Έλα και συ. Πήραν γραμμή τα κνιτάκια.
Εδώ τα είχαν βάλει να πουλήσουν κουπόνια στο μετρό για ενίσχυση του κόμματος και άκουγαν από τους περαστικούς, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Θα είχαν πρόβλημα να κάτσουν μπροστά στο PC και να γράψουν δυο σειρές;
Έλα και συ. Πήραν γραμμή τα κνιτάκια.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Βλήμα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:55Τώρα που γνωστοποιήθηκε κι εδώ θα το μάθουν κάποιοι γνωστοί και θα γεμίσει αρνητικά.
Χαρά στο κουράγιο του Φλάφι που θα πρέπει να σας απαντάει.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
κατι μου λεει οτι κοβεται μαχαιρι καθε αποψη που παρεκλινει εστω και 1%, ποσο μαλλον αρνητικη.Βλήμα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:55Τώρα που γνωστοποιήθηκε κι εδώ θα το μάθουν κάποιοι γνωστοί και θα γεμίσει αρνητικά.
Ο ορισμός της σέκτας είναι...τι να λέμε τώρα...Ασέβαστος έγραψε: 02 Απρ 2020, 12:20κατι μου λεει οτι κοβεται μαχαιρι καθε αποψη που παρεκλινει εστω και 1%, ποσο μαλλον αρνητικη.Βλήμα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:55Τώρα που γνωστοποιήθηκε κι εδώ θα το μάθουν κάποιοι γνωστοί και θα γεμίσει αρνητικά.
να δουμε.
Tο μνμ μου ειναι εμφανεστατα περιπαικτικο.Juno έγραψε: 02 Απρ 2020, 10:06Έλα και συ. Πήραν γραμμή τα κνιτάκια.
Εδώ τα είχαν βάλει να πουλήσουν κουπόνια στο μετρό για ενίσχυση του κόμματος και άκουγαν από τους περαστικούς, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Θα είχαν πρόβλημα να κάτσουν μπροστά στο PC και να γράψουν δυο σειρές;![]()
Ασέβαστος έγραψε: 02 Απρ 2020, 12:20
κατι μου λεει οτι κοβεται μαχαιρι καθε αποψη που παρεκλινει εστω και 1%, ποσο μαλλον αρνητικη.
Αγις έγραψε: 02 Απρ 2020, 12:47Tο μνμ μου ειναι εμφανεστατα περιπαικτικο.Juno έγραψε: 02 Απρ 2020, 10:06Έλα και συ. Πήραν γραμμή τα κνιτάκια.
Εδώ τα είχαν βάλει να πουλήσουν κουπόνια στο μετρό για ενίσχυση του κόμματος και άκουγαν από τους περαστικούς, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Θα είχαν πρόβλημα να κάτσουν μπροστά στο PC και να γράψουν δυο σειρές;![]()
Γιουτουμπικός δημοκρατικός συγκεντρωτισμός.Ασέβαστος έγραψε: 02 Απρ 2020, 12:20 κατι μου λεει οτι κοβεται μαχαιρι καθε αποψη που παρεκλινει εστω και 1%, ποσο μαλλον αρνητικη.
το οτι ειναι τριχαζοι και μπορει να τους ξεφυγει κανα ειρωνικο σχολιο απο πεπειραμενο τρολλαρχο.Μαυροβασίλης έγραψε: 02 Απρ 2020, 12:50Ασέβαστος έγραψε: 02 Απρ 2020, 12:20
κατι μου λεει οτι κοβεται μαχαιρι καθε αποψη που παρεκλινει εστω και 1%, ποσο μαλλον αρνητικη.![]()
τί σε κάνει τόσο αισιόδοξο;
Fluffy έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:40 Πρώτη εκπομπή με θέμα τον κοβιδ 19 με καλεσμένο τον Γιώργο Σιδέρη, γιατρό στο νοσοκομείο Αττικό
Θα ηταν γραφικοι αν δεν ηταν επικινδυνοι.
Ο γνωστος Πρωτουλης που ειχε φτυσει τον Τζημερο.Fluffy έγραψε: 02 Απρ 2020, 09:06 2η εκπομπή με τίτλο: Covid-19: Αιτία ή αφορμή για την “πανδημία” στα εργασιακά δικαιώματα
Obi Wan Iakobi έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:42Ο γνωστος Πρωτουλης που ειχε φτυσει τον Τζημερο.Fluffy έγραψε: 02 Απρ 2020, 09:06 2η εκπομπή με τίτλο: Covid-19: Αιτία ή αφορμή για την “πανδημία” στα εργασιακά δικαιώματα
Ειναι ο κοινος προγονος ανθρωπου και πιθηκου για τον οποιο ελεγε ο Δαρβινος.Μαυροβασίλης έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:47
![]()
λείπει και η ανενερμπε που θα μπορούσε να ταυτοποιήσει τον ανθρωπολογικό τύπο 'κνιτόφατσα'
Μπα δεν εχουν θεμα ισα ισα που θεωρουν οτι κανουν κατι ηρωικο.Juno έγραψε: 02 Απρ 2020, 10:06
Εδώ τα είχαν βάλει να πουλήσουν κουπόνια στο μετρό για ενίσχυση του κόμματος και άκουγαν από τους περαστικούς, ό,τι μπορείς να φανταστείς.