!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπάρχει θεός; Και αν υπάρχει τι είναι;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Υπάρχει θεός; Και αν υπάρχει τι είναι;
όταν βάζει το άβαταρ γίνεται ο νανδροςμαν και νικάει κακές απόψεις.
τι εννοείς 13 σελίδες, το λύσαμε πολύ πιο νωρίς νομίζω, τώρα λέμε για τις λεπτομέρειες.
τι εννοείς 13 σελίδες, το λύσαμε πολύ πιο νωρίς νομίζω, τώρα λέμε για τις λεπτομέρειες.
Θα γραψω την απαντηση στη σελιδα 696.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
φυσικά και υπάρχει θεός.
Είναι μια μεγάλη μάζα απο τζελ που εκτείνεται σε 9 διαστάσεις.
Είναι μια μεγάλη μάζα απο τζελ που εκτείνεται σε 9 διαστάσεις.
-
Εμπεδοκλής
Αυτά είναι. Χαραμίζεστε...enaon έγραψε: 08 Απρ 2018, 20:04 όταν βάζει το άβαταρ γίνεται ο νανδροςμαν και νικάει κακές απόψεις.
Στο νέο φόρουμ, μέσα σε μια μέρα ακυρώσαμε την μισή ιστορία της φιλοσοφίας!!!Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Απρ 2018, 20:18Αυτά είναι. Χαραμίζεστε...enaon έγραψε: 08 Απρ 2018, 20:04 όταν βάζει το άβαταρ γίνεται ο νανδροςμαν και νικάει κακές απόψεις.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Απρ 2018, 20:00Φιλοσοφικός προβληματισμός που απασχόλησε τους μεγαλύτερους φιλοσόφους της ανθρωπότητας, χωρίς να βρεθεί απάντηση, θα το λύσουμε εμείς με 13 σελίδες καφενειακής συζήτησης. Μπράβο μλκες...
Για κάνε μου φραγκοδίφραγκα το υπογραμμισμένο!enaon έγραψε: 08 Απρ 2018, 20:04 όταν βάζει το άβαταρ γίνεται ο νανδροςμαν και νικάει κακές απόψεις.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Είναι όντως ψυχική νόσος η αθεία. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί σοβαροί επιστήμονες εδώ μέσα μπορούν να το υποστηρίξουν.
- Otto Weininger
Αφήνω αυτό εδώ

Let them make the first mistake. We make the last move.
Νομίζω έπιασες το νόημα του πχόρουμkalorifer έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:19 Είναι όντως ψυχική νόσος η αθεία. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί σοβαροί επιστήμονες εδώ μέσα μπορούν να το υποστηρίξουν.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Σε κάποια φάση πείραζα τους ένθεους αλλά σταμάτησα από ένα περιστατικό που συνέβη, ένας άθεος μου εξομολογήθηκε τι του συνέβη. Σε λεπτομέρειες δεν θα μπω.kalorifer έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:19 Είναι όντως ψυχική νόσος η αθεία. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί σοβαροί επιστήμονες εδώ μέσα μπορούν να το υποστηρίξουν.
Μερικές φορές είναι μίσος για αυτό που σου στέρησε (εάν και εφόσον υπάρχει).
the end
Πάνας έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:27Σε κάποια φάση πείραζα τους ένθεους αλλά σταμάτησα από ένα περιστατικό που συνέβη, ένας άθεος μου εξομολογήθηκε τι του συνέβη. Σε λεπτομέρειες δεν θα μπω.kalorifer έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:19 Είναι όντως ψυχική νόσος η αθεία. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί σοβαροί επιστήμονες εδώ μέσα μπορούν να το υποστηρίξουν.
Μερικές φορές είναι μίσος για αυτό που σου στέρησε (εάν και εφόσον υπάρχει).
Προσωπικά δεν είμαι άτομο που κατακρίνει, σε καμία περίπτωση. Το προβλημά μου με τους ένθεους, κυρίως με τους πιστούς θρησκειών, είναι όταν επηρεάζουν με αρνητικό τρόπο την καθημερινότητα των υπολοίπων. Και δυστυχώς αυτό στην Ελλάδα συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό.
Σε αυτό έχεις δίκιο, μέσα σε μια ένωση όπως η Ευρώπη δεν μπορούν να σταθούν τέτοια διαχωριστικά, ο πρώτος και κύριος λόγος είναι ότι εμείς πρώτα από όλα είμαστε διαφορετικοί (ορθόδοξοι) από τους υπόλοιπους.kalorifer έγραψε: 09 Απρ 2018, 00:29
Προσωπικά δεν είμαι άτομο που κατακρίνει, σε καμία περίπτωση. Το προβλημά μου με τους ένθεους, κυρίως με τους πιστούς θρησκειών, είναι όταν επηρεάζουν με αρνητικό τρόπο την καθημερινότητα των υπολοίπων. Και δυστυχώς αυτό στην Ελλάδα συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό.
Τους βλέπουμε όπως μας βλέπουν ως αίρεση, η πρόταση να περάσουν σε δεύτερη μοίρα οι θρησκείες και να έχει ο καθένας τα πιστεύω του είναι η πιο σωστή λύση.
the end
ωραία, τώρα που ηρεμήσανε κάπως τα πράματα πάρτε μια βαθιά ανάσσα,
ώρα για διαφημίσεις.
ώρα για διαφημίσεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές