Προφανώς. Αλλά ούτε και θα λυπηθώ αυτούς που θα στέκονται στην ουρά του συσσιτίου ή του ψυχιάτρου επειδή υπάκουαν και πίστευαν ό,τι τους έλεγαν οι άλλοι...ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:11Ελπίζω να το θυμάσαι αυτό και σε λίγους μήνες και να μην κατηγορείς όσους σκέφτονται την πάρτη τους.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:08 Πάντως εγώ που βγαίνω κανονικά από το σπίτι μου θα έχω να φάω και μετά τον Ιούνιο.
Ο καθένας ας κάνει το κουμάντο του. Η επιβίωση είναι ατομική ευθύνη του καθενός...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοι δεν είναι υπερ του "μένουμε σπίτι".
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Εμπεδοκλής
Re: Ποιοι δεν είναι υπερ του "μένουμε σπίτι".
Δεν έχω μπει στον λογαριασμό τουΜαύρο Πρόβατο έγραψε: 02 Απρ 2020, 12:15ΑΙΝΕΙΑΝ βγες απο τον λογαριασμο της Γενιας της Αμαρτιας!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 02 Απρ 2020, 12:08 Θέλω να βγαίνουν απ' το σπίτι οι άλλοι. Όχι εγώ. Εγώ θέλω να ζήσω. Και θέλω να υπάρχουν μέτρα που να τα παραβιάζουν και να κολλάνε τον κορονοϊό. Για τα δικά μου συμφέροντα.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
panos291 έγραψε: 02 Απρ 2020, 12:23 7. Kαποιοι που εχουμε αναλαβει επαγγελματικες υποχρεωσεις οι οποιες αν δεν εκπληρωθουν θα εχουμε χειροτερες συνεπειες απο το να κολλησουμε κορονοιο, οποτε αναγκαστικα πηγαινοερχομαστε στις δουλειες μας 10 φορες τη μερα με χαρτακια της πλακας.
Kαι τωρα που θα βαλουν οριο τι θα κανεις?
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Γιατί θα έχει συσσίτια μετά τον Ιούνιο και πώς θα έχεις να φας εσύ; Κάνει προμήθειες;Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:15Προφανώς. Αλλά ούτε και θα λυπηθώ αυτούς που θα στέκονται στην ουρά του συσσιτίου ή του ψυχιάτρου επειδή υπάκουαν και πίστευαν ό,τι τους έλεγαν οι άλλοι...ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:11Ελπίζω να το θυμάσαι αυτό και σε λίγους μήνες και να μην κατηγορείς όσους σκέφτονται την πάρτη τους.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:08 Πάντως εγώ που βγαίνω κανονικά από το σπίτι μου θα έχω να φάω και μετά τον Ιούνιο.
Ο καθένας ας κάνει το κουμάντο του. Η επιβίωση είναι ατομική ευθύνη του καθενός...
Αν εννοείς εργασία, αν έχει κλείσει η εταιρία που δουλεύεις, τι κάνεις; Και αν έχεις δική σου δουλειά και πας, είναι ζήτημα χρόνου να σε πιάσουν.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:11Ελπίζω να το θυμάσαι αυτό και σε λίγους μήνες και να μην κατηγορείς όσους σκέφτονται την πάρτη τους.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:08 Πάντως εγώ που βγαίνω κανονικά από το σπίτι μου θα έχω να φάω και μετά τον Ιούνιο.
-
Εμπεδοκλής
Ρωτάς πώς θα φάω; Μα φυσικά θα τα αγοράσω με τα λεφτα που θα έχω και δεν θα έχουν οι άλλοι.Juno έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:22Γιατί θα έχει συσσίτια μετά τον Ιούνιο και πώς θα έχεις να φας εσύ; Κάνει προμήθειες;Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:15Προφανώς. Αλλά ούτε και θα λυπηθώ αυτούς που θα στέκονται στην ουρά του συσσιτίου ή του ψυχιάτρου επειδή υπάκουαν και πίστευαν ό,τι τους έλεγαν οι άλλοι...ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:11
Ελπίζω να το θυμάσαι αυτό και σε λίγους μήνες και να μην κατηγορείς όσους σκέφτονται την πάρτη τους.
Αν εννοείς εργασία, αν έχει κλείσει η εταιρία που δουλεύεις, τι κάνεις; Και αν έχεις δική σου δουλειά και πας, είναι ζήτημα χρόνου να σε πιάσουν.
Φυσικά και ως προϊστάμενος δεν έχω κλείσει την εταιρεία. Και όπως φαίνεται μας βλέπω να γινόμαστε και μονοπώλιο μετά την κρίση. Ειδικά από τη στιγμή που ανταγωνίστριες έχουν κλείσει.
Και να με πιάσουν με τι επιχείρημα θα με πιάσουν; Ότι δουλεύω και φορολογούμαι για αυτό; Είναι για να γελάς με ανθρώπους σαν εσένα που τα παπαγαλάκια της τηλεόρασης τους έχουν κάνει το μυαλό πουρέ...
Έως τώρα κυκλοφορώ κανονικά και δεν με έχει σταματήσει κανείς. Αλλά και πρόστιμο να μου βάλουν θα εκπέσει ως αντισυνταγματικό...
Πάνω από τους νόμους του κράτους και τις υπουργικές αποφάσεις είναι το Σύνταγμα και το χρήμα. Το πρώτο δεν έχει αλλάξει τελευταία και το δεύτερο θα πρέπει να με παρακαλούν να το ρίξω στην αγορά και στα συσσίτια για να μην πεθαίνουν τα παιδάκια στο δρόμο...
Θα βλέπετε τις μεγάλες πόλεις να θυμίζουν κατοχική Αθήνα, με νεκρούς από την πείνα και θα κλαίτε. Ή νομίζεις ότι τα λεφτά φυτρώνουν μόνα τους και τα τρόφιμα παράγονται από μόνα τους...
Και γιατί να κάθονται στην ουρά του συσσίτιου αν δεν υπάρχει όντως κίνδυνος, καλό μου;Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:15Προφανώς. Αλλά ούτε και θα λυπηθώ αυτούς που θα στέκονται στην ουρά του συσσιτίου ή του ψυχιάτρου επειδή υπάκουαν και πίστευαν ό,τι τους έλεγαν οι άλλοι...ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:11Ελπίζω να το θυμάσαι αυτό και σε λίγους μήνες και να μην κατηγορείς όσους σκέφτονται την πάρτη τους.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:08 Πάντως εγώ που βγαίνω κανονικά από το σπίτι μου θα έχω να φάω και μετά τον Ιούνιο.
Εκτός αν εννοείς ότι η κατάρρευση της οικονομίας θα προκληθεί από έναν ανόητο και αναπόδεικτο φόβο.
Σε κάθε περίπτωση για να θεωρείς ότι δεν έχεις πρόβλημα σημαίνει ότι έχεις στοκάρει υλικό για τρία χρόνια τουλάχιστον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εσυ πρέπει να σαι ροκφέλερΕμπεδοκλής έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:42Ρωτάς πώς θα φάω; Μα φυσικά θα τα αγοράσω με τα λεφτα που θα έχω και δεν θα έχουν οι άλλοι.Juno έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:22Γιατί θα έχει συσσίτια μετά τον Ιούνιο και πώς θα έχεις να φας εσύ; Κάνει προμήθειες;Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:15
Προφανώς. Αλλά ούτε και θα λυπηθώ αυτούς που θα στέκονται στην ουρά του συσσιτίου ή του ψυχιάτρου επειδή υπάκουαν και πίστευαν ό,τι τους έλεγαν οι άλλοι...
Φυσικά και ως προϊστάμενος δεν έχω κλείσει την εταιρεία. Και όπως φαίνεται μας βλέπω να γινόμαστε και μονοπώλιο μετά την κρίση. Ειδικά από τη στιγμή που ανταγωνίστριες έχουν κλείσει.
Και να με πιάσουν με τι επιχείρημα θα με πιάσουν; Ότι δουλεύω και φορολογούμαι για αυτό; Είναι για να γελάς με ανθρώπους σαν εσένα που τα παπαγαλάκια της τηλεόρασης τους έχουν κάνει το μυαλό πουρέ...
Έως τώρα κυκλοφορώ κανονικά και δεν με έχει σταματήσει κανείς. Αλλά και πρόστιμο να μου βάλουν θα εκπέσει ως αντισυνταγματικό...
Πάνω από τους νόμους του κράτους και τις υπουργικές αποφάσεις είναι το Σύνταγμα και το χρήμα. Το πρώτο δεν έχει αλλάξει τελευταία και το δεύτερο θα πρέπει να με παρακαλούν να το ρίξω στην αγορά και στα συσσίτια για να μην πεθαίνουν τα παιδάκια στο δρόμο...
Θα βλέπετε τις μεγάλες πόλεις να θυμίζουν κατοχική Αθήνα, με νεκρούς από την πείνα και θα κλαίτε. Ή νομίζεις ότι τα λεφτά φυτρώνουν μόνα τους και τα τρόφιμα παράγονται από μόνα τους...
Alienway δεν το διάβασα όλο το οπ (μέχρι το μισό 1) αλλά θέλω να σου κάνω μία σημαντική διόρθωση, είναι ο, Ο ΙΧΩΡ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θα τους γράψω στα αρχιδια μου, και αν πληρώσω πλήρωσα. Έτσι κι αλλιώς με χαρτάκια πήγαινα.Gewponos90 έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:21panos291 έγραψε: 02 Απρ 2020, 12:23 7. Kαποιοι που εχουμε αναλαβει επαγγελματικες υποχρεωσεις οι οποιες αν δεν εκπληρωθουν θα εχουμε χειροτερες συνεπειες απο το να κολλησουμε κορονοιο, οποτε αναγκαστικα πηγαινοερχομαστε στις δουλειες μας 10 φορες τη μερα με χαρτακια της πλακας.
Kαι τωρα που θα βαλουν οριο τι θα κανεις?![]()
Εγώ έχω τώρα 4-5 συνεργεία που μου κάνουν δουλειες, πάντα κάτι χρειάζονται οπότε δεν μπορώ να είναι συνέχεια εκεί, και πρέπει 1 Μαΐου να είμαι έτοιμος πάση θυσία . Βέβαια έξω από την πόλη μένω, οπότε μπορώ να πηγαίνω και από παραδρομους.
Μου κάνει εντύπωση ότι το παίρνετε τόσο αψήφιστα. Εντάξει, μπορεί να είστε νέοι και με πολύ καλή φυσική κατάσταση, και αν το περάσετε, να το περάσετε σχετικά ελαφρά.
Εκτός όμως του ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση για αυτό, μπορεί να βλάψετε τον εαυτό σας με άλλο τρόπο. Αν τυχόν φερθούν και άλλοι έτσι στην επιχείρησή σας ή στην πόλη σας και ξεσπάσει επιδημία με πολλά κρούσματα, η άμεση ζημιά θα είναι η επιβολή καραντίνας με καμία κίνηση και η δεύτερη η δυσφήμηση της περιοχής που θα αποτρέψει άλλους από το να έρθουν εκεί. Το τελευταίο μάλλον επηρεάζει περισσότερο τον Πάνο.
Άρα, είναι σωστή τακτική;
Εκτός όμως του ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση για αυτό, μπορεί να βλάψετε τον εαυτό σας με άλλο τρόπο. Αν τυχόν φερθούν και άλλοι έτσι στην επιχείρησή σας ή στην πόλη σας και ξεσπάσει επιδημία με πολλά κρούσματα, η άμεση ζημιά θα είναι η επιβολή καραντίνας με καμία κίνηση και η δεύτερη η δυσφήμηση της περιοχής που θα αποτρέψει άλλους από το να έρθουν εκεί. Το τελευταίο μάλλον επηρεάζει περισσότερο τον Πάνο.
M' αρέσει πολύ αυτή η νοοτροπία. Κάποιοι θεωρούν ότι επειδή έχουν χρήματα*, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες θα συνεχίσουν να προσφέρονται όπως σήμερα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:23ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:11Ελπίζω να το θυμάσαι αυτό και σε λίγους μήνες και να μην κατηγορείς όσους σκέφτονται την πάρτη τους.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:08 Πάντως εγώ που βγαίνω κανονικά από το σπίτι μου θα έχω να φάω και μετά τον Ιούνιο.
Ο καθένας ας κάνει το κουμάντο του. Η επιβίωση είναι ατομική ευθύνη του καθενός...![]()
* Γενικώς αναφέρομαι, δεν θεωρώ ότι ο Εμπεδοκλής παίζει σ' αυτήν την κατηγορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε πως θα γίνει? Για δουλειά πάω πάνω κάτω, όχι σε καφετέριες. Προσέχω, κρατάω αποστάσεις, και όταν τελειώνω κάθομαι σπίτι ή πάω σε αγροτικούς παραδρομους για βόλτα. Σπίτι όμως δεν γίνεται να κάτσω τα πρωινά.ST48410 έγραψε: 02 Απρ 2020, 14:38 Μου κάνει εντύπωση ότι το παίρνετε τόσο αψήφιστα. Εντάξει, μπορεί να είστε νέοι και με πολύ καλή φυσική κατάσταση, και αν το περάσετε, να το περάσετε σχετικά ελαφρά.
-
Εμπεδοκλής
Απλά μονόφθαλμος που θα βασιλέψει ανάμεσα στους τυφλούς...gassim έγραψε: 02 Απρ 2020, 14:12εσυ πρέπει να σαι ροκφέλερΕμπεδοκλής έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:42Ρωτάς πώς θα φάω; Μα φυσικά θα τα αγοράσω με τα λεφτα που θα έχω και δεν θα έχουν οι άλλοι.Juno έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:22
Γιατί θα έχει συσσίτια μετά τον Ιούνιο και πώς θα έχεις να φας εσύ; Κάνει προμήθειες;
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
-
Εμπεδοκλής
Δεν θα το έλεγα. Απλά την ώρα που οι άλλοι ζουν με επιδόματα και δανεικά έχω ζω από την εργασία μου και η επιχείρηση μου προχωρά...ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Απρ 2020, 14:05Και γιατί να κάθονται στην ουρά του συσσίτιου αν δεν υπάρχει όντως κίνδυνος, καλό μου;Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:15Προφανώς. Αλλά ούτε και θα λυπηθώ αυτούς που θα στέκονται στην ουρά του συσσιτίου ή του ψυχιάτρου επειδή υπάκουαν και πίστευαν ό,τι τους έλεγαν οι άλλοι...ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:11
Ελπίζω να το θυμάσαι αυτό και σε λίγους μήνες και να μην κατηγορείς όσους σκέφτονται την πάρτη τους.
Εκτός αν εννοείς ότι η κατάρρευση της οικονομίας θα προκληθεί από έναν ανόητο και αναπόδεικτο φόβο.
Σε κάθε περίπτωση για να θεωρείς ότι δεν έχεις πρόβλημα σημαίνει ότι έχεις στοκάρει υλικό για τρία χρόνια τουλάχιστον.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 876 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
-
- 536 Απαντήσεις