Φοβερα ικανος - ευχεταιNaida έγραψε: 04 Απρ 2020, 14:03Για να υπερασπιστώ κάποιον πρέπει α) να δέχεται επίθεση και β) να μη μπορεί μονος του να τα βγάλει πέρα. Το α) το εχω καταλάβει οτι ισχύει αλλά το β) δεν νομίζω οτι χρειάζεται υπεράσπιση ο μπλάκι, είναι αρκετά ικανός μόνος του. Υπεραρκετά ικανός θα έλεγαΑγις έγραψε: 04 Απρ 2020, 14:00Σε αυτη την περιπτωση μιλαμε για εντελως ηλιθιο - μηδενικης κριτικης σκεψης ατομο κ φυσικα οτι γραφει παει αμεσα στον καλαθο αχρηστωνNaida έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:54
Αυτό είναι ανέφικτο. Σχετικά με την ιστορία του ροντβαιλερ πιθανόν να ειχε εμπιστοσύνη στο άτομο που του το μετέφερε και να το θεώρησε αληθινό γεγονος.
Εχεις ταλεντο στην υπερασπιση![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πιο μυθομανής χρήστης.
Re: Ο πιο μυθομανής χρήστης.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ναι, αλλα εχεις λογο, ειπαμε, ροντβαιλερ.Naida έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:03
Το αντίθετο θα έλεγα. Είμαι αρκετά δυσπιστη γενικότερα. Απλά δεν μπαινω στην διαδικασία να αμφισβητήσω κάποιον όταν δεν έχω λογο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ΣΤΑΜΑΤΑNaida έγραψε: 04 Απρ 2020, 14:03Για να υπερασπιστώ κάποιον πρέπει α) να δέχεται επίθεση και β) να μη μπορεί μονος του να τα βγάλει πέρα. Το α) το εχω καταλάβει οτι ισχύει αλλάΑγις έγραψε: 04 Απρ 2020, 14:00Σε αυτη την περιπτωση μιλαμε για εντελως ηλιθιο - μηδενικης κριτικης σκεψης ατομο κ φυσικα οτι γραφει παει αμεσα στον καλαθο αχρηστωνNaida έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:54
Αυτό είναι ανέφικτο. Σχετικά με την ιστορία του ροντβαιλερ πιθανόν να ειχε εμπιστοσύνη στο άτομο που του το μετέφερε και να το θεώρησε αληθινό γεγονος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μέγα λάθος του αν το κάνει αυτό.Αγις έγραψε: 04 Απρ 2020, 14:09Φοβερα ικανος - ευχεταιNaida έγραψε: 04 Απρ 2020, 14:03Για να υπερασπιστώ κάποιον πρέπει α) να δέχεται επίθεση και β) να μη μπορεί μονος του να τα βγάλει πέρα. Το α) το εχω καταλάβει οτι ισχύει αλλά το β) δεν νομίζω οτι χρειάζεται υπεράσπιση ο μπλάκι, είναι αρκετά ικανός μόνος του. Υπεραρκετά ικανός θα έλεγαΑγις έγραψε: 04 Απρ 2020, 14:00
Σε αυτη την περιπτωση μιλαμε για εντελως ηλιθιο - μηδενικης κριτικης σκεψης ατομο κ φυσικα οτι γραφει παει αμεσα στον καλαθο αχρηστων
![]()
ψοφους - καρκινους - βασανιστικους πονους - μαρτυρικους θανατους ...
Ξέρεις για ποσους έχω λόγο να μην πιστεύω ούτε οτι παίρνουν ανασα;Ασέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2020, 14:11ναι, αλλα εχεις λογο, ειπαμε, ροντβαιλερ.Naida έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:03
Το αντίθετο θα έλεγα. Είμαι αρκετά δυσπιστη γενικότερα. Απλά δεν μπαινω στην διαδικασία να αμφισβητήσω κάποιον όταν δεν έχω λογο.ηταν τετοια η χοντραδα που δεν γινεται να την προσπερασεις. ασε που εχει πιαστει και αλλου να λεει ανυποστατα, απλως μετα την χοντραδα κραταει χαμηλους τονους. που δηλαδη και να ηθελε, τι πιο χοντρο να πει; οτι πηγε περπατωντας μεχρι το φεγγαρι;
πρέπει να μπω στη διαδικασία να αμφισβητώ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναδάη αν το κάνεις επίτηδες σε παραδέχομαι ρε μλκ να το ξες.
Αν πάλι όχι
αλλά και πάλι έχω κλάσει πάνω μου
, τι να κάνω, ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά τι να κάνω, πες με.

Αν πάλι όχι
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
πιο ευκολο ειναι να κρατησω την αναπνοη μου 12 ωρες απο το ροντβαιλερ.Naida έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:54Αυτό είναι ανέφικτο. Σχετικά με την ιστορία του ροντβαιλερ πιθανόν να ειχε εμπιστοσύνη στο άτομο που του το μετέφερε και να το θεώρησε αληθινό γεγονος.Ερμής έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:42Αν σου πει κάποιος πως κράτησε την αναπνοή του κανένα 12ωρο θα τον πιστέψεις;Naida έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:03
Δεν λέω για την συγκεκριμένη ιστορία που απο.ότι θυμάμαι δεν την βιωσε ο ίδιος αλλά μας μετεφερε κάποιου άλλου την αφήγηση. Αν θυμάμαι καλα.
Αν το μεταφέρεις ως αληθές γεγονός θα φταίνε οι άλλοι που θα σπάνε πλάκα μαζί σου;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Η Νάιδα ΝΟΜΙΖΕΙ οτι είναι δύσπιστη, ενώ ισχύει το αντίθετο.
Οι αγαθοί άνθρωποι θεωρούν τον εαυτό τους δύσπιστο και ζόρικο, ενώ οι πονηροί παρουσιάζουν τον εαυτό τους ως αθώο.
Οι αγαθοί άνθρωποι θεωρούν τον εαυτό τους δύσπιστο και ζόρικο, ενώ οι πονηροί παρουσιάζουν τον εαυτό τους ως αθώο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το κανει συνεχως .Naida έγραψε: 04 Απρ 2020, 14:15Μέγα λάθος του αν το κάνει αυτό.Αγις έγραψε: 04 Απρ 2020, 14:09Φοβερα ικανος - ευχεταιNaida έγραψε: 04 Απρ 2020, 14:03
Για να υπερασπιστώ κάποιον πρέπει α) να δέχεται επίθεση και β) να μη μπορεί μονος του να τα βγάλει πέρα. Το α) το εχω καταλάβει οτι ισχύει αλλά το β) δεν νομίζω οτι χρειάζεται υπεράσπιση ο μπλάκι, είναι αρκετά ικανός μόνος του. Υπεραρκετά ικανός θα έλεγα![]()
ψοφους - καρκινους - βασανιστικους πονους - μαρτυρικους θανατους ...
Δεν ειναι απλα λαθος.
Ειναι προβληματικο σκατοψυχο ατομο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτός μπορεί να είχε εμπιστοσύνη αλλά αυτοί που θα σπάνε πλάκα δε θα έχουν καθόλου άδικο.Naida έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:54Αυτό είναι ανέφικτο. Σχετικά με την ιστορία του ροντβαιλερ πιθανόν να ειχε εμπιστοσύνη στο άτομο που του το μετέφερε και να το θεώρησε αληθινό γεγονος.Ερμής έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:42Αν σου πει κάποιος πως κράτησε την αναπνοή του κανένα 12ωρο θα τον πιστέψεις;Naida έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:03
Δεν λέω για την συγκεκριμένη ιστορία που απο.ότι θυμάμαι δεν την βιωσε ο ίδιος αλλά μας μετεφερε κάποιου άλλου την αφήγηση. Αν θυμάμαι καλα.
Αν το μεταφέρεις ως αληθές γεγονός θα φταίνε οι άλλοι που θα σπάνε πλάκα μαζί σου;
Πιθανό πιο ανέφικτη είναι η ιστορία με το ροντβάιλερ παρά κάποιος να κρατήσει την αναπνοή του 12 ώρες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σωστος.Kauldron έγραψε: 04 Απρ 2020, 14:18 Η Νάιδα ΝΟΜΙΖΕΙ οτι είναι δύσπιστη, ενώ ισχύει το αντίθετο.
Οι δυσπιστοι συνηθως ειναι εκεινοι που τρωνε την μεγαλυτερη διαστασεων στον πισινο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Να σε πω χαχανούλη να γουσταρεις;sys3x έγραψε: 04 Απρ 2020, 14:16 Ναδάη αν το κάνεις επίτηδες σε παραδέχομαι ρε μλκ να το ξες.
Αν πάλι όχιαλλά και πάλι έχω κλάσει πάνω μου
, τι να κάνω, ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά τι να κάνω, πες με.
![]()
Αν δεν το δω δεν το πιστεύω.Ασέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2020, 14:17πιο ευκολο ειναι να κρατησω την αναπνοη μου 12 ωρες απο το ροντβαιλερ.Naida έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:54Αυτό είναι ανέφικτο. Σχετικά με την ιστορία του ροντβαιλερ πιθανόν να ειχε εμπιστοσύνη στο άτομο που του το μετέφερε και να το θεώρησε αληθινό γεγονος.Ερμής έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:42
Αν σου πει κάποιος πως κράτησε την αναπνοή του κανένα 12ωρο θα τον πιστέψεις;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Καλώς, εσύ ώς βλήμα, δικαιολογείσαι !Βλήμα έγραψε: 03 Απρ 2020, 00:17 Για κάποιο περίεργο λόγο, η κοπέλα μου -που έγινε κοπέλα μου όταν την έσωσα με τις γροθιές μου από μια πολική αρκούδα και την γλύτωσε με μια τόσο μικρή αμυχή που τελικά δεν θα την εμποδίσει ούτε καν να συνεχίσει την καριέρα της στο μόντελινγκ, είπε χθες ότι είμαι ο μεγαλύτερος μυθομανής του κόσμου.
Γυναίκες![]()
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Δεν το έχω δει να το κάνει, τι να σου πω. Εάν δεχτηκε μαζική επίθεση ίσως να εκνευρίστηκε αρκετά αλλά και πάλι αδικαιολογητος.Αγις έγραψε: 04 Απρ 2020, 14:21Το κανει συνεχως .
Δεν ειναι απλα λαθος.
Ειναι προβληματικο σκατοψυχο ατομο .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εντάξει, αυτά τα κάνει και ο αντεράκος.Φοβερα ικανος - ευχεταιψοφους - καρκινους - βασανιστικους πονους - μαρτυρικους θανατους ...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Απρ 2020, 23:56
Απλα καποιοι ενοχλουνται με την ιδεα οτι την εχουν παιξει βλεποντας σε πορνοσαιτ καποια που εκανε σεξ μαζι μου και αντιδρουν σπασμωδικα
Τι διαβάζω ο άνθρωπας !
Όχι πως θεωρώ τον ΓΓ τελείως άχρηστο αλλά είναι εξωπραγματικό κάποιος να τον έχει κουδουνίσει με τις μούφες που αποκαλούνται ελληνικό πορνό
... και να καυχιέται ο ΓΓ γιά κάτι που δεν θα γίνει.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".