπάρχει η Ιταλία η Γαλλία η Ισπανία κτλ. Τέσπα εσύ από κοντά όταν βλέπεις τον εαυτό σου βλέπεις έναν ρεαλιστή, εγώ από μακριά βλέπω έναν προσκυνημένο, το ξέρω ότι δεν το βλέπεις, φαίνεται, αλλά έτσι φαίνεσαι, δυστυχώς.
Δεν με απασχολούν οι χαρακτηρισμοί (προσκυνημένος κλπ) αλλά η πραγματικότητα.Πως είναι δυνατόν να μη βλέπεις ότι ο Λαφαζάνης έλεγε κάτι άλλο ενώ ο Βαρουφάκης ήταν ο άνθρωπος από το μελλον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 945 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 0 Απαντήσεις