!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tσιοδρας: η λαθρομεταναστευση ειναι ευλογια
Re: Tσιοδρας: η λαθρομεταναστευση ειναι ευλογια
Παίδες, ο τίτλος του νήματος λέει "Α", το βίντεο και η απομαγνητοφώνησή του λέει "Β" και εμείς συζητάμε για το Α που λέει ο τίτλος και όχι για το Β που πραγματικά λέει το βίντεο.
Εντάξει, αντιλαμβάνομαι ότι είναι βαρετό να παρακολουθήσετε ένα βίντεο στα αγγλικά κάποιοι, αλλά κάντε ένα κόπο να το δείτε πριν τοποθετηθείτε.
Εντάξει, αντιλαμβάνομαι ότι είναι βαρετό να παρακολουθήσετε ένα βίντεο στα αγγλικά κάποιοι, αλλά κάντε ένα κόπο να το δείτε πριν τοποθετηθείτε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Έχει πλάκα πάντως η ευαισθησία του αντεράκου για τους λαθρο. Καλέ αυτός τελικά είναι πολύ γούτσου γούτσου.Juno έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:16Η κυβέρνηση δεν αποφάσισε πώς θα διανεμηθούν τα tests;under έγραψε: 03 Απρ 2020, 21:26 Ο Τσιοδρας ειναι γιατρος.
Οι ημιτρελλοι προφανως περιμεναν απο εναν γιατρο να πει οτι πρεπει να τους παλουκωνουμε.
Και αν έδωσε την εξουσία σε άλλον να το κάνει, δεν μπορεί να επέμβει τώρα που είδαμε όλοι πως τα ξοδεύουν αλύπητα όταν βρεθεί κρούσμα σε λαθρομετανάστη και αποκλείουν ολόκληρους οικισμούς χωρίς test αν βρεθεί κρούσμα σε Έλληνα;
Η ζωή του κάθε λαθρομετανάστη είναι πιο σημαντική από την ζωή της 40χρονης που πέθανε στο σπίτι της αβοήθητη;
Γιατί έχουν δικαιώματα σε έλεγχο οι λαθρομετανάστες και όχι οι Έλληνες; Ποιος πλήρωσε τα test, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ ή Διεθνής Αμνηστεία;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ αναφέρομαι στην πρακτική της κυβέρνησης να παρέχει στους λαθρο περίθαλψη που ΔΕΝ παρέχει στους Έλληνες (δηλαδή ιχνηλάτηση).AlienWay έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:17 Παίδες, ο τίτλος του νήματος λέει "Α", το βίντεο και η απομαγνητοφώνησή του λέει "Β" και εμείς συζητάμε για το Α που λέει ο τίτλος και όχι για το Β που πραγματικά λέει το βίντεο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ενώ οι Έλληνες που απλώς απομονώνονται χωρίς test και ιατρική εξέταση, πεθαίνουν στα σπίτια τους, όχι στον δρόμο οπότε είναι εντάξει.Highlander έγραψε: 04 Απρ 2020, 06:43
Ρε είσαι τελείως σκατοψυχος; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι ;
Προφανώς και ειμαστε πιο πλούσιοι από τους ταλαίπωρους που έρχονται και που έχουν χάσει τα σπίτια τους.
Και θα έπρεπε και να ντρέπεσαι που παραπονιέσαι που πληρώνουμε για να μην πεθαίνουν άνθρωποι στους δρόμους κι εν τω μεταξύ τα περισσότερα κονδύλια για πρόσφυγες και μετανάστες έρχονται από την ΕΕ.
Οι λαθρομετανάστες πάλι, για να μην πεθάνουν στον καταυλισμό, και test και νοσοκομείο και, αν χρειαστεί, Εντατική.
Seems legit!
Πλήρωσε η ΕΕ tests για COVID-19 ειδικά για τους λαθρομετανάστες και γι'αυτό οι Έλληνες πεθαίνουν στα σπίτια τους χωρίς να τους τσεκάρουν;Highlander έγραψε: 04 Απρ 2020, 06:43 Και θα έπρεπε και να ντρέπεσαι που παραπονιέσαι που πληρώνουμε για να μην πεθαίνουν άνθρωποι στους δρόμους κι εν τω μεταξύ τα περισσότερα κονδύλια για πρόσφυγες και μετανάστες έρχονται από την ΕΕ.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Σαχλαμάρες. Πρώτα από όλα είναι αναμενόμενο ως επιστήμονας να μην λέει ρατσιστικες παπαριες, και δεύτερον, η νέο δημοκρατία δεν τον έβαλε ως υπεύθυνο για το μεταναστευτικο, αλλά για την αντιμετωπιση της πανδημίας, άρα και ανοιχτά σύνορα να θέλει για όλους, είναι αδιάφορο. Επίσης, όποιος δε γουστάρει καθόλου μετανάστες, αφού έγινε πλέον η ευχή του πραγματικότητα, να πάει να μαζέψει καμία πατατα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Highlander
Εσύ έχεις διαμέρισμα, δε μένεις σαν τους "κροίσους" που "σου πίνουν το αίμα" κιόλας, σε παραπήγματα ή έστω οικίσκους.Kauldron έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:17Ε, πλήρωσέ τα εσύ που έχεις, εγώ δεν έχω μία.Το ποσοστό πρέπει να είναι και μικρότερο από 10% τα περισσότερα λεφτά τα δίνει η γερμανία και οι άλλες μεγάλες χώρες. Φυσικά είναι τραγικό να παραπονιέσαι που δίνουμε ένα τόσο μικρό ποσοστό.
Όσο για το παράπηγμα, μια χαρά υπάρχουν πολλοί που μένουν σε κανονικά διαμερίσματα (και καλύτερο απ' το δικό μου), ή οικίσκους (και πάλι πιο ωραία και μεγάλα απ' το δικό μου).
Και επειδή εγώ το αγόρασα με δικά μου λεφτά και δε μου το χάρισαν, εκτός απ' το χαρτζιλίκι, να μου δώσεις και ένα σπίτι. Καλά που το ανέφερες.
Περιμένω.
Ας εμεναν στην Τουρκια.![]()
Στην Τουρκία είχαν κανονικότατα δουλειά. Αλλά αυτοί θέλουν να τα 'χουν όλα τζάμπα στην Αουρώπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 04 Απρ 2020, 13:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Τι έγινε πραγματικότητα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:23 Επίσης, όποιος δε γουστάρει καθόλου μετανάστες, αφού έγινε πλέον η ευχή του πραγματικότητα, να πάει να μαζέψει καμία πατατα.
Με ψήνεις τώρα να κατέβω και να περάσω από το "κλειστό" πάρκο λίγα τετράγωνα πιο δίπλα για να δούμε πόσο έγινε "πραγματικότητα" το καθόλου λαθρομετανάστες. Πριν τρεις μέρες πάντως το γκρουπ που έπινε ανενόχλητο μπύρες εκεί δεν είχε φόβο προστίμου...
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Και πολλοί απ' αυτούς έχουν. Κατέβαινε το παραδάκι τώρα.Highlander έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:27Εσύ έχεις διαμέρισμα, δε μένεις σαν τους "κροίσους" σε παραπήγματα ή έστω οικίσκους.Kauldron έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:17Ε, πλήρωσέ τα εσύ που έχεις, εγώ δεν έχω μία.Το ποσοστό πρέπει να είναι και μικρότερο από 10% τα περισσότερα λεφτά τα δίνει η γερμανία και οι άλλες μεγάλες χώρες. Φυσικά είναι τραγικό να παραπονιέσαι που δίνουμε ένα τόσο μικρό ποσοστό.
Όσο για το παράπηγμα, μια χαρά υπάρχουν πολλοί που μένουν σε κανονικά διαμερίσματα (και καλύτερο απ' το δικό μου), ή οικίσκους (και πάλι πιο ωραία και μεγάλα απ' το δικό μου).
Και επειδή εγώ το αγόρασα με δικά μου λεφτά και δε μου το χάρισαν, εκτός απ' το χαρτζιλίκι, να μου δώσεις και ένα σπίτι. Καλά που το ανέφερες.
Περιμένω.
Ας εμεναν στην Τουρκια.![]()
Στην Τουρκία είχαν κανονικότατα δουλειά. Αλλά αυτοί θέλουν να τα 'χουν όλα τζάμπα στην Αουρώπα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εγώ όλο για έλλειψη εργατικών χεριών διαβάζω στην Ευρώπη. Αντε αρειε, πάρε τα στιβαρά σου μπράτσα, βάλε manowar στο κινητό, και ξεκινά. Και λίγο μαυρισματακι δεν βλάπτει, μη ξεχνάς και τον κασιδιαρη, τον μέγα αγωνιστή του ελληνισμού.Awesomatic έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:28Τι έγινε πραγματικότητα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:23 Επίσης, όποιος δε γουστάρει καθόλου μετανάστες, αφού έγινε πλέον η ευχή του πραγματικότητα, να πάει να μαζέψει καμία πατατα.
Με ψήνεις τώρα να κατέβω και να περάσω από το "κλειστό" πάρκο λίγα τετράγωνα πιο δίπλα για να δούμε πόσο έγινε "πραγματικότητα" το καθόλου λαθρομετανάστες. Πριν τρεις μέρες πάντως το γκρουπ που έπινε ανενόχλητο μπύρες εκεί δεν είχε φόβο προστίμου...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Highlander
Εσύ έχεις το διαμέρισμα σου και παραπονιέσαι για τους ανθρώπους που μένουν σε λασπωμένα παραπήγματα και στην καλύτερη σε οικίσκους (αυτοί που μένουν σε διαμερίσματα είναι ελάχιστοι) ότι το κράτος σου δίνει ένα μονοψήφιο ποσοστό από τα λεφτά που χρησιμοποιούνται για να επιζήσουν. Μιλάμε για εξαχρείωση.Kauldron έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:29Και πολλοί απ' αυτούς έχουν. Κατέβαινε το παραδάκι τώρα.Highlander έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:27Εσύ έχεις διαμέρισμα, δε μένεις σαν τους "κροίσους" σε παραπήγματα ή έστω οικίσκους.Kauldron έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:17
Ε, πλήρωσέ τα εσύ που έχεις, εγώ δεν έχω μία.
Περιμένω.
![]()
- Highlander
Α τους Έλληνες δεν τους βάζουν στην εντατική, τώρα δηλαδή διασωληνωμένοι είναι μόνο μετανάστες και όχι Έλληνες, τους Έλληνες τους αφήνουν σε λασπωμένα παραπήγματα.Juno έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:21Ενώ οι Έλληνες που απλώς απομονώνονται χωρίς test και ιατρική εξέταση, πεθαίνουν στα σπίτια τους, όχι στον δρόμο οπότε είναι εντάξει.Highlander έγραψε: 04 Απρ 2020, 06:43
Ρε είσαι τελείως σκατοψυχος; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι ;
Προφανώς και ειμαστε πιο πλούσιοι από τους ταλαίπωρους που έρχονται και που έχουν χάσει τα σπίτια τους.
Και θα έπρεπε και να ντρέπεσαι που παραπονιέσαι που πληρώνουμε για να μην πεθαίνουν άνθρωποι στους δρόμους κι εν τω μεταξύ τα περισσότερα κονδύλια για πρόσφυγες και μετανάστες έρχονται από την ΕΕ.
Οι λαθρομετανάστες πάλι, για να μην πεθάνουν στον καταυλισμό, και test και νοσοκομείο και, αν χρειαστεί, Εντατική.
Seems legit!![]()
Πλήρωσε η ΕΕ tests για COVID-19 ειδικά για τους λαθρομετανάστες και γι'αυτό οι Έλληνες πεθαίνουν στα σπίτια τους χωρίς να τους τσεκάρουν;Highlander έγραψε: 04 Απρ 2020, 06:43 Και θα έπρεπε και να ντρέπεσαι που παραπονιέσαι που πληρώνουμε για να μην πεθαίνουν άνθρωποι στους δρόμους κι εν τω μεταξύ τα περισσότερα κονδύλια για πρόσφυγες και μετανάστες έρχονται από την ΕΕ.
Τα τεστ γίνονται επειδή οι μετανάστες δεν έχουν δικά τους μεγάλα σπίτια, αλλά ζουν σε κακές συνθήκες συνωστισμένοι με πολλά άτομα ,άρα είναι υγειονομική βόμβα έστω και ένας να έχει τον ιό και να κολλήσει τους υπόλοιπους μετανάστες, θα πεθάνουν άπειροι στη μορια.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Veni Vidi Vici έγραψε: 03 Απρ 2020, 20:56 Αν ισχύουν τα από πάνω, θέλω 2 ώρες προθεσμία, να το ψάξω και να κάνω αίτηση για μέλος της ΧΑ.
Αυτοί διαλύθηκαν και μόνοι τους. Δεν χρειάζεται να πας και εσύ
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Highlander έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:31Εσύ έχεις το διαμέρισμα σου και παραπονιέσαι για τους ανθρώπους που μένουν σε λασπωμένα παραπήγματα και στην καλύτερη σε οικίσκους (αυτοί που μένουν σε διαμερίσματα είναι ελάχιστοι) ότι το κράτος σου δίνει ένα μονοψήφιο ποσοστό από τα λεφτά που χρησιμοποιούνται για να επιζήσουν. Μιλάμε για εξαχρείωση.Kauldron έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:29Και πολλοί απ' αυτούς έχουν. Κατέβαινε το παραδάκι τώρα.Highlander έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:27
Εσύ έχεις διαμέρισμα, δε μένεις σαν τους "κροίσους" σε παραπήγματα ή έστω οικίσκους.
Το διαμέρισμά μου το πλήρωσα ο ίδιος. Αν δεν είχα να το πληρώσω, ή αν δεν έχω στο μέλλον, θα μου το πάρουν και θα μένω σε παράπηγμα. Αυτοί για τίποτα δεν έχουν πληρώσει. Λοιπόν, πολύ μπλά μπλά ακούω, το παραδάκι πέσε.στην καλύτερη σε οικίσκους (αυτοί που μένουν σε διαμερίσματα είναι ελάχιστοι)
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Highlander
Αν δεν έχεις να το πληρώσεις θα πας σε δομή για άστεγους.Kauldron έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:39Highlander έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:31Εσύ έχεις το διαμέρισμα σου και παραπονιέσαι για τους ανθρώπους που μένουν σε λασπωμένα παραπήγματα και στην καλύτερη σε οικίσκους (αυτοί που μένουν σε διαμερίσματα είναι ελάχιστοι) ότι το κράτος σου δίνει ένα μονοψήφιο ποσοστό από τα λεφτά που χρησιμοποιούνται για να επιζήσουν. Μιλάμε για εξαχρείωση.Το διαμέρισμά μου το πλήρωσα ο ίδιος. Αν δεν είχα να το πληρώσω, ή αν δεν έχω στο μέλλον, θα μου το πάρουν και θα μένω σε παράπηγμα. Αυτοί για τίποτα δεν έχουν πληρώσει. Λοιπόν, πολύ μπλά μπλά ακούω, το παραδάκι πέσε.στην καλύτερη σε οικίσκους (αυτοί που μένουν σε διαμερίσματα είναι ελάχιστοι)
- EKPLIKTIKOS
Το πρόβλημα ειναι οτι καποια στιγμή τα λεφτα των αλλων τελειώνουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-