!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Δεν έχει νόημα να βάλεις νόμους που δεν μπορείς να ελέγξεις αν εφαρμόζονται ή όχι.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
ΜαααααλισταNamrail έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:49 Αυξάνονται τα περιοριστικά μέτρα τις επόμενες μέρες. Σκέφτονται να βάλουν όριο στο χρόνο που θα περνάει κανείς έξω και επιπλέον πλαφόν στους λόγους μετακίνησης.
Πχ 1-2 ώρες για κάθε έξοδο και όχι απεριόριστες έξοδοι για τον ίδιο λόγο.
Καλοβλέπω το αμερικανικό 2nd amendment. Τελικά ήταν πολύ μπροστά αυτοί που το έγραψαν...
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Δεν μας λες τι γίνεται τώρα στην Κίνα;The Age of Aquarius έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:58Έτσι. Όλοι μέσα μέχρι την ώρα των περικοπώνNamrail έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:49 Αυξάνονται τα περιοριστικά μέτρα τις επόμενες μέρες. Σκέφτονται να βάλουν όριο στο χρόνο που θα περνάει κανείς έξω και επιπλέον πλαφόν στους λόγους μετακίνησης.
- Dwarven Blacksmith
Άμα λέω εγώ ότι είστε με τον ιό.Awesomatic έγραψε: 02 Απρ 2020, 00:24ΜαααααλισταNamrail έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:49 Αυξάνονται τα περιοριστικά μέτρα τις επόμενες μέρες. Σκέφτονται να βάλουν όριο στο χρόνο που θα περνάει κανείς έξω και επιπλέον πλαφόν στους λόγους μετακίνησης.
Πχ 1-2 ώρες για κάθε έξοδο και όχι απεριόριστες έξοδοι για τον ίδιο λόγο.
Καλοβλέπω το αμερικανικό 2nd amendment. Τελικά ήταν πολύ μπροστά αυτοί που το έγραψαν...
Προδότες της ανθρωπότητας Τραμπικοί.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Άνοιξαν οι αγορές να φάει ο κοσμάκης νυχτερίδα.
- Awesomatic
Υπάρχει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ της ασφάλειας και της ελευθερίας που μεταβάλλεται μεν σε αυτούς τους καιρούς αλλά δεν εξαφανίζεται ποτέ. Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση έχει καταφέρει να ισορροπήσει. Η πλειοψηφία έχουμε κάνει γαργάρα ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας είναι εξόφθαλμα αντισυνταγματική ακριβώς επειδή είναι κατανοητό ότι σε δύσκολους καιρούς γίνονται κάποιες λογικές και αναγκαίες προσωρινές παραχωρήσεις. Αν δεν συγκρατηθεί στα λογικά όρια αυτής της ανοχής και περάσει τη γραμμή είναι χρέος μας να την επαναφέρουμε στη συνταγματική νομιμότητα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Απρ 2020, 00:29 Άμα λέω εγώ ότι είστε με τον ιό.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Dwarven Blacksmith
Δηλαδή θα βγούμε με τα όπλα να αναγκάσουμε την κυβέρνηση να μας αφήνει να βγούμε, και μετά βέβαια θα μπούμε μέσα εθελοντικά γιατί δεν είμαστε και μαλάκες δα.Awesomatic έγραψε: 02 Απρ 2020, 00:47Υπάρχει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ της ασφάλειας και της ελευθερίας που μεταβάλλεται μεν σε αυτούς τους καιρούς αλλά δεν εξαφανίζεται ποτέ. Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση έχει καταφέρει να ισορροπήσει. Η πλειοψηφία έχουμε κάνει γαργάρα ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας είναι εξόφθαλμα αντισυνταγματική ακριβώς επειδή είναι κατανοητό ότι σε δύσκολους καιρούς γίνονται κάποιες λογικές και αναγκαίες προσωρινές παραχωρήσεις. Αν δεν συγκρατηθεί στα λογικά όρια αυτής της ανοχής και περάσει τη γραμμή είναι χρέος μας να την επαναφέρουμε στη συνταγματική νομιμότητα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Απρ 2020, 00:29 Άμα λέω εγώ ότι είστε με τον ιό.
Θεωρητικές πίπες, η πραγματικότητα αναγνωρίζει δύο μορφής ζωής: Έναν ιό, και ένα είδος δίποδων. Και τα δύο έχουν στόχο να αναπαράγουν το γενετικό τους υλικό, όχι τη...συνταγματική νομιμότητα.
Διαλέξτε πλευρές.
- EKPLIKTIKOS
Ειμαι υπερ της οπλοκατοχής αλλα μη νομίζεις οτι σε τέτοιες φασεις τα σώματα ασφαλείας δε θα έχουν το πάνω χέρι. Θα έχεις εσυ καραμπινα αντε desert eagle ο καλύτερος καουμπόι κ θα χεις απεναντι σου στρατο με πολεμικα οπλα και φουλ εξάρτυση. Καμια ελπιδα.Awesomatic έγραψε: 02 Απρ 2020, 00:24
Μαααααλιστα
- hellegennes
Χιλιόμετρο είναι σίγουρα. Οι φανοστάτες είναι ανά 25 μέτρα.foscilis έγραψε: 01 Απρ 2020, 17:27 Χρειάζεται 3d calibration για να διαπιστώσεις ότι σε αυτήν την εικόνα δεν έχει 17-20 άτομα ούτε απέχουν 1.6 χιλιόμετρα ο πιο κοντινός από τον πιο μακρινό όπως λέει το φοιτητρόνι που αρθρογραφεί απλήρωτα επί του θέματος στην ΕΦΣΥΝ;
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Awesomatic
Στην πλευρά του να πάρουν λογικά μέτρα στα πλαίσια της ανοχής που είναι διατεθειμένη να δώσει προσωρινά η κοινωνία λόγω των έκτακτων συνθηκών και να μην τραβάμε το σκοινί με συνεχώς πιο αυστηρές απαγορεύσεις και υστερίες. Ξέρω ότι σου είναι δύσκολες οι λέξεις μέτρο και λογική όπως για όλους όσους στηρίζουν τους δημοκρατικούς, αλλά χρειάζεται. Αλλιώς καταντάς να γράφεις υστερικά ποστ νομίζοντας ότι απειλείται η ίδια η κληρονομιά του dna του είδους από έναν ιο με λιγότερο από 1% θνησιμότητα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Απρ 2020, 00:58 Δηλαδή θα βγούμε με τα όπλα να αναγκάσουμε την κυβέρνηση να μας αφήνει να βγούμε, και μετά βέβαια θα μπούμε μέσα εθελοντικά γιατί δεν είμαστε και μαλάκες δα.
Θεωρητικές πίπες, η πραγματικότητα αναγνωρίζει δύο μορφής ζωής: Έναν ιό, και ένα είδος δίποδων. Και τα δύο έχουν στόχο να αναπαράγουν το γενετικό τους υλικό, όχι τη...συνταγματική νομιμότητα.
Διαλέξτε πλευρές.
Κάθομαι μέσα επί τρεις εβδομάδες όχι επειδή απαγορεύεται έξω, αλλά εθελοντικά για να βοηθήσω την προσπάθεια για τους πιο αδύναμους. Αν κάποιοι το εκμεταλλευτούν αυτό όμως και αρχίσουν οι υπερβολές που ξεφεύγουν προς απαράδεκτες καταστάσεις η καλή μου θέληση θα εξαντληθεί και ιος πυρί μιχθήτω.
- hellegennes
Καλά κάνουν. Αυτό πρέπει. Ελπίζω να αυστηροποιηθούν τα μέτρα. Γουστάρω απαγορεύσεις. Θέλω μάλιστα επιδεικτικά ο Τσιόδρας να ανεβάζει βιντεάκια από την ώρα που κουρεύεται.Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:05Λέω ότι αυτοί που σου κουνάνε το δάχτυλο την έχουν γράψει στην καραπουτσακλαρα τους...Myrsini έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:01Άρα λες ότι η απαγόρευση δεν έχει νόημα για να γλυτώσουν άνθρωποι σωστά;Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Απρ 2020, 22:57 Ο Τσιόδρας πάει κανονικά στην εκκλησία και ψέλνει, παρά την απαγόρευση του εκκλησιασμού.
Σήμερα ο Χαρδαλιάς φρεσκοκουρεμένος κανονικά παρά την απαγόρευση της λειτουργίας των κουρείων ακόμη και κατ' οίκων.
Και οι δύο κυκλοφορούν φορώντας μάσκες παρά τις παραινέσεις στους υπόλοιπους για το αντίθετο.
Εσείς πρόβατα μείνετε σπίτι, ακούστε τους με προσοχή και ασχοληθείτε με την ατομική ευθύνη...
Άλλο τσομπάνης άλλο πρόβατα....
Δηλαδή να βγούμε όλοι έξω λες ε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Το αν είναι λογικά τα μέτρα δεν θα τα κρίνεις εσύ, δεν είσαι ειδικός, ούτε είσαι εκλεγμένος αντιπρόσωπος.Awesomatic έγραψε: 02 Απρ 2020, 01:26Στην πλευρά του να πάρουν λογικά μέτρα στα πλαίσια της ανοχής που είναι διατεθειμένη να δώσει προσωρινά η κοινωνία λόγω των έκτακτων συνθηκών και να μην τραβάμε το σκοινί με συνεχώς πιο αυστηρές απαγορεύσεις και υστερίες. Ξέρω ότι σου είναι δύσκολες οι λέξεις μέτρο και λογική όπως για όλους όσους στηρίζουν τους δημοκρατικούς, αλλά χρειάζεται. Αλλιώς καταντάς να γράφεις υστερικά ποστ νομίζοντας ότι απειλείται η ίδια η κληρονομιά του dna του είδους από έναν ιο με λιγότερο από 1% θνησιμότητα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Απρ 2020, 00:58 Δηλαδή θα βγούμε με τα όπλα να αναγκάσουμε την κυβέρνηση να μας αφήνει να βγούμε, και μετά βέβαια θα μπούμε μέσα εθελοντικά γιατί δεν είμαστε και μαλάκες δα.
Διαλέξτε πλευρές.
Κάθομαι μέσα επί τρεις εβδομάδες όχι επειδή απαγορεύεται έξω, αλλά εθελοντικά για να βοηθήσω την προσπάθεια για τους πιο αδύναμους. Αν κάποιοι το εκμεταλλευτούν αυτό όμως και αρχίσουν οι υπερβολές που ξεφεύγουν προς απαράδεκτες καταστάσεις η καλή μου θέληση θα εξαντληθεί και ιος πυρί μιχθήτω.
Εσύ θα κρίνεις μόνο το "προσωρινά". Αν ειδικοί πούνε βγείτε έξω και οι πολιτικοί πουν όχι, τότε είναι η ώρα αντίδρασης.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Φανταστείτε να κυβερνούσαν τώρα οι συριζαίοι.
- Awesomatic
Εκτιμώ το τελευταίο στο ποστ σου που τουλάχιστον δείχνει ότι έχεις ένα σεβασμό για την ατομική ελευθερία και (θέλω να πιστεύω) δεν φοβάσαι να αντιδράσεις αν η κατάσταση φτάσει στα άκρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Απρ 2020, 01:30 Το αν είναι λογικά τα μέτρα δεν θα τα κρίνεις εσύ, δεν είσαι ειδικός, ούτε είσαι εκλεγμένος αντιπρόσωπος.
Εσύ θα κρίνεις μόνο το "προσωρινά". Αν ειδικοί πούνε βγείτε έξω και οι πολιτικοί πουν όχι, τότε είναι η ώρα αντίδρασης.
Αλλά για το αν είναι λογικά τα μέτρα και μέχρι πότε τους επιτρέπω να τα εφαρμόσουν πάνω μου θα έχω άποψη μιας και πάνω σε εμένα εφαρμόζονται. Μπορεί να δίνω μεγάλη ανοχή λόγω των καιρών, όπως [πρέπει να] κάνουμε όλοι μας γιατί αυτό είναι το κοινωνικά υπεύθυνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δώσω λευκή επιταγή να πάρουν όσο αυστηρά μέτρα θέλουν. Και ξέρεις πολύ καλά ότι μιλάς με έναν άνθρωπο που βγαίνει μόνο για έκτακτες ανάγκες στην εργασία + 2 φορές σύνολο στο supermarket εδώ και λίγο πάνω από τρεις εβδομάδες (πριν αρχίσει καν η απαγόρευση) οπότε πιο πολύ θα με έλεγα πρότυπο υπακοής στα μέτρα παρά πνεύμα αντιλογίας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 298 Απαντήσεις