Αυτή είναι η κατάρα της χούντας ρε μαλάκες. Αυτή ακριβώς
Αυτή η ηλίθια εκτροπή κατάφερε να ηρωοποιήσει κάτι ασήμαντα ανθρωπάκια σαν τον Μπαλαούρα
Λουστείτε τους τώρα γελοίοι
Αυτή είναι η κατάρα της χούντας ρε μαλάκες. Αυτή ακριβώς
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ του gaming ως εθισμού που λέει αριστερά και του healthy social passtime που λέει δεξιά;
O ΠΟΥ έχει κάνει πιο πολλές καγκουριές κι απ' τα πόστ του Μουσείου Καραμπαμπικής Ιστορίας. Άστο, δεν το σώζεις με ντάματζ κοντρόλ απ' τα κινέζικα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Απρ 2020, 15:14Καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ του gaming ως εθισμού που λέει αριστερά και του healthy social passtime που λέει δεξιά;
Το ίδιο ισχύει και για το αλκοολ, δεν είναι τόσο δύσκολο.
Για αστειάκι καλό είναι να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε, αλλά αν το παίρνεις σοβαρά υπάρχει θέμα αντιληπτικής ικανότητας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πόσες φορές έχεις δει να πιάνει σε μένα η τακτική αλλαγής του θέματος; Περι της εικόνας: Κατάλαβες τώρα ή επιμένεις;Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2020, 15:22O ΠΟΥ έχει κάνει πιο πολλές καγκουριές κι απ' τα πόστ του Μουσείου Καραμπαμπικής Ιστορίας. Άστο, δεν το σώζεις με ντάματζ κοντρόλ απ' τα κινέζικα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Απρ 2020, 15:14Καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ του gaming ως εθισμού που λέει αριστερά και του healthy social passtime που λέει δεξιά;
Για αστειάκι καλό είναι να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε, αλλά αν το παίρνεις σοβαρά υπάρχει θέμα αντιληπτικής ικανότητας.
https://www.statnews.com/2017/03/13/tub ... esistance/
Tί να καταλάβω? Το αποτυχημένο ντάματζ κοντρόλ?Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Απρ 2020, 15:27Πόσες φορές έχεις δει να πιάνει σε μένα η τακτική αλλαγής του θέματος; Περι της εικόνας: Κατάλαβες τώρα ή επιμένεις;Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2020, 15:22O ΠΟΥ έχει κάνει πιο πολλές καγκουριές κι απ' τα πόστ του Μουσείου Καραμπαμπικής Ιστορίας. Άστο, δεν το σώζεις με ντάματζ κοντρόλ απ' τα κινέζικα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Απρ 2020, 15:14
Καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ του gaming ως εθισμού που λέει αριστερά και του healthy social passtime που λέει δεξιά;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άνθρωπε μου καταλαβαίνεις ελληνικά;Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2020, 15:31Tί να καταλάβω? Το αποτυχημένο ντάματζ κοντρόλ?Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Απρ 2020, 15:27Πόσες φορές έχεις δει να πιάνει σε μένα η τακτική αλλαγής του θέματος; Περι της εικόνας: Κατάλαβες τώρα ή επιμένεις;Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2020, 15:22
O ΠΟΥ έχει κάνει πιο πολλές καγκουριές κι απ' τα πόστ του Μουσείου Καραμπαμπικής Ιστορίας. Άστο, δεν το σώζεις με ντάματζ κοντρόλ απ' τα κινέζικα.
Περιορισμένης ευθύνης. Αν βρεις εγκεφαλικά κύτταρα, πες μου που βρίσκεται η αντίφαση.
Για τον μπούμπερ καβάλα είσαι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Απρ 2020, 16:15Περιορισμένης ευθύνης. Αν βρεις εγκεφαλικά κύτταρα, πες μου που βρίσκεται η αντίφαση.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Που είναι η αντίφαση, οέο;Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2020, 16:17Για τον μπούμπερ καβάλα είσαι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Απρ 2020, 16:15Περιορισμένης ευθύνης. Αν βρεις εγκεφαλικά κύτταρα, πες μου που βρίσκεται η αντίφαση.
To βλέπει κανείς με ευκολία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Απρ 2020, 16:18Που είναι η αντίφαση, οέο;Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2020, 16:17Για τον μπούμπερ καβάλα είσαι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Απρ 2020, 16:15
Περιορισμένης ευθύνης. Αν βρεις εγκεφαλικά κύτταρα, πες μου που βρίσκεται η αντίφαση.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Που είναι ζωάκι, πες μας.Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2020, 16:29To βλέπει κανείς με ευκολία.
Ρε πήγαινε εκεί να πιάσεις κανένα Πόκεμον. Α, δε μπορείς, το ξέχασα. Αλλά ψάξε, που ξέρεις, μπορεί να είναι κανένα στην ταράτσα σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Απρ 2020, 16:30Που είναι ζωάκι, πες μας.
Ρε δεν σου είπα ότι δεν μπορείς να αλλάξεις το θέμα μαζί μου; Πάλι το ίδιο προσπαθείς;![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.