!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοι δεν είναι υπερ του "μένουμε σπίτι".
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Ποιοι δεν είναι υπερ του "μένουμε σπίτι".
δραχμουλα λαμογια αλλιως θα πεινασετε και θα ξαναγινετε πουτανες των ναζι.
Άλλο πιστεύω κι ο αντικειμενος πιστεύει
Κι άλλο κάθομαι δύο λεπτά και προσεύχομε κι έχω εμπιστοσύνη
EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Απρ 2020, 11:48
Οι άνθρωποι μενουν σπιτι με τους νεκρούς συγγενεις τους, πτωματα καίγονται ή παραμενουν στη μεση του δρομου, άνθρωποι πεθαίνουν στην ουρα στα επειγοντα πριν καν μπουν μέσα στο νοσοκομείο.
Αυτό θα γίνει και εδώ όμως τύπε μου
(δεν αστειεύομαι)
- hellegennes
Επίσης δεν εξαφανίζονται, κιόλας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν έχεις πραγματική εμπιστοσύνη, τότε μην αγχώνεσαι καθόλου.bluerose έγραψε: 03 Απρ 2020, 11:54 Άλλο πιστεύω κι ο αντικειμενος πιστεύει
Δεν θα' χεις σπίτι και θα νομίζεις ό,τι έχεις.
Δεν θα' χεις φαγητό και θα νομίζεις ό,τι έχεις.
κλπ
Όλα καλά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η Καινή γράφει, μη μεριμνήσετε για το αύριο, φτάνουν οι σκοτουρες της ημέρας, όπως τα πουλιά τα θρεφω έτσι θα μεριμνησω και για εσαςΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2020, 13:30Αν έχεις πραγματική εμπιστοσύνη, τότε μην αγχώνεσαι καθόλου.bluerose έγραψε: 03 Απρ 2020, 11:54 Άλλο πιστεύω κι ο αντικειμενος πιστεύει
κλπ
Όλα καλά.![]()
Τώρα κατάλαβα γιατί οι χοντροί λένε ότι τρώνε σαν πουλάκια.bluerose έγραψε: 03 Απρ 2020, 14:43Η Καινή γράφει, μη μεριμνήσετε για το αύριο, φτάνουν οι σκοτουρες της ημέρας, όπως τα πουλιά τα θρεφω έτσι θα μεριμνησω και για εσαςΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2020, 13:30Αν έχεις πραγματική εμπιστοσύνη, τότε μην αγχώνεσαι καθόλου.bluerose έγραψε: 03 Απρ 2020, 11:54 Άλλο πιστεύω κι ο αντικειμενος πιστεύει
κλπ
Όλα καλά.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσύ γιατί βγήκες απ' την αυτοκαραντίνα σου?ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2020, 15:16Τώρα κατάλαβα γιατί οι χοντροί λένε ότι τρώνε σαν πουλάκια.bluerose έγραψε: 03 Απρ 2020, 14:43Η Καινή γράφει, μη μεριμνήσετε για το αύριο, φτάνουν οι σκοτουρες της ημέρας, όπως τα πουλιά τα θρεφω έτσι θα μεριμνησω και για εσαςΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2020, 13:30
Αν έχεις πραγματική εμπιστοσύνη, τότε μην αγχώνεσαι καθόλου.
κλπ
Όλα καλά.![]()
![]()
viewtopic.php?f=24&t=20362
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δε κατάλαβες αυτόΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2020, 15:16Τώρα κατάλαβα γιατί οι χοντροί λένε ότι τρώνε σαν πουλάκια.bluerose έγραψε: 03 Απρ 2020, 14:43Η Καινή γράφει, μη μεριμνήσετε για το αύριο, φτάνουν οι σκοτουρες της ημέρας, όπως τα πουλιά τα θρεφω έτσι θα μεριμνησω και για εσαςΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2020, 13:30
Αν έχεις πραγματική εμπιστοσύνη, τότε μην αγχώνεσαι καθόλου.
κλπ
Όλα καλά.![]()
![]()
Ποτέ δεν αφήνει, αν δεν είναι να πεθάνουμε από την πείνα. Από κάτι πρέπει να πάμε
Αφήνει τα παιδάκια στην Αφρική τα οποία αγγελάκια πάνε
Και δοκιμάζει την υπόλοιπη ανθρωπότητα που τι κάναμε για αυτά;
Αν δεν είναι να πάμε απο πεινα....θα μας θρέψει,έχει δώσει τον λόγο Του
Πρέπει να ελαττώσεις και το πχώρουμbluerose έγραψε: 02 Απρ 2020, 19:28
Μια χαρά είμαι τώρα Δόξα τω Θεώ
Έκανα τη προσευχουλα μου,θυμιασα
Και νοερά γράφω και λέω την ευχη
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Γιατί πέρασαν κάποιες μέρες χωρίς να παρουσιάσω ανησυχητικό σύμπτωμα.Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2020, 15:25Εσύ γιατί βγήκες απ' την αυτοκαραντίνα σου?
Εσύ που το παίζεις αυτόκλητη περιπολία ηθών και αρχών συνέχισε να παίζεις με τις αρχές σου, κανένα πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πού την είδες την περιπολία ηθών αγαπητό μου τετράποδο? Εγώ ανησυχώ για την διασπορά της νόσου.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2020, 15:41Γιατί πέρασαν κάποιες μέρες χωρίς να παρουσιάσω ανησυχητικό σύμπτωμα.Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2020, 15:25Εσύ γιατί βγήκες απ' την αυτοκαραντίνα σου?
Εσύ που το παίζεις αυτόκλητη περιπολία ηθών και αρχών συνέχισε να παίζεις με τις αρχές σου, κανένα πρόβλημα.![]()
Μη μας κολλήσεις, σαν τον άλλον τον ψαροντουφεκά.
Βαράει το ροφό, τρέχουν τα αίματα του ροφού, έρχεται ο καρχαρίας του πίνει το αίμα, πιάνει τον καρχαρία το χταπόδι, τρώει το χταπόδι ο ΠΣαράς, νάτο το κρούΖμα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
H πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει μαξιλαράκι να την παλέψει έστω έναν μήνα χωρίς δουλειά. Ζει από τον μισθό της κάθε μήνα.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
αυτά τα εχω πετυχει και εγω με συστηματικη πιστη και προσευχη.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2020, 13:30Αν έχεις πραγματική εμπιστοσύνη, τότε μην αγχώνεσαι καθόλου.bluerose έγραψε: 03 Απρ 2020, 11:54 Άλλο πιστεύω κι ο αντικειμενος πιστεύει
κλπ
Όλα καλά.![]()
στο θεμα της γομενας εχω πρόβλημα, όπως και να το κανουμε άλλη η αισθηση της χουφτας και άλλη ενός ζεστου υγρου γυναικειου κολπου
- hellegennes
Όχι, αυτό συμβαίνει με την μειονότητα. Η πλειονότητα έχει λίγα λεφτά στην άκρη έστω για έναν μήνα.hades έγραψε: 03 Απρ 2020, 15:49H πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει μαξιλαράκι να την παλέψει έστω έναν μήνα χωρίς δουλειά. Ζει από τον μισθό της κάθε μήνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 876 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
-
- 536 Απαντήσεις