!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Jason Αντιγόνη
ωπ καλώς τον, δυναμική είσοδο βλέπω.blackpaint έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:42 γεια, ειμαι ο blackpaint και δηλωνω πως δεν ειμαι ο χρηστης καλοριφερ
επισης, δεν ημουν ποτε ο δαβιδ
κατα τ αλλα μια χαρα σας τα λεει ο καλοριφερ και μια χαρα οι ανασφαλειες και τα κομπλεξ σας εχουν πιασει κοκκινο.
τελικά το γιόγκα γκιρλ κάποιος *ούστης πρέπει να το καπάρωσε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- blackpaint
υπαρχει γιογκα γκιρλ εδω;sys3x έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:44ωπ καλώς τον, δυναμική είσοδο βλέπω.blackpaint έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:42 γεια, ειμαι ο blackpaint και δηλωνω πως δεν ειμαι ο χρηστης καλοριφερ
κατα τ αλλα μια χαρα σας τα λεει ο καλοριφερ και μια χαρα οι ανασφαλειες και τα κομπλεξ σας εχουν πιασει κοκκινο.
![]()
- hellegennes
Αφού σε κουράζει, θα μπορούσες να προσπαθήσεις να μην το κάνεις, γιατί μόνο αυτό κάνεις. Δεδομένα 0, μόνο αποψάρα και διαστρέβλωση της επιστήμης.kalorifer έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:33 με κουράζει η εμμονική συμπεριφορά και η αντιμετωπίση ενός θέματος με γνώμονα την προσωπική άποψη και όχι τα δεδομένα.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
όχι μάλλον, το θέλεις;blackpaint έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:46υπαρχει γιογκα γκιρλ εδω;sys3x έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:44ωπ καλώς τον, δυναμική είσοδο βλέπω.blackpaint έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:42 γεια, ειμαι ο blackpaint και δηλωνω πως δεν ειμαι ο χρηστης καλοριφερ
![]()
.
.
Καλό θα ήταν να ξεπερασεις τις εμμονές σου, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, τα κάλυψα όλα.hellegennes έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:47Αφού σε κουράζει, θα μπορούσες να προσπαθήσεις να μην το κάνεις, γιατί μόνο αυτό κάνεις. Δεδομένα 0, μόνο αποψάρα και διαστρέβλωση της επιστήμης.kalorifer έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:33 με κουράζει η εμμονική συμπεριφορά και η αντιμετωπίση ενός θέματος με γνώμονα την προσωπική άποψη και όχι τα δεδομένα.
![]()
- hellegennes
blackpaint έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:42 γεια, ειμαι ο blackpaint και δηλωνω πως δεν ειμαι ο χρηστης καλοριφερ
Τι σύμπτωση, όμως, ε; Βρήκες το νέο φόρουμ και έπεσες και κατευθείαν στο νήμα που σε χρειαζόταν. Μιλάμε για τύχη βουνό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
[42]
όχι, η ψυχιατρική προσπαθεί να λύσει καταστάσεις που ο ασθενής δεν θέλει να είναι αυτό που είναι. δεν θέλει να έχει κατάθλιψη, δεν θέλει να είναι παρανοϊκός, δεν θέλει να ακούει φωνές κ.ο.κ.hellegennes έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:30Εξηγείται όπως εξηγείται το να θέλει κανείς να είναι οτιδήποτε άλλο απ' αυτό που είναι ή να νομίζει ότι είναι άλλο απ' αυτό που είναι. Γι' αυτό δημιουργήθηκε η επιστήμη της ψυχιατρικής.[42] έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:27 δηλαδή το ότι θέλουν να είναι το αντίθετο φύλο ή να έχουν βυζιά ή οτιδήποτε πώς εξηγείται; δεν το θέλουν πραγματικά, προσποιούνται.
στην περίπτωση των transgender από ότι φαίνεται υπάρχει μια σκέψη αναθεώρησης των πραγμάτων. οπότε θα σου πρότεινα να μην είσαι τόσο απόλυτος.
μπορεί να κούκλαρε για jason αντιγόνη και να τον έφερε εδώ..hellegennes έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:49blackpaint έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:42 γεια, ειμαι ο blackpaint και δηλωνω πως δεν ειμαι ο χρηστης καλοριφερ
Τι σύμπτωση, όμως, ε; Βρήκες το νέο φόρουμ και έπεσες και κατευθείαν στο νήμα που σε χρειαζόταν. Μιλάμε για τύχη βουνό.
.
.
blackpaint έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:42 γεια, ειμαι ο blackpaint και δηλωνω πως δεν ειμαι ο χρηστης καλοριφερ
Ωραία, γιατί λίγο ακόμα και θα με έπειθαν πως όντως δεν είμαι εγώ και είμαι κάποιος άλλος
Η γιόγκα γκερλ είχε αλλάξει εκεί προς το τέλος στο νήμα για το άγαλμα του Φαλήρου, αλλά δεν θυμάμαι τι είχε γίνει.
Όχι, στην πραγματικότητα είμαι πάλι εγώ, κάτι που μπορεί να αποδείξει και η ip μας. Εκτός από την μανία καταδίωξης, τις εμμονές και την τάση διαστρέβλωσης επιστημονικών δεδομένων, έχεις κάποιο άλλο σύμπτωμα που θα σε έκανε να σκεφτείς σοβαρά την επίσκεψη σε έναν ειδικό ψυχικής υγείας ή θα συνεχίσεις να το παίζεις αστυνόμος Μπέκας και να μας κάνεις όλους να γελάμε;hellegennes έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:49blackpaint έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:42 γεια, ειμαι ο blackpaint και δηλωνω πως δεν ειμαι ο χρηστης καλοριφερ
-
[42]
αυτή η ανασφάλεια πάλι, να πρέπει να ξέρεις ποιος είναι ένας χρήστης πως προκύπτει; γι' αυτό έχουμε καταντήσει ίδρυμα εδώ και τόσα χρόνια και δεν μπαίνει νέο αίμα.
[42] έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:54 αυτή η ανασφάλεια πάλι, να πρέπει να ξέρεις ποιος είναι ένας χρήστης πως προκύπτει; γι' αυτό έχουμε καταντήσει ίδρυμα εδώ και τόσα χρόνια και δεν μπαίνει νέο αίμα.
Εγώ πάντως δεν έχω θέμα. Δήλωσα εξαρχής πως είμαι νέο μέλος, δεν έχω λόγο να πω ψέματα. Και όπως είπα ας ελεγχθεί και η ip μου. Από ένα σημείο και μετά καταντά εμμονή το να επιμένει κάποιος ενώ του έχεις εξηγήσει.
- blackpaint
ελληγενη, τα χουμε ξαναπει απο πολυ παλια για την αντιληπτικοτητα σου
ειμαι στο αλλο, στο διπλα που λετε, και απλα βαριομουνα να μπω εδω
το νημα το χω παρακολουθησει εδω και κατι μερες, αλλα ειλικρινα, εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω τα ιδια και τα ιδια, και απλα βαριομουν να τα ξαναπω, οποτε ειδα με χαρα πως υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να το κανουν.
ειμαι στο αλλο, στο διπλα που λετε, και απλα βαριομουνα να μπω εδω
το νημα το χω παρακολουθησει εδω και κατι μερες, αλλα ειλικρινα, εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω τα ιδια και τα ιδια, και απλα βαριομουν να τα ξαναπω, οποτε ειδα με χαρα πως υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να το κανουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 6 Απαντήσεις