!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Jason Αντιγόνη

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Jason Αντιγόνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

κλάμα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

blackpaint έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:42 γεια, ειμαι ο blackpaint και δηλωνω πως δεν ειμαι ο χρηστης καλοριφερ
επισης, δεν ημουν ποτε ο δαβιδ

κατα τ αλλα μια χαρα σας τα λεει ο καλοριφερ και μια χαρα οι ανασφαλειες και τα κομπλεξ σας εχουν πιασει κοκκινο.
ωπ καλώς τον, δυναμική είσοδο βλέπω.
:wave:

τελικά το γιόγκα γκιρλ κάποιος *ούστης πρέπει να το καπάρωσε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

sys3x έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:44
blackpaint έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:42 γεια, ειμαι ο blackpaint και δηλωνω πως δεν ειμαι ο χρηστης καλοριφερ

κατα τ αλλα μια χαρα σας τα λεει ο καλοριφερ και μια χαρα οι ανασφαλειες και τα κομπλεξ σας εχουν πιασει κοκκινο.

υπαρχει γιογκα γκιρλ εδω;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

kalorifer έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:33 με κουράζει η εμμονική συμπεριφορά και η αντιμετωπίση ενός θέματος με γνώμονα την προσωπική άποψη και όχι τα δεδομένα.
Αφού σε κουράζει, θα μπορούσες να προσπαθήσεις να μην το κάνεις, γιατί μόνο αυτό κάνεις. Δεδομένα 0, μόνο αποψάρα και διαστρέβλωση της επιστήμης.

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

blackpaint έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:46
sys3x έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:44

υπαρχει γιογκα γκιρλ εδω;
όχι μάλλον, το θέλεις;

.
kalorifer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer »

hellegennes έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:47
kalorifer έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:33 με κουράζει η εμμονική συμπεριφορά και η αντιμετωπίση ενός θέματος με γνώμονα την προσωπική άποψη και όχι τα δεδομένα.
Αφού σε κουράζει, θα μπορούσες να προσπαθήσεις να μην το κάνεις, γιατί μόνο αυτό κάνεις. Δεδομένα 0, μόνο αποψάρα και διαστρέβλωση της επιστήμης.

Εικόνα
Καλό θα ήταν να ξεπερασεις τις εμμονές σου, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, τα κάλυψα όλα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Τι σύμπτωση, όμως, ε; Βρήκες το νέο φόρουμ και έπεσες και κατευθείαν στο νήμα που σε χρειαζόταν. Μιλάμε για τύχη βουνό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] »

hellegennes έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:30
[42] έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:27 δηλαδή το ότι θέλουν να είναι το αντίθετο φύλο ή να έχουν βυζιά ή οτιδήποτε πώς εξηγείται; δεν το θέλουν πραγματικά, προσποιούνται.
Εξηγείται όπως εξηγείται το να θέλει κανείς να είναι οτιδήποτε άλλο απ' αυτό που είναι ή να νομίζει ότι είναι άλλο απ' αυτό που είναι. Γι' αυτό δημιουργήθηκε η επιστήμη της ψυχιατρικής.
όχι, η ψυχιατρική προσπαθεί να λύσει καταστάσεις που ο ασθενής δεν θέλει να είναι αυτό που είναι. δεν θέλει να έχει κατάθλιψη, δεν θέλει να είναι παρανοϊκός, δεν θέλει να ακούει φωνές κ.ο.κ.

στην περίπτωση των transgender από ότι φαίνεται υπάρχει μια σκέψη αναθεώρησης των πραγμάτων. οπότε θα σου πρότεινα να μην είσαι τόσο απόλυτος.
Άβαταρ μέλους
sys3x

hellegennes έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:49

Τι σύμπτωση, όμως, ε; Βρήκες το νέο φόρουμ και έπεσες και κατευθείαν στο νήμα που σε χρειαζόταν. Μιλάμε για τύχη βουνό.
μπορεί να κούκλαρε για jason αντιγόνη και να τον έφερε εδώ..
:102:

.
kalorifer

Ωραία, γιατί λίγο ακόμα και θα με έπειθαν πως όντως δεν είμαι εγώ και είμαι κάποιος άλλος :D
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

sys3x έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:44 ...
Η γιόγκα γκερλ είχε αλλάξει εκεί προς το τέλος στο νήμα για το άγαλμα του Φαλήρου, αλλά δεν θυμάμαι τι είχε γίνει.
kalorifer

hellegennes έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:49

Όχι, στην πραγματικότητα είμαι πάλι εγώ, κάτι που μπορεί να αποδείξει και η ip μας. Εκτός από την μανία καταδίωξης, τις εμμονές και την τάση διαστρέβλωσης επιστημονικών δεδομένων, έχεις κάποιο άλλο σύμπτωμα που θα σε έκανε να σκεφτείς σοβαρά την επίσκεψη σε έναν ειδικό ψυχικής υγείας ή θα συνεχίσεις να το παίζεις αστυνόμος Μπέκας και να μας κάνεις όλους να γελάμε;
[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] »

αυτή η ανασφάλεια πάλι, να πρέπει να ξέρεις ποιος είναι ένας χρήστης πως προκύπτει; γι' αυτό έχουμε καταντήσει ίδρυμα εδώ και τόσα χρόνια και δεν μπαίνει νέο αίμα.
kalorifer

[42] έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:54 αυτή η ανασφάλεια πάλι, να πρέπει να ξέρεις ποιος είναι ένας χρήστης πως προκύπτει; γι' αυτό έχουμε καταντήσει ίδρυμα εδώ και τόσα χρόνια και δεν μπαίνει νέο αίμα.

Εγώ πάντως δεν έχω θέμα. Δήλωσα εξαρχής πως είμαι νέο μέλος, δεν έχω λόγο να πω ψέματα. Και όπως είπα ας ελεγχθεί και η ip μου. Από ένα σημείο και μετά καταντά εμμονή το να επιμένει κάποιος ενώ του έχεις εξηγήσει.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

ελληγενη, τα χουμε ξαναπει απο πολυ παλια για την αντιληπτικοτητα σου

ειμαι στο αλλο, στο διπλα που λετε, και απλα βαριομουνα να μπω εδω

το νημα το χω παρακολουθησει εδω και κατι μερες, αλλα ειλικρινα, εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω τα ιδια και τα ιδια, και απλα βαριομουν να τα ξαναπω, οποτε ειδα με χαρα πως υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να το κανουν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”