Προσβλητικό είναι να γράφω μια ολόκληρη παράγραφο ως επεξήγηση στην ερώτησή σου και να απαντάς με ένα ηλίθιο emoticon που γελάει.Myrsini έγραψε: 02 Απρ 2020, 22:27Δεν θυμάμαι να σε πρόσβαλα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
- hellegennes
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2020, 23:10Προσβλητικό είναι να γράφω μια ολόκληρη παράγραφο ως επεξήγηση στην ερώτησή σου και να απαντάς με ένα ηλίθιο emoticon που γελάει.
Αληθεια; τι λες τώρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Εμπεδοκλής
Ότι κακό έχω πει για σένα το παίρνω πισω.
-
ανοσια Αγγελας

ναι οκ αλλά κάτι κρύβουνΚόκκορας έγραψε: 02 Απρ 2020, 21:16παντως το τιναγμα σεντονιων και καθαρισμα σκουπας απο τα μπαλκονια καλο θα ηταν να απαγορευτει,ενα λεπτο να βγεις μπορεις να φας στην μαπα καθε ειδους βρωμιαΣέλευκας έγραψε: 02 Απρ 2020, 20:23 Δεν κατσλαβαίνω τι τους πείραξε το κολύμπι και το ψάρεμα. Άρχισε η παράνοια. Σε λίγο θα απαγορεψουν και το διάβασμα.
κορονωιος να μην σε πετυχει θα σε πετυχει αλλος γκοτζιλα![]()
καποιες νοικοκυρες δεν καταλαβαινουν πως δεν ειναι λογικο να πετανε ολη αυτην την βρωμια σε διερχομενους...ας περιμενουν λιγο να αδεισει ο δρομος,δεν θα ανεβασει πυρετο η σκουπα
μήπως πιάνουν κορονοϊό οι σαρδέλες;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Εγώ σήμερα πήρα το πιεστικό βγήκα στα μπαλκόνια και άρχισα να καθαρίζω κάγκελα, στηθαία, μάρμαρα, πλακάκια, σοβατεπιά, τοίχους, παντζούρια, τα πάντα με λεπτομέρεια εκατοστού.Κόκκορας έγραψε: 02 Απρ 2020, 21:16παντως το τιναγμα σεντονιων και καθαρισμα σκουπας απο τα μπαλκονια καλο θα ηταν να απαγορευτει,ενα λεπτο να βγεις μπορεις να φας στην μαπα καθε ειδους βρωμιαΣέλευκας έγραψε: 02 Απρ 2020, 20:23 Δεν κατσλαβαίνω τι τους πείραξε το κολύμπι και το ψάρεμα. Άρχισε η παράνοια. Σε λίγο θα απαγορεψουν και το διάβασμα.
καποιες νοικοκυρες δεν καταλαβαινουν πως δεν ειναι λογικο να πετανε ολη αυτην την βρωμια σε διερχομενους...ας περιμενουν λιγο να αδεισει ο δρομος,δεν θα ανεβασει πυρετο η σκουπα
Νερά τρέχουν και στους από κάτω ορόφους και στους δρόμους αφού είμαι στον τελευταίο όροφο.
Δεν πρόλαβα να τελειώσω σήμερα, θα συνεχίσω αύριο.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εχει ευλογιαΜηχανικός έγραψε: 03 Απρ 2020, 20:07Εγώ σήμερα πήρα το πιεστικό βγήκα στα μπαλκόνια και άρχισα να καθαρίζω κάγκελα, στηθαία, μάρμαρα, πλακάκια, σοβατεπιά, τοίχους, παντζούρια, τα πάντα με λεπτομέρεια εκατοστού.Κόκκορας έγραψε: 02 Απρ 2020, 21:16παντως το τιναγμα σεντονιων και καθαρισμα σκουπας απο τα μπαλκονια καλο θα ηταν να απαγορευτει,ενα λεπτο να βγεις μπορεις να φας στην μαπα καθε ειδους βρωμιαΣέλευκας έγραψε: 02 Απρ 2020, 20:23 Δεν κατσλαβαίνω τι τους πείραξε το κολύμπι και το ψάρεμα. Άρχισε η παράνοια. Σε λίγο θα απαγορεψουν και το διάβασμα.
Νερά τρέχουν και στους από κάτω ορόφους και στους δρόμους αφού είμαι στον τελευταίο όροφο.![]()
Δεν πρόλαβα να τελειώσω σήμερα, θα συνεχίσω αύριο.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τελικά σε κάποιους ανθρώπους δεν αξίζει η ελευθερία.
Οικογενειακή γνωστή κοντά στα 70 βγαίνει για ψώνια καθημερινά παρά τις παραινέσεις. Έχει γυρίσει όλες τις λαϊκές αγορές της περιοχής. Όμως παρεξηγήθηκε όταν της είπα ότι δεν μπορεί να μας επισκεφθεί στο σπίτι. Θειάδες 70+ κάθε 3 και 2 στο σούπερ μάρκετ.
- να σας τα παραγγείλω εγώ, να σας τα φέρουν σπίτι.
- όχι αν δεν τα δούμε, δεν αγοράζουμε.
- μα έχετε καρκινοπαθή στο σπίτι. Αν φέρετε ιό, θα πεθάνει.
- πολύ σχολαστικός είσαι!
Τελικά χρειάζονται δρακόντια μέτρα Ταγίπ για να στρώσουν χαρακτήρα. Ολική απαγόρευση για <20 και >65 ετών. Δεν γίνεται αλλιώς. Έχουμε αφήσει τις δουλειές και πάνε κατά διαόλου για να μη χαλάσουν τη ρουτίνα τους αυτοί που θα 'πρεπε να 'ναι κλειδωμένοι μέσα.
Οικογενειακή γνωστή κοντά στα 70 βγαίνει για ψώνια καθημερινά παρά τις παραινέσεις. Έχει γυρίσει όλες τις λαϊκές αγορές της περιοχής. Όμως παρεξηγήθηκε όταν της είπα ότι δεν μπορεί να μας επισκεφθεί στο σπίτι. Θειάδες 70+ κάθε 3 και 2 στο σούπερ μάρκετ.
- να σας τα παραγγείλω εγώ, να σας τα φέρουν σπίτι.
- όχι αν δεν τα δούμε, δεν αγοράζουμε.
- μα έχετε καρκινοπαθή στο σπίτι. Αν φέρετε ιό, θα πεθάνει.
- πολύ σχολαστικός είσαι!
Τελικά χρειάζονται δρακόντια μέτρα Ταγίπ για να στρώσουν χαρακτήρα. Ολική απαγόρευση για <20 και >65 ετών. Δεν γίνεται αλλιώς. Έχουμε αφήσει τις δουλειές και πάνε κατά διαόλου για να μη χαλάσουν τη ρουτίνα τους αυτοί που θα 'πρεπε να 'ναι κλειδωμένοι μέσα.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2020, 18:50Βρε, καλέ μου άνθρωπε, δεν είμαστε σε διακοπές, σε καραντίνα είμαστε. Οτιδήποτε δεν είναι απαραίτητο, πρέπει να μπει στον πάγο. Ο πατέρας σου θα πρέπει να είναι σε μια ηλικία που το καταλαβαίνει. Όταν ξεμπερδέψουμε ας κάνει ότι θέλει. Τι να πούνε και αυτοί που έχουν τρίχρονα που είναι αρκετά μικρά για να κλειστούν στο σπίτι μπροστά σε τηλεόραση και υπολογιστή αλλά όχι αρκετά μεγάλα για να αντιλαμβάνονται γιατί πρέπει να είναι ταμπουρωμένα.Veni Vidi Vici έγραψε: 02 Απρ 2020, 17:32Αυτό δεν έχει λογική εκτός αν ο ιός είναι αμφίβιος.panos291 έγραψε: 02 Απρ 2020, 17:25 Κορωνοϊός: Απαγορεύεται το κολύμπι και το ψαροντούφεκο
https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... arodoufeko
Ε αστοδιάολο ρε παρανοικοι.
Αλλά και πάλι, γιατί να απαγορεύεται η βαρκάδα κατά μόνας;
Όσοι πελάτες μου έχουν παιδιά σε τέτοιες ηλικίες είναι στα πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης. Τα μωρά τους κλαίνε συνέχεια, δεν μπορούν ακόμη να καταλάβουν γιατί πρέπει να μείνουν μέσα και δεν έχουν διεξόδους.
Ε, ας γαμηθεί η βαρκάδα, ρε φίλε. Ας κάνει λίγο υπομονή και ας κάτσει μέσα. Ας λύσει κανένα σταυρόλεξο, ας διαβάσει στην τελική κανένα βιβλίο. Δηλαδή για το όνομα του πούτσου, πια!

Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Χμ... Μπορεί να μήν ξέρει μαθηματικά, αλλά στην ορθογραφία είναι Αστέρι το Αμφιβάλλεις ?Myrsini έγραψε: 02 Απρ 2020, 22:27Δεν θυμάμαι να σε πρόσβαλα.![]()
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Προσοχή μην τυχόν και κολυμπήσει κανένας και φουντώσει η επιδημία ρε σεις.panos291 έγραψε: 02 Απρ 2020, 18:23Αν δεν είναι το κολύμπι άθληση και μάλιστα η πιο ασφαλης για τους αλλους, τοτε ποια είναι? Το γρήγορο περπάτημα με τον φρεντο στο χέρι στον ίδιο δρόμο με άλλους 100?Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Απρ 2020, 17:47Γιατί βγαίνουμε απο το σπίτι μόνο για πολύ ειδικούς λόγους.Veni Vidi Vici έγραψε: 02 Απρ 2020, 17:32
Αυτό δεν έχει λογική εκτός αν ο ιός είναι αμφίβιος.
Αλλά και πάλι, γιατί να απαγορεύεται η βαρκάδα κατά μόνας;
Δεν καταλαβαίνετε ότι αν μπορούν όλοι με ένα ψαροντούφεκο στο πορτμπαγκαζ να πάνε όπου θέλουν, δεν θα υπάρχει καραντίνα στην πράξη;
Εκει που μένω πάω τώρα παραλία και βλέπω τον επόμενο στα 200 μέτρα. Ποιον ενοχλώ? Είπαμε, να έχουν και μια λογική αυτά που κανουν..

(χθεσινή εικόνα από λαϊκή)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-