Η ερωτηση ηταν γενικη - με βαση διαχωρισμο κλοπων ΄κ χαρακτηρισμους που εκανεςΒλήμα έγραψε: 02 Απρ 2020, 01:41Δεν είπα ότι είναι "εντάξει". Έχει πολλούς παράγοντες που δεν ξέρουμε για να πούμε αν ήταν "εντάξει". Όμως ανάμεσα στο "είναι εντάξει, ας πηγαίνει όποιος θέλει να κλέβει" και το "αφού πήγε να κλέψει είναι κουλ να του ρίξεις με καραμπίνα" υπάρχουν πολλές εναλλακτικές. Δεν ξέρω ποια εναλλακτική είναι η ιδανική γιατί δεν έχω όλα τα στοιχεία, αυτό που 100% ξέρω είναι ότι δεν πυροβολείς κάποιον που ήρθε να κλέψει τρόφιμα από το κτήμα σου (κι όχι απ' το σπίτι σου) για κανένα λόγο.Αγις έγραψε: 02 Απρ 2020, 01:37Μαλιστα...Βλήμα έγραψε: 02 Απρ 2020, 01:34
1) Ναι
2) Η υπόθεση που έκανες έχει μεγάλες διαφορές από το περιστατικό του νήματος. Έχουμε ήδη ξεφύγει πολύ από το θέμα του. Αν θες να συνεχίσουμε, καλό θα ήταν να ανοίξεις άλλο νήμα.![]()
να ρωτησω κατι αλλο - οποιος κλεβει τροφιμα ειναι οκ και οτιδηποτε αλλο αρπαξει ειναι τσογλανι κ δεν σεβεται ;
Αν λοιπον καποιοι μου κλεψουν απο το κτημα αλυσοπριονο - ποτιστικη μηχανη και μια ντουζινα κοτες τι γινεται ;