Αυτό το τη μαλακία στο meme δοκιμάζει τα όρια του ψυχαναγκασμού μου. Καιρό τώρα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανοσοτουρισμος το νεο στοιχημα για την χωρα
Re: Ανοσοτουρισμος το νεο στοιχημα για την χωρα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Μπαν!Beria έγραψε: 02 Απρ 2020, 22:49Αυτό το τη μαλακία στο meme δοκιμάζει τα όρια του ψυχαναγκασμού μου. Καιρό τώρα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Eγω προτεινω το αντιθετο.Να φερουμε τουριστες που εχουν τον κορωνοιο.
All exclusive 14 μερες καραντινα.
Ιαματικα λουτρα ντετολ.
Extreme sport νοσηλεια σε ΜΕΘ Ελληνικου νοσοκομειου.
Σε περιπτωση θανατου παραδοσιακη Ελληνικη κηδεια με Μανιατικο μοιρολοι.
All exclusive 14 μερες καραντινα.
Ιαματικα λουτρα ντετολ.
Extreme sport νοσηλεια σε ΜΕΘ Ελληνικου νοσοκομειου.
Σε περιπτωση θανατου παραδοσιακη Ελληνικη κηδεια με Μανιατικο μοιρολοι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ακόμα και στο υπέρ-αισιόδοξο σενάριο που εφευρίσκεται γρήγορο τέστ και επιτρέπονται μετακινήσεις σε τουριστικό πλαίσιο, δεν πιστεύω πως θα πρέπει να αποκλείσουμε την υποχρεωτική καραντίνα όσων έρχονται, τόσο για δική τους προφύλαξη όσο και για δική μας. Ευκαιρία λοιπόν να αξιοποιήσουμε το μοντέλο των δομών φιλοξενίας.
Σε νέους και αριστερούς μπορεί να πλασάρεται σαν μια φτηνή, επιπέδου camping ή hostel επιλογή στην οποία μπορούν για λίγο να ζήσουν όπως οι πρόσφυγες. Εμπειρία ανεκτίμητη.
Οι πιο συντηρητικοί θα μένουν σε καλύτερες συνθήκες με το ανάλογο αντίτιμο, ενώ η εμπειρία θα αφορά κυρίως την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και τη δομή φιλοξενίας ως μουσείο.
Φυσικά θα διοργανώνονται διάφορα events προς ψυχαγωγία των τουριστών, ειδικά σε δομές που φιλοξενούν και τις δύο κατηγορίες. Οι δυναμικοί τουρίστες θα εκτιμήσουν θεματικές εμπειρίες όπως «24 ώρες στο Στάλινγκραντ», « Μενάνδρου: Τελευταία Έξοδος» και «Πάρτυ στην ΑΣΟΕΕ»
Σε νέους και αριστερούς μπορεί να πλασάρεται σαν μια φτηνή, επιπέδου camping ή hostel επιλογή στην οποία μπορούν για λίγο να ζήσουν όπως οι πρόσφυγες. Εμπειρία ανεκτίμητη.
Οι πιο συντηρητικοί θα μένουν σε καλύτερες συνθήκες με το ανάλογο αντίτιμο, ενώ η εμπειρία θα αφορά κυρίως την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και τη δομή φιλοξενίας ως μουσείο.
Φυσικά θα διοργανώνονται διάφορα events προς ψυχαγωγία των τουριστών, ειδικά σε δομές που φιλοξενούν και τις δύο κατηγορίες. Οι δυναμικοί τουρίστες θα εκτιμήσουν θεματικές εμπειρίες όπως «24 ώρες στο Στάλινγκραντ», « Μενάνδρου: Τελευταία Έξοδος» και «Πάρτυ στην ΑΣΟΕΕ»
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
Οι τουριστότυποι θα μπορούνε να έρχονται στην χώρα μας και να τους βάζουμε σε καραντίνα στα σπίτια ή στα δωμάτια ξενοδοχείων που θα νοικιάζουν. Θα τους βάλουμε να στέλνουν μηνύματα, αναλόγως που θέλουν να πάνε π.χ. 2 : αρχαιολογικός χώρος, 3: γραφική ταβέρνα ή μπαράκι, 4: παραλία. Η τουριστική αστυνομία θα ασχολείται με το αν όντως βγήκαν για να πάνε εκεί που δήλωσαν, όπως γίνεται τώρα. Θα ζητάνε αποδείξεις από την ταβέρνα, θα ρωτάνε:
Τι κάνατε 4 ώρες στο Μουσείο Ακροπόλεως, κυρία μου;
5 ώρες την βγάλατε στο μπιτς μπαρ με 2 χυμούς μόνο;
και τέτοια.
Επίσης, έτσι θα αναπτυχθεί ο τουρισμός σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δεν θα μπορεί να μένει ο τουρίστας στην Θεσσαλονίκη και να πάει στην Πέλλα, να δει τα αρχαία. Θα πρέπει να πάει και να μείνει εκεί, ώστε να κάνει και εκεί κατανάλωση.
Τι κάνατε 4 ώρες στο Μουσείο Ακροπόλεως, κυρία μου;
5 ώρες την βγάλατε στο μπιτς μπαρ με 2 χυμούς μόνο;
και τέτοια.
Επίσης, έτσι θα αναπτυχθεί ο τουρισμός σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δεν θα μπορεί να μένει ο τουρίστας στην Θεσσαλονίκη και να πάει στην Πέλλα, να δει τα αρχαία. Θα πρέπει να πάει και να μείνει εκεί, ώστε να κάνει και εκεί κατανάλωση.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
το μεγενθυμένο θα προορίζεται για σκληρούς μαζοχιστές, εθισμένους στην ιδρωτίλα και τις αμστελΜιλλένιαλ έγραψε: 02 Απρ 2020, 22:53 Οι δυναμικοί τουρίστες θα εκτιμήσουν θεματικές εμπειρίες όπως «24 ώρες στο Στάλινγκραντ», « Μενάνδρου: Τελευταία Έξοδος» και «Πάρτυ στην ΑΣΟΕΕ»
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Σου εχω καλλυτεροelchav έγραψε: 02 Απρ 2020, 22:59το μεγενθυμένο θα προορίζεται για σκληρούς μαζοχιστές, εθισμένους στην ιδρωτίλα και τις αμστελΜιλλένιαλ έγραψε: 02 Απρ 2020, 22:53 Οι δυναμικοί τουρίστες θα εκτιμήσουν θεματικές εμπειρίες όπως «24 ώρες στο Στάλινγκραντ», « Μενάνδρου: Τελευταία Έξοδος» και «Πάρτυ στην ΑΣΟΕΕ»
Escape room Exarxia.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το βασικό είναι να κρατήσεις κάποια νησιά με δικό τους αεροδρόμιο χωρίς κρούσμα. Γιατί αυτός που θα έρθει μπορεί να έχει πιστοποιητικό ανοσίας, ωστόσο μπορεί να μην έχουν όλοι όσοι έρχονται μαζί του.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 02 Απρ 2020, 22:21 Ποια μετρα και ποιες ενεργειες προτεινετε ωστε να κερδισει η χωρα μας μεγαλο μερος της πιτας του ανοσοτουρισμου;
Σημαντικό να έχει βγει και ένα φτηνό και γρήγορο τεστ που να ελέγχει τουρίστες, οδηγούς, προσωπικό τακτικά.
Μετά θα δοθεί προτεραιότητα στις μονάδες που έχουν απομονωμένα ξεχωριστά σπιτάκια και η φάση τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες θα είναι all inclusive. Καθένας παίρνει πρωινό/φαγητό κλπ στο δικό του δωμάτιο.
Προφανώς θα μπορείς να χτυπήσεις ψηλές τιμές όσο μεγαλύτερη ασφάλεια μπορείς να παρέχεις, πριβέ παραλίες κλπ.
Η προετοιμασία των ξενοδοχείων θα πρέπει να αφορά στις δραστηριότητες που θα έχουν ετοιμάσει για τους τουρίστες που επίσης θα γίνονται με κριτήριο το μη συνωστισμό. Όποιος έχει μπει σε τρίμηνη καραντίνα σπίτι του δεν έρχεται διακοπές για να την συνεχίσει σε άλλο δωμάτιο με άλλη θέα. Θα έχει ενέργεια και κάπου θα πρέπει να την διοχετεύσει. Μικρές prive κρουαζιέρες, οργανωμένες μετακινήσεις σε απόμακρες παραλίες, θαλάσσια σπορ, πριβέ ζωντανή μουσική το βράδυ.
Από κει και πέρα σε επίπεδο κοινότητας/νησιού/δήμου μπορεί να οργανωθούν κάποιες δραστηριότητες τύπου επίσκεψη στο μουσείο με ραντεβού συγκεκριμένη ώρα για μικρά γκρουπς επισκεπτών.
Η γενική ιδέα του παραπάνω είναι πολλά από λίγους. Αυτά για να φέρεις τουρισμό από το εξωτερικό που θα αφήσει χρήμα για να μην πεθάνουμε της πείνας. Άλλες λύσεις για να κάνει διακοπές ο Έλληνας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 02 Απρ 2020, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
με τα νεύρα που θα έχουμε μετά το πέρας της καραντίνας, δηλώνω πρόθυμος να κάνω αμισθί το ρόλο του μπάτσου στους τουρίστες που θα θέλουν να βιώσουν τσο+λο+δακρυγόνοzteo έγραψε: 02 Απρ 2020, 23:02Σου εχω καλλυτεροelchav έγραψε: 02 Απρ 2020, 22:59το μεγενθυμένο θα προορίζεται για σκληρούς μαζοχιστές, εθισμένους στην ιδρωτίλα και τις αμστελΜιλλένιαλ έγραψε: 02 Απρ 2020, 22:53 Οι δυναμικοί τουρίστες θα εκτιμήσουν θεματικές εμπειρίες όπως «24 ώρες στο Στάλινγκραντ», « Μενάνδρου: Τελευταία Έξοδος» και «Πάρτυ στην ΑΣΟΕΕ»
Escape room Exarxia.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
εντάξει,tbh, εγώ έχω νεύρα γενικά
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
YOLO είσαι πολύ must!Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Απρ 2020, 22:32 Εναλλακτικά θα μπορούμε να έχουμε ένα ολόκληρο νησί για νοσούντες παραθεριστες. Τι θα λέγατε για την Σπιναλόνγκα;

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ποιο επανεμφανισθέν μέλος να είσαι άραγε;Myrsini έγραψε: 02 Απρ 2020, 23:10YOLO είσαι πολύ must!Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Απρ 2020, 22:32 Εναλλακτικά θα μπορούμε να έχουμε ένα ολόκληρο νησί για νοσούντες παραθεριστες. Τι θα λέγατε για την Σπιναλόνγκα;![]()
![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
ανοσια Αγγελας
αν οι φορουμίτες ξεχωρίζουν από τον κοινωνικό ιστό λόγω ενός τικ μοναξιάς παραπάνωΖενίθεδρος έγραψε: 02 Απρ 2020, 23:38Ποιο επανεμφανισθέν μέλος να είσαι άραγε;Myrsini έγραψε: 02 Απρ 2020, 23:10YOLO είσαι πολύ must!Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Απρ 2020, 22:32 Εναλλακτικά θα μπορούμε να έχουμε ένα ολόκληρο νησί για νοσούντες παραθεριστες. Τι θα λέγατε για την Σπιναλόνγκα;![]()
![]()
![]()
εν μέσω καραντίνας δεν είναι
λογικό να
εμπλουτιστούν τα φόρουμ(ς);
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση