!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φασιστικα σχολια που δεν πρεπει να χαθουν
- Veni Vidi Vici
- Veni Vidi Vici
Re: Φασιστικα σχολια που δεν πρεπει να χαθουν
ΜΕ ΦΡΑΠΈ....Βλήμα έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:47Δηλαδή όλα αυτά νηφάλιος τα γράφεις;Veni Vidi Vici έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:46 Δεν λέει κάτι αυτό...εγώ δεν έχω γαμηθεί ποτέ κι εσύ γαμιέσαι κάθε μέρα.
Τι συμψηφισμό να κάνουμε;![]()
Αlea jacta est
Αφού σε χαλάει, τι τον πίνεις;Veni Vidi Vici έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:48ΜΕ ΦΡΑΠΈ....Βλήμα έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:47Δηλαδή όλα αυτά νηφάλιος τα γράφεις;Veni Vidi Vici έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:46 Δεν λέει κάτι αυτό...εγώ δεν έχω γαμηθεί ποτέ κι εσύ γαμιέσαι κάθε μέρα.
Τι συμψηφισμό να κάνουμε;![]()
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
+8C εχει
Απο τον Αμαζονιο εισαι;
Μεταναστης;
Μεσα απο τον Αμαζονιο;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Veni Vidi Vici
Βγες βρε...και αγκάλιασε και 10 λαθροσαβούρες.
Εκεί θα δεις το πσόφο κάνει.
Αlea jacta est
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Μέχρι που έμπλεξε με Εβραία και τον έβαλαν στην μπούκα.Gouerino 4 έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:47ΑπατηΝταρνάκας έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:44EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:37
Δηλαδη ολοι αυτοι οι Γερμανοί δεν υποστήριζαν τον Χιτλερ; Ξαφνικά αλλαξαν ομάδα οπως οι Έλληνες εγιναν Αρης στο μπάσκετ πριν 30 χρόνια κ να ξεγραψουμε ό,τι εκαναν;![]()
Ηταν κιαυτος μελος του κομματος
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Ένας καλός θεραπευτής θα μπορούσε να κάνει θαύματα.Veni Vidi Vici έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:51Βγες βρε...και αγκάλιασε και 10 λαθροσαβούρες.
Εκεί θα δεις το πσόφο κάνει.
Ποτέ δεν είναι αργά για να σταματήσουμε να είμαστε μαλάκες VVV. Στο λέω με αγάπη.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατι αμα δεν ειναι πιωμενος δεν ειναι φασιστας;
Αρίστος for Tsirpas
Ξέρω 'γω; Συνήθως είναι πιο μετριοπαθής. Δεν ξέρω τι τον έπιασε. Βγαίνει κιόλας να δουλέψει, εμείς οι έγκλειστοι τι θα έπρεπε να κάνουμε;
Jolly Roger έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:42 στηρίζω βομβαρδισμό μέχρι ο τελευταίος εναπομείνας γερμανός στον πλανήτη να είναι ο ΓΓ. Μετά στηρίζω ανοικοδόμηση Αλεμανίας από το σπέρμα του ΓΓ.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
- Veni Vidi Vici
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οι Γερμανοί θέλησαν να ξεκανουν τους Εβραίους για να είναι αυτοί η πρώτη μούρη στο καβούρι. Απέτυχαν και τώρα βγάζουν την χολή τους στους λευκούς βαζιβουζουκους της Ευρωπης.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Εμπεδοκλής
Φαντάσου ο συγκεκριμένος να είναι ο πιο ένθερμος οπαδός που να δούλευε και σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ή να εκτελούσε μανιασμένα αμάχους και κάποιο μέτωπο και απλά την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία τα λόγια να τον είχαν συνεπάρει και να ξεχάστηκε...Νταρνάκας έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:44EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:37Δηλαδη ολοι αυτοι οι Γερμανοί δεν υποστήριζαν τον Χιτλερ; Ξαφνικά αλλαξαν ομάδα οπως οι Έλληνες εγιναν Αρης στο μπάσκετ πριν 30 χρόνια κ να ξεγραψουμε ό,τι εκαναν;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:29
Εγω μιλαω για ολοκληρωτικο βομβαρδισμο αμαχων παιδιων ηλικιωμενων εν καιρο ειρηνης ;
Εγω την σπερνω η το φασιστοειδες;![]()
Ξάφνικά προβάλλεται ως δείγμα αντιφασισμού ενώ μπορεί να ήταν ακριβώς το αντίθετο...
Μια γεννηση ανα 50 θανατους - υποχρεωτικα - σε καθε γενια - μεχρι να εξαφανισθουν ,
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μήπως να το δοκίμαζες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 709 Προβολές
-