Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιουν 2018, 13:21
Είναι πακέτο να είσαι παχύς. Όσοι δεν το έχουν ζήσει δεν το καταλαβαίνουν. Στα 20'ς για ένα φεγγάρι ήμουν 20 κιλά πιο παχύς από οτι είμαι τώρα.
Δεν είναι μόνο τα δικά σου, δηλαδή κκή φυσική κατάσταση και όπου πας να κάτσεις να πρέπει να ξεκουμπώνεις κουμπια αλλιώς υποφέρεις. Είναι και οι γύρω σου που φροντίζουν συνέχεια να στο θυμίζουν "καλέ πως πάχυνες έτσι", να σε απορρίπτουν χύμα "γιατι είσαι χοντρός", οι φίλοι σου να χλευάζουν το ντύσιμο σου γιατί τα ρούχα σου σου είναι στενά, όλοι να γινονται διαιτολόγοι σου και καλοθελητές και να σου κουρελιάζουν την ψυχολογία σου για το καλό σου δήθεν. Το έχω απωθήσει
Κι εμένα με μπούκωνε η γιαγιά μου όσο δεν πάει. Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Αυτονομήθηκα κάποια στιγμή στα 18 μου και έβαλα πρόγραμμα στη ζωή μου. Η γιαγιά μου ακόμα νομίζει ότι "είμαι άρρωστη" ή "χλωμή" και λυπάται όλους τους αδύνατους στον πλανήτη. Τι να κάνουμε τώρα, να τις αλλάξουμε μυαλά; Χες το.
Δυσκολία δεν έχουν τα κιλά ΚΑΜΙΑ, το πιο εύκολο πράγμα είναι να χαθούν πέραν της πλάκας, απλό ισοζύγιο ενέργειας είναι. Η εμποτισμένη νοοτροπία των μανάδων μας στο κεφάλι μας σε ό,τι αφορά το φαί είναι που κάνει την ζημιά.
Το άλλο με την απόρριψη που λες δεν το κατάλαβα. Γκομενική εννοείς; Δεν καταλαβαίνω τι περίεργο έχει, με τον ίδιο τρόπο που σε απορρίπτουν επειδή είσαι κοντός ή αγύμναστος ή υπερβολικά γυμνασμένος ή υπερβολικά αδύνατος ή αβυζη ή άκωλη ή χίλιοι 2 λόγοι που λέγονται "γούστο". Ε μέσα σε αυτά τα γούστα είναι και τα κιλά, σιγά.
Οι φίλοι σου δε θα σε απορρίψουν για τα κιλά σου, είναι ΗΛΙΘΙΟ, βασικά είναι ανεπίτρεπτο να τεθεί θέμα κουβέντας. Επίσης, υπάρχουν τρόποι και τρόποι να θίξεις το ζήτημα, χωρίς να προσβάλεις τον άλλον. Εγώ έχω παιδική φίλη με μεγάλο πρόβλημα και έχει τεθεί πλέον θέμα ιατρικό, δεν ακούει κανένα δικό της. Εγώ όσες συζητήσεις έχω κάνει τις έχω κάνει, επειδή εκείνη τις ξεκίνησε και έδωσα μια γνώμη, όταν εκείνη ζήτησε. Το μόνο που κάνω και επιμένω και δεν πα να χτυπά τον κώλο της κάτω, δε θα αλλάξω ΠΟΤΕ γνώμη σε αυτό είναι ότι μαζί της δεν έχω πάει ΠΟΤΕ για φαί σε έξοδο. ΠΟΤΕ. Καμία μα καμία μα καμία μπουκιά της δε θα είναι ευθύνη μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”