Veni Vidi Vici έγραψε: 02 Απρ 2020, 08:35
Θα απαγορευτεί η κυκλοφορία 8.00μμ με 8.00πμ.
Χοντρή μαλλάκια, το βράδυ κυκλοφορεί έτσι κι αλλιώς ελάχιστος κόσμος οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα συνωστισμού.
Θα μπορούσαν κιόλας να πουν ότι όσοι είναι για άθληση να βγαίνουν αργά το βράδυ ή τα ξημερώματα.
Ίσα ίσα συνωστίζει τον κόσμο 8 πμ με 8 μμ, κανονικά έπρεπε να επεκτείνει τη δραστηριότητα.
ΚΑι κάτι άλλο: Εγώ ξεκινάω 6.30 για τη δουλειά μου, πως θα πάω; Θα βγούμε όλοι μαζί στις 8 πμ.;
Μου αρέσει που τα κάνουν σωστά
Ναι ρε φίλε...αλλά σκέφτηκες μήπως πως και τα όργανα της τάξης πρέπει κάποια στιγμή να ξεκουραστούν;
Αν απαγορευθεί η κυκλοφορία το βράδυ θα χρειάζονται λιγότεροι αστυνομικοί σε περιπολίες.
Λέω γω τώρα...δεν είναι και σίγουρο πως θα γίνει.
Πάντως, σίγουρο είναι το μόνο 2 έξοδοι ημερησιώς και με συνολικό χρόνο τις 3 ώρες.
Ίσα ίσα θα χρειάζονται περισσοτερο ιαστυνομικοί για να αστυνομεύουν την ολική απαγόρευση τη νύχτα. Περισ΄σοτερες περιπολίες, περισ΄σοτεροι άχρηστοι έλεγχοι
Το τρίωρο είναι μια χαρά. Αλλά το μέγιστο δυό μετακινήσεις είναι λάθος. Τρείς με τέσσερις είναι το σωστό. Τα περί απαγόρευσης της νύκτας και της άθλησης δεν αναφέρονται πουθενά και δεν στέκουν κιόλας, είναι υπερβολές.
jimdenin έγραψε: 02 Απρ 2020, 11:55
Το τρίωρο είναι μια χαρά. Αλλά το μέγιστο δυό μετακινήσεις είναι λάθος. Τρείς με τέσσερις είναι το σωστό.
Δύο μετακινήσεις θέλει ο άλλος μόνο για να πάει και να έρθει από τη δουλειά του.
Μου φαίνεται θα το γυρίσουν όλοι στο χειρόγραφο. Απλά θα χρειαστούν 24 φωτοαντίγραφα...
Μιλώ ξεχωριστά από το ζήτημα της εργασίας. Ούτε τις περισσότερες φορές φτάνουν οι δυό έξοδοι. Το τρίωρο για δουλείες και άθληση είναι μια χαρά, αλλά όχι στην λογική των δυό μετακινήσεων, τρείς εώς τέσσερις είναι ιδανικά.
ΥΓ: Γενικά η ιστορία φτάνει στο όριο πλέον χωρίς να δικαιολογείται επαρκώς.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Κι αν κάποιος δεν έχει κινητό ή του έχει χαλάσει ;
Και για ο χρονικό όριο. Αν κάποιος πάει σε τράπεζα ή σούπερ ή αλλού και συναντήσει συνωστισμό άνω των τεσσάρων ωρών ή του χάλασε το αμάξι και έμεινε στον δρόμο ή … ή …. ή … ;
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )